Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ya maf oldum, birde oule deneyeyim

Acaba doktorumla konusup başlasam mı böylede cok tedirgin oluyorum kızlar normal yolla hiç hamile kalmadıgım içim vücudumun tepkisinide bilmiyorum

Acaba doktorumla konusup başlasam mı böylede cok tedirgin oluyorum kızlar normal yolla hiç hamile kalmadıgım içim vücudumun tepkisinide bilmiyorum
Yani en doğrusunu doktorunuz bilir şimdi karışmak gibi olmasın ama kan sulandırıcı kullanmayan tüp bebek hastası nadirdir diye düşünüyorum

Hangi değerlerde var bana sadece corasprin verildi daha önce doğal gebelik gelişim durdu bu mu etkili acaba dedim. Benimde 3-4 değerim heterozigot

Yani en doğrusunu doktorunuz bilir şimdi karışmak gibi olmasın ama kan sulandırıcı kullanmayan tüp bebek hastası nadirdir diye düşünüyorum
Şimdi doktoruma sorsam derki yine nerden okuyup gördün biliyor çünkü huyumu alıştı ben şeyi düşünüyoeum suan hamileyim ama sıkıntı olsa tutmazmıydı

Benım sol kasıgımda çok agrı oldu bugun alırı korkuyorum ınternette dsol kasık ağrısı düşük yazıyor bilgisi olan var mı

Bana da sadece coraspin verildi, 3 gen heterozigot olmasına rağmen. Heterozigot onemli degil dedi doktorum. Ama gunde 6 estrofem sonucu, sol bacağımda şiddetli ağrı oldu. Doktoruma sol bacağımın ağrıdığını, pıhtılaşma riskinden korktuğumu söyledim, yaşım da ileri olduğu icin kan sulandirici iğne de kullansak mi dedim. O da gunde 1 kez 6000'lik oxapar yazdı. D-dimer testi yapti, o normal cikti ama coraspin ve oxapar kullanıyorum. Sol bacağımdaki agri kesildi. Transferden sonra estrofem gunde 3e düşürüldü, yine de oxapar devam

Ben de şu an Estroferm günde 4 tane içiyorum 1 tanede coraspin bakalım transferden sonra vericek mi

Ben de şu an Estroferm günde 4 tane içiyorum 1 tanede coraspin bakalım transferden sonra vericek mi
Selam bende estrofem günde 4 tane içiyorum coraspin gün aşırı içiyorum tsh biraz yükseldiği için günlük 75 mg Euthrox içiyorum ctesi transfer olacak inşallah

Bende de aynı ve iki kez transferim olumsuz oldu bi kez doğal gebelik gelişim durdu 41 yaşındayım herkes saglıksız diye olduğunu söylüyor ama bi tane saglıklı embriyom var genetik test yapıldı bende iğne düşük doz isteyeyim

Transfer sonrası mı başladınız

Bana kahve gelirse normal endişelenme demişlerdi tutunmadır diye düşünüyorum

Merhaba kızlar bende Aralık ta transfer olucam ekimde yumurta larim toplandı rahim dinlendirildi histereskopi yapıldı ilk tüp Bebek demememiz doğuştan yarım rahim liyim başka bir sorunumuz yok bakalim inşallah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…