- 22 Kasım 2025
- 9
- 2
- 1
- 32
Bana da yapmadi direk oksapar verdi tramsferden sonra gunde 1tane vuruyorumKIzlar bu puhtılaşma testi ne oluyor hoca bana hiç yaptırmadıda
Bana hiçbir şey vermedi ya bir şey olursaBana da yapmadi direk oksapar verdi tramsferden sonra gunde 1tane vuruyorum
Senin adına sevindim. Önemli olan artmış olması zaten moralini bozmasonucunuz nasıl geldi umarım iyidir ? Benim biraz canım sıkıldı ilki kadar artmamış ama 2 kat artmış inşallah sıkıntı yoktur artış hızı yavaşlamış. 10. Gün 170 geldi ama asıl canımı sıkan şey tsh 8 geldibir sürü başlık okudum ama güncel tecrübesi olanlar yazabilirse sevinirim
Ayrıca aneztesi almadan önce bakılır aptt, pt, ınr testleri. Orda bakıldığında gerek görmediği için tekrar etmeyip her ihtimale karşı kan sulandırıcı vermiş diye düşünüyorum çünkü benimde böyle oldu. opu öncesi bakıldı normal geldi sonra bir daha bakıldan direkt oksapar verdiBana hiçbir şey vermedi ya bir şey olursa
Bana onlara baktılar ya bir şey cıkmadı heralde insiyatif aldı ondan vermediAyrıca aneztesi almadan önce bakılır aptt, pt, ınr testleri. Orda bakıldığında gerek görmediği için tekrar etmeyip her ihtimale karşı kan sulandırıcı vermiş diye düşünüyorum çünkü benimde böyle oldu. opu öncesi bakıldı normal geldi sonra bir daha bakıldan direkt oksapar verdi
Ayy bende ya gobegim mosmor oldu, sizin nasilBana da yapmadi direk oksapar verdi tramsferden sonra gunde 1tane vuruyorum
Benim de clexan yaptı morarma birazAyy bende ya gobegim mosmor oldu, sizin nasil
Benim de clexan yaptı morarma biraz
O olmayinca oksapar Verdi esim. Yapti karddesm yapti, Kim yaparsa yapsin mad oluyir, yanlis mi Uyguluyorlar acabaBenim de clexan yaptı morarma biraz
O olmayinca oksapar Verdi esim. Yapti karddesm yapti, Kim yaparsa yapsin mad oluyir, yanlis mi Uyguluyorlar acaba
İlk denemeniz de mi tutmuştu acaba ?Benim 3 yaşında tüp bebekle olan bi kızım var bu da ikinci tüp bebek denemem 9. Günüm evde test yaptım çok şükür çizgiyi gördüm cuma kan vericem
Bana vermedi canım hiç kan sulandırıcı kullanmıyorumBir şey sormak istiyorum bana coraspin başladı 2 hafta içmiş olacağım herkese kesin kan sulandırıcı iğne veriliyor mu
Herkese verilmez benim üç farklı pıhtılaşmam var verildi hem coraspirin hemde iğne sadece herkese coraspirin verirler pıhtılaşma olmasa bile kan akışı artsın tutunma kolaylaşsn diye verilir birde benim bildiğim estrofem pıhtılaşma yapıyor ondan da veriyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsamBana vermedi canım hiç kan sulandırıcı kullanmıyorum
Şeyi sorucam canım mesela pıhtılaşma soeunu olsa kan sulandırıcı kullanmasan hiç mi tutmaz tutarda düşer mi yoksaHerkese verilmez benim üç farklı pıhtılaşmam var verildi hem coraspirin hemde iğne sadece herkese coraspirin verirler pıhtılaşma olmasa bile kan akışı artsın tutunma kolaylaşsn diye verilir birde benim bildiğim estrofem pıhtılaşma yapıyor ondan da veriyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Benim 3 negatif 1 kimyasal 1 pozitif sonrası kalp durması var. Hemsinde oksopar ve kan sulandırıcı kullandım. Ama pozitifta 6. Haftada kestik ve 2 gün sonra kalbi durdu. Başka bi dr la konuştuğumda neden kestin biz garanti olsun diye tüp bebekte en az 3 ay kullandırırız. Gerekirse de 36 hafta dedi. Yani kan aulandırıcının hiç bir zararı olmadıgını ( kanama alanı yoksa ) aksine hep faydası oldugunu söyledi. Muhtemelen bu gebeliğimde 36 hafta kullanacağım. Hatta 6. Hafta keserlerken içime doğmuş gibi oksoparı kestikleri için ağlamıştım. Hiç kesmek istememiştimŞeyi sorucam canım mesela pıhtılaşma soeunu olsa kan sulandırıcı kullanmasan hiç mi tutmaz tutarda düşer mi yoksa
Şeyi sorucam canım mesela pıhtılaşma soeunu olsa kan sulandırıcı kullanmasan hiç mi tutmaz tutarda düşer mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?