Sormadım açıkçası bir zararı olacağınıda düşünmedim sadece soğuk uyguluyorum çünkü ama tabi siz yapmadan sorabilirsinizPeki bu dogrumu , Dr. Sordunmu, ona gore bende yapaym
Tesekkur ederim❤Sormadım açıkçası bir zararı olacağınıda düşünmedim sadece soğuk uyguluyorum çünkü ama tabi siz yapmadan sorabilirsiniz
Rica ederim bu platformda sanki hemşire olduğunu söyleyen biride yazmıştı bu uygulamayı hiçbir zararı yok diye ama onu bulamayınca yazmak istemedim yine sizde bir bakın isterseniz ben 1 haftadır o şekilde yapıyorum çok şükür bir sorunla karşılaşmadımTesekkur ederim❤
Merhaba aynı yerde tedavi gördük kontrollerinizi Murat hocada mı sürdürüyorsunuz şuan kese kalp atışıTesekkur ederim❤
Canim Eylül'de kimyasal oldu hemen peşinden ilaçlar kesildi regl oldum hemen histereskopi ve çizik yapıldı tekrar regl olunca doğal siklus ile başlandı embriyo glue uygulandı transfer yapıldı 5 Kasım'da şükür pozitif gönlünce olsun herşey demekki tutunma olabiliyormus öyle düşün embriyo genetiğinden oluyor dedi doktorum malesefBugün doktorum net bir şekildr kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. İlaçları kesti. Bir iki ay dinlendirip sonra tekrar yeni transfer yapılacak. Bunu yaşayan var mı aranızda ?
Benim Kemal hoca, Ctesi gel dedi hande hoca da, siz ne durumdasinizMerhaba aynı yerde tedavi gördük kontrollerinizi Murat hocada mı sürdürüyorsunuz şuan kese kalp atışı
Pardon Murat hoca kalmış aklımda, ben keseyi ve yolk sacı gördüm çok şükür 5+5 te, haftaya da kalp atışı duyacağız İnşaAllahBenim Kemal hoca, Ctesi gel dedi hande hoca da, siz
Su an kac hafdalik canim seninPardon Murat hoca kalmış aklımda, ben keseyi ve yolk sacı gördüm çok şükür 5+5 te, haftaya da kalp atışı duyacağız İnşaAllah
Aslında ben daha düşük hafta hesaplıyordum ama pazartesi günki ultrason ölçümünde 5+5 hafta yazıyordu ona göre bugün 6+1Su an kac hafdalik canim senin
Masallah sanada gobek ten kan sulandiri ci verdilermiAslında ben daha düşük hafta hesaplıyordum ama pazartesi günki ultrason ölçümünde 5+5 hafta yazıyordu ona göre bugün 6+1
Evet pozitifi görünce başla dedi 8. Gün akşam öğrendim 9. Gün başladım iğneyeMasallah sanada gobek ten kan sulandiri ci verdilermi
Banada 10 yada 12.haftaya kadar dedi Sana da miEvet pozitifi görünce başla dedi 8. Gün akşam öğrendim 9. Gün başladım iğneye
Bana bir hafta belirtmediBanada 10 yada 12.haftaya kadar dedi Sana da mi
Ben ozellikle sordum da ondan galiba, progestan devammi alttan 2 ser,birde set soracam yarin ilk defa kesev muaenesi gitcem progesteron test nerde verdinBana bir hafta belirtmedi
fitilde dahil ilaçların tamamına devamBen ozellikle sordum da ondan galiba, progestan devammi alttan 2 ser,birde set soracam yarin ilk defa kesev muaenesi gitcem progesteron test nerde verdin
Ekstra ucret odemedinmifitilde dahil ilaçların tamamına devamMerkezde verdim, o başta verdiğimiz ücrete dahil bence sende orada ver uğraşma
Kan da dahilEkstra ucret odemedinmi
Hayır ödemedikKan da dahil
Bn Alanyadayim ya yol cocukla zor geciyor, Sen yakinsn sanirim, bi bakacak yarin delete, halledemezsem member gedecemHayır ödemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?