Canım benim de transferin 22. Günü henüz gitmedim doktora. Niyetim Aralık 3 ya da 5 i gibi gitmek. Erken gidip kese görüp içi dolu boş stresi yaşamak istemedim. inşaAllah gittiğimiz de kalp atışını da duyarız. Bana tüp bebek hemşirem 10 15 gün sonra muayeneye git demişti oda dediğim zamanlara denk geliyor ama içim içimi yiyorArkadaşlar transfer + 21.gündeyim doktorum yurt dışında başkasına gitmedim kan pozitifti ama keseyi daha göremedik varmı benimle aynı olan neler hissediyorsunuz
Aynen bende yaşadım o durumu kese boştu ve durum çok zordu ama şimdi bir hafta önce kaşık agrım işte lekenlenme falan vardı şimdi göğüs şişliği harici hiç bir şey yok sizde de öyle miCanım benim de transferin 22. Günü henüz gitmedim doktora. Niyetim Aralık 3 ya da 5 i gibi gitmek. Erken gidip kese görüp içi dolu boş stresi yaşamak istemedim. inşaAllah gittiğimiz de kalp atışını da duyarız. Bana tüp bebek hemşirem 10 15 gün sonra muayeneye git demişti oda dediğim zamanlara denk geliyor ama içim içimi yiyor
Benim de 22. Gün keseye gittm gün vermişler di simdi kalp atışı için bekliyorum çok erken veriyorlar bence de kesede bile acaba diye gittim tam 6 haftalık oluyor cumartesi kalp atışı için gitcem bendeCanım benim de transferin 22. Günü henüz gitmedim doktora. Niyetim Aralık 3 ya da 5 i gibi gitmek. Erken gidip kese görüp içi dolu boş stresi yaşamak istemedim. inşaAllah gittiğimiz de kalp atışını da duyarız. Bana tüp bebek hemşirem 10 15 gün sonra muayeneye git demişti oda dediğim zamanlara denk geliyor ama içim içimi yiyor
Benim de aynen öyle daha önce kalbi duran gebeliğim de tüp bebekti onda olan hiç bir belirtim yok oda beni endişelendiriyor. Şuan da sadece göğüs de şişlik ucunda dokununca acıma oluyor sanki ara ara yumuşamış gibi hissediyorum oda strese sokuyor beni. Şuan ne akıntı ne bulantı kusma hiç birşey yok bunun dışında. Bu kadar fark olur mu ikisi arasında diye sorguluyorum bende. Allah'ım sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsinAynen bende yaşadım o durumu kese boştu ve durum çok zordu ama şimdi bir hafta önce kaşık agrım işte lekenlenme falan vardı şimdi göğüs şişliği harici hiç bir şey yok sizde de öyle mi
Hayırlı haberler al inşaAllah karından mi muayene olacaksın. Ben küçük bir ilcedeyim burada ki ultrason cihazı da bayağı eski karından erken evre görmeleri de mümkün olmaz bir de olan doktor da yeni detay bilemez ondan sebat etmeye çalışıyorum ilk muayeneyi burada olup sonra merkeze giderim diyorum. Ama nasıl zor bekliyorum anlatamam. Tek duam Allah'ım sağlıkla bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeBenim de 22. Gün keseye gittm gün vermişler di simdi kalp atışı için bekliyorum çok erken veriyorlar bence de kesede bile acaba diye gittim tam 6 haftalık oluyor cumartesi kalp atışı için gitcem bende
İnşallah bende işte kendi doktorum olsun diye bekliyorum ama bu bekleyiş çok zor ciddenHayırlı haberler al inşaAllah karından mi muayene olacaksın. Ben küçük bir ilcedeyim burada ki ultrason cihazı da bayağı eski karından erken evre görmeleri de mümkün olmaz bir de olan doktor da yeni detay bilemez ondan sebat etmeye çalışıyorum ilk muayeneyi burada olup sonra merkeze giderim diyorum. Ama nasıl zor bekliyorum anlatamam. Tek duam Allah'ım sağlıkla bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
En son kan değerin kaçtı ölçtüğündeArkadaşlar transfer + 21.gündeyim doktorum yurt dışında başkasına gitmedim kan pozitifti ama keseyi daha göremedik varmı benimle aynı olan neler hissediyorsunuz
En son kan değerin kaçtı ölçtüğünde benim hastaneyi aradım 1500 leri gördüğünde gel dedi kese için de ondan sordum sana da ..yarın ikinci kez kan vericem ben daha ..1000 -3000 arasında kese görünüyormus araştırma gore
Amin amin hep birlikte inşallah canım karından ultrason ile gözükmez mis öyle dedi doktor 8. Haftadan sonra karından ondada cihaza bağlı dedi daha 6. Hafta o yüzden prop ile bakılıyor alttan bende hiç gitmek istemiyorum özele ama devlette ki bakmıyor kalp atışı duyulunca gebelik kesinleşiyormus artık devletten sıra alacağım çok çok pahalı çünküHayırlı haberler al inşaAllah karından mi muayene olacaksın. Ben küçük bir ilcedeyim burada ki ultrason cihazı da bayağı eski karından erken evre görmeleri de mümkün olmaz bir de olan doktor da yeni detay bilemez ondan sebat etmeye çalışıyorum ilk muayeneyi burada olup sonra merkeze giderim diyorum. Ama nasıl zor bekliyorum anlatamam. Tek duam Allah'ım sağlıkla bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Ya aslında görebilirler benim önceki gebelikte hep karından baktılar keseden 