Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Selam kızlar 4 gündür progestan kullanıyorum alttan kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor regl olucakmışım gibi ctesi transferim olacak regl olmaktan korkuyorum normalmi bu durum yaşayan varmı,

Selam kızlar 4 gündür progestan kullanıyorum alttan kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor regl olucakmışım gibi ctesi transferim olacak regl olmaktan korkuyorum normalmi bu durum yaşayan varmı,
Aynı durumdayız benimde kasıklarımda yoğunluk var bence normal diye düşünüyorum yarında transferim var 8.30

Insallah yarin haber ederim❤ Dua et iyi sonuc a

Kızlar siz yakın gördüklerinize durumunuzu anlatıyor musunuz yoksa nazar değer diye susuyor musunuz
Yakin gördüklerim benim nazarımda art niyetli kem gözlü fesat biri olmadıkları için anlattiklarim var ve şimdiye kadar hiç kötü bir enerjilerine şahit olmadım hepsi de benim kadar çok sevindiler .. Rabbim kem gözlerden uzak eylesin bizi

7.gün emin olmak için kanda verdim 0.14 geldi daha yükselmez zaten gebelik olmuşsa ufakta olsa bi değer çıkardı

Merhabalar, transfer + 8. günüm bugün yarın teste gideceğim. Bugüne kadar hiç belirtim yoktu neredeyse ama bugün çok