İnşaAllah gönlünüzce olurBn Alanyadayim ya yol cocukla zor geciyor, Sen yakinsn sanirim, bi bakacak yarin delete, halledemezsem member gedecem
Bana da mesela transfer günü başla dendi pozitifi gördüm devam edilecek dendi 14 gündür göbekten devam..artı tabi birde progestan iğne göbektenEvet pozitifi görünce başla dedi 8. Gün akşam öğrendim 9. Gün başladım iğneye
Ben oglumda da bunlardad a ayniyim, adet belirtisiyle pozitif gordum. Gogus bel agrisi var sadece, bir mi iki mi tuttu en cok merak ettigimİnşaAllah gönlünüzce olursizin belirtiniz var mı şuan ben çok pimpirik oldum bazen azalıyor
Nasıl hissediyorsunBen oglumda da bunlardad a ayniyim, adet belirtisiyle pozitif gordum. Gogus bel agrisi var sadece, bir mi iki mi tuttu en cok merak ettigim
Bn TekNasıl hissediyorsun
Benim günde 3 kere 2 şer fitil progestan+ 2 günde bir kabadan promester her gün göbekten oksaparBana da mesela transfer günü başla dendi pozitifi gördüm devam edilecek dendi 14 gündür göbekten devam..artı tabi birde progestan iğne göbektenamac aynı ama her doktorun farklı tedavileri var
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişiniCanim Eylül'de kimyasal oldu hemen peşinden ilaçlar kesildi regl oldum hemen histereskopi ve çizik yapıldı tekrar regl olunca doğal siklus ile başlandı embriyo glue uygulandı transfer yapıldı 5 Kasım'da şükür pozitif gönlünce olsun herşey demekki tutunma olabiliyormus öyle düşün embriyo genetiğinden oluyor dedi doktorum malesef
Genelde esim in hisleri cikar , bakalim yarin 5+1 olacakNasıl hissediyorsun
Evet 2020li, yaskac siZinHayırlısı olsun1. Çocuğunuz tüp bebek miydi
28, sizinEvet 2020li, yaskac siZin
3228, sizin
Antalya da mi oturuyon,28, sizin
Hayır BurdurAntalya da mi oturuyon,
Gitgel zor olmuyormu, bn alanyada yoruluyofmHayır Burdur
Yok, yakın yaGitgel zor olmuyormu, bn alanyada yoruluyofm
Yakin mi O kadar iyi missYok, yakın ya1 saat falan sürüyor ilçedeyiz Antalya’ya 1 saat
Yok ya merkezden 1 buçuk saat ilçeden 1 saat falanYakin mi O kadar iyi missbizim bi Akraba gelini orali 3;4 saat geciyor demisti
2 saat rahat var valla arabaylaYok ya merkezden 1 buçuk saat ilçeden 1 saat falansizin oradan Antalya 2-3 saat var mı
Bilmedigimize keklemis biziYok ya merkezden 1 buçuk saat ilçeden 1 saat falansizin oradan Antalya 2-3 saat var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?