• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kizlar benim transfer sonrasi 2. Gunum hic belirti agri sizi yok bu normal mi herkesin bir sekilde belirtisi olmus bende mi gariplik var acaba 🤔

Herkes kasigimda batma şişkinlik oluyor vs demis bende bisey olmayinca sasirdim kendime bana yakinimda tup bebek yaptirsnlar kabiz olacaksin dr dan surup al kesin onden ic dedi ben kabiz da olmadim kisiden kisiye gore ilaclar farkli etki ediyor sanirim 🤷‍♀️

Aynen insallah rahat bir surec geçirdim cok şükür umarim sonucuu da bir o kadar guzel olsun hepimiz pozitif sonuclar alalim canlar ❣️

Sonucum çıktı, 110.5 geldiii 😍😍 ayyyy çok mutluyum vallahi doktoruma yazdım şimdi bakalım ne dicek
sonucunuz nasıl geldi umarım iyidir ? Benim biraz canım sıkıldı ilki kadar artmamış ama 2 kat artmış inşallah sıkıntı yoktur artış hızı yavaşlamış. 10. Gün 170 geldi ama asıl canımı sıkan şey tsh 8 geldi :( bir sürü başlık okudum ama güncel tecrübesi olanlar yazabilirse sevinirim 🤲🤲

T+5 e girdim regl ağrısı gibi ağrılarım başladı sanırım benimmm. 10 15 dk vuruyo, sonra da ara ara devam ediyo. Yaşayan var mıydı kızlar

Back
X