Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Arkadaşlar bende 12 Kasım'da transfer oldum hatta gruba yazmıştım dokuzuncu idrar testinde negatif aldım diye
Üç tane beşinci gün embriyosu transfer edilmişti kan verdim ve hiçbir değer çıkmadı çok şaşkınım yani bir tanesi bari tutar demiştim kaliteleri iyiyken değerin beş altı olmasıni kabullenemedim

Senin adına sevindim. Önemli olan artmış olması zaten moralini bozma Bana gelecek olursak ben baya kötüyüm dünden beri galiba kimyasal gebeliğe döndü. Değerim yine 110 geldi olduğu yerde kalmış. Çarşamba son testi vericem sonrası yeni transfer için beklemek olacak gibi duruyor. Tsh yüksekliği için doktorun ilaç başlayabilir. ben zaten tiroid hastasayım 6 ayda bir endokrin kontrolüm var doktorum gebelikte 2 nin altında istiyoruz tsh değerini diyor. Özellikle düşürmeye çalışıyo değerimi. İlaç başlamanız en doğrusu doktorunuzla görüşün.

Bana hiçbir şey vermedi ya bir şey olursa
Ayrıca aneztesi almadan önce bakılır aptt, pt, ınr testleri. Orda bakıldığında gerek görmediği için tekrar etmeyip her ihtimale karşı kan sulandırıcı vermiş diye düşünüyorum çünkü benimde böyle oldu. opu öncesi bakıldı normal geldi sonra bir daha bakıldan direkt oksapar verdi

Bana onlara baktılar ya bir şey cıkmadı heralde insiyatif aldı ondan vermedi

O olmayinca oksapar Verdi esim. Yapti karddesm yapti, Kim yaparsa yapsin mad oluyir, yanlis mi Uyguluyorlar acaba

Ben her yerimi çürüttükten sonra doğru yolu buldum 2 gündür.

İğneyi tam 90 derecede vurup iğneyi çıkardıktan sonra pamukla 1-2 dk hafif bastırmak gerekiyor. Ovalama yapmamak lazım morartı büyüyor. Ben göbeği mahvedince kola geçmiştim kolda bitti baldıra geçeceğim

Kızlar size bir şey sorucam aranızda kötü deneyim yaşayan vardır benimde 1 boş gebeliğim var ama hiç diğer kötü durumlarda belirti vermişmiydi vücudunuz doktorum taa 11 aralıkta keseye gel dedi durdukça daha cok pinpirikleniyorum net olmayan herşey cok yoruyor

Bir şey sormak istiyorum bana coraspin başladı 2 hafta içmiş olacağım herkese kesin kan sulandırıcı iğne veriliyor mu

Bana vermedi canım hiç kan sulandırıcı kullanmıyorum
Herkese verilmez benim üç farklı pıhtılaşmam var verildi hem coraspirin hemde iğne sadece herkese coraspirin verirler pıhtılaşma olmasa bile kan akışı artsın tutunma kolaylaşsn diye verilir birde benim bildiğim estrofem pıhtılaşma yapıyor ondan da veriyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam

Şeyi sorucam canım mesela pıhtılaşma soeunu olsa kan sulandırıcı kullanmasan hiç mi tutmaz tutarda düşer mi yoksa

Şeyi sorucam canım mesela pıhtılaşma soeunu olsa kan sulandırıcı kullanmasan hiç mi tutmaz tutarda düşer mi yoksa
Benim 3 negatif 1 kimyasal 1 pozitif sonrası kalp durması var. Hemsinde oksopar ve kan sulandırıcı kullandım. Ama pozitifta 6. Haftada kestik ve 2 gün sonra kalbi durdu. Başka bi dr la konuştuğumda neden kestin biz garanti olsun diye tüp bebekte en az 3 ay kullandırırız. Gerekirse de 36 hafta dedi. Yani kan aulandırıcının hiç bir zararı olmadıgını ( kanama alanı yoksa ) aksine hep faydası oldugunu söyledi. Muhtemelen bu gebeliğimde 36 hafta kullanacağım. Hatta 6. Hafta keserlerken içime doğmuş gibi oksoparı kestikleri için ağlamıştım. Hiç kesmek istememiştim

Valla ilk denememde özellikle pıhtılaşmam var denememe rağmen çok fazla estrofem kullandirdi iğne vermedi tutmadı direk negatif almıştım yani tutunmayi zorlayabilir diye düşünüyorum ama o zaman hergun ılık duş almıştım kan akışı olsun diye çok yürümüştum bunda paso yattim hala yatıyorum iğne kullanıyorum şükür tuttu vücudu tanımak lazm bazıları hopluyo zipliyo tutuyo bazıları yatiyo tutuyor demekki benim yatmam lazmmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…