Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Tesekkur ederim❤
Rica ederim bu platformda sanki hemşire olduğunu söyleyen biride yazmıştı bu uygulamayı hiçbir zararı yok diye ama onu bulamayınca yazmak istemedim yine sizde bir bakın isterseniz ben 1 haftadır o şekilde yapıyorum çok şükür bir sorunla karşılaşmadım

Bugün doktorum net bir şekildr kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. İlaçları kesti. Bir iki ay dinlendirip sonra tekrar yeni transfer yapılacak. Bunu yaşayan var mı aranızda ?

Bugün doktorum net bir şekildr kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. İlaçları kesti. Bir iki ay dinlendirip sonra tekrar yeni transfer yapılacak. Bunu yaşayan var mı aranızda ?
Canim Eylül'de kimyasal oldu hemen peşinden ilaçlar kesildi regl oldum hemen histereskopi ve çizik yapıldı tekrar regl olunca doğal siklus ile başlandı embriyo glue uygulandı transfer yapıldı 5 Kasım'da şükür pozitif gönlünce olsun herşey demekki tutunma olabiliyormus öyle düşün embriyo genetiğinden oluyor dedi doktorum malesef

Ben ozellikle sordum da ondan galiba, progestan devammi alttan 2 ser,birde set soracam yarin ilk defa kesev muaenesi gitcem progesteron test nerde verdin
fitilde dahil ilaçların tamamına devam Merkezde verdim, o başta verdiğimiz ücrete dahil bence sende orada ver uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…