5 gün sonra yolk sac ondan 5 gün sonra da kalp atışı görüldü hep karından bakılmıştı. Hatta yolk sac görüldüğü gün kalp atışı da yeni başlamış denilmişti ama yormamak için dinletmedi sonraki gidişimde dinletmisti. Ama işte her doktor da farklı bizim burada devlet hastanesindeki doktor sadece karından bakar dediğin gibi özeller aşırı pahalı bir de kalp atışı günü gidince kan kontrolleri de isteniyor daha da çok yükseliyor fiyat ozaman.sen de kan kontrollerini devlette yaptir. Cumartesi kalp atışı duyda için rahat etsinAmin amin hep birlikte inşallah canım karından ultrason ile gözükmez mis öyle dedi doktor 8. Haftadan sonra karından ondada cihaza bağlı dedi daha 6. Hafta o yüzden prop ile bakılıyor alttan bende hiç gitmek istemiyorum özele ama devlette ki bakmıyor kalp atışı duyulunca gebelik kesinleşiyormus artık devletten sıra alacağım çok çok pahalı çünkü
Çok haklısın bende karından duyr diye düşünüyorum hemsireme yazdım hayr alttan duyulacak dedi yapay zekaya sordum karından duyulmaz dedi anlamadm doktorada sordum yolk kesesi gördük biz normalde mi bir hafta sonra gel dedi işte alttan bakcam 8. Haftadan sonra karindn dedi devletteki de bir gıcık benim hastam değilsin diyo kontrollerimde bile asla yardımcı olmadı kalp atışı duyunca gebelik kesinleşecek o zaman sıra al dedi ben iki haftada bir serum taktırıyorum 2000 ödüyorm ona kanlar kontrol pahalı iğneler zaten ücretli oksapar kullanıyorum ona da ozeldeki kalp atışından sonra rapor cikaraym dedi öyle yani yol zor Allah'ım kucağımıza alıp unuttursun yaşadıklarımızıYa aslında görebilirler benim önceki gebelikte hep karından baktılar keseden 5 gün sonra yolk sac ondan 5 gün sonra da kalp atışı görüldü hep karından bakılmıştı. Hatta yolk sac görüldüğü gün kalp atışı da yeni başlamış denilmişti ama yormamak için dinletmedi sonraki gidişimde dinletmisti. Ama işte her doktor da farklı bizim burada devlet hastanesindeki doktor sadece karından bakar dediğin gibi özeller aşırı pahalı bir de kalp atışı günü gidince kan kontrolleri de isteniyor daha da çok yükseliyor fiyat ozaman.sen de kan kontrollerini devlette yaptir. Cumartesi kalp atışı duyda için rahat etsin
T+6 günündesin çok erken bir donem .. boşuna üzme kendini ..çıkmaması cok çok normalBugün 6.günüm transfer gününü sayarsak 7 saymıyoruz ama biliyorum erken gebelik testim negatif
T+6 günündesin çok erken bir donem .. boşuna üzme kendini ..çıkmaması cok çok normal
Evet ben de sorun yaşıyorum mecbur kalıp burada gidiyorum inan bir kan için bile bin tane laf trip yaptılar Allah vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın. Zaten uğrasımız zor korkularımız çok inadına sanki insanın üzerine geliyorlar gibi hissediyor insan. Allah'ım yardımcımız olsun kolaylıkla afiyetle su gibi geçsin hamileliğimiz sağlıkla kucağımıza alıp unutalım tüm bu cektiklerimiziÇok haklısın bende karından duyr diye düşünüyorum hemsireme yazdım hayr alttan duyulacak dedi yapay zekaya sordum karından duyulmaz dedi anlamadm doktorada sordum yolk kesesi gördük biz normalde mi bir hafta sonra gel dedi işte alttan bakcam 8. Haftadan sonra karindn dedi devletteki de bir gıcık benim hastam değilsin diyo kontrollerimde bile asla yardımcı olmadı kalp atışı duyunca gebelik kesinleşecek o zaman sıra al dedi ben iki haftada bir serum taktırıyorum 2000 ödüyorm ona kanlar kontrol pahalı iğneler zaten ücretli oksapar kullanıyorum ona da ozeldeki kalp atışından sonra rapor cikaraym dedi öyle yani yol zor Allah'ım kucağımıza alıp unuttursun yaşadıklarımızı
Peki bu dogrumu , Dr. Sordunmu, ona gore bende yapaymMerhabalar, kan sulandırıcı yapan arkadaşlar morarma olduğunu söylemişler bende 1 haftadır Clexane kullanıyorum ben karnımdan yapıyorum ve yapmadan önce o bölgeye biraz buz aküsü ile soğuk uyguluyorum daha sonra iğneyi yapıp yaptıktan sonra tekrar bir süre buz aküsü tutuyorum şuan sıfır morarma var ve acısını yakmasını da azaltıyor ben bu şekilde bir çözüm buldum sizlerle de paylaşma istedim
Bende gündüz buz aküsü koydum morarma azaldı bide ben günlük duş alırım alışkanlık oda azaltıyor ılık su artık vücudum alıştı diye düşündüm morluk olmayıncaMerhabalar, kan sulandırıcı yapan arkadaşlar morarma olduğunu söylemişler bende 1 haftadır Clexane kullanıyorum ben karnımdan yapıyorum ve yapmadan önce o bölgeye biraz buz aküsü ile soğuk uyguluyorum daha sonra iğneyi yapıp yaptıktan sonra tekrar bir süre buz aküsü tutuyorum şuan sıfır morarma var ve acısını yakmasını da azaltıyor ben bu şekilde bir çözüm buldum sizlerle de paylaşma istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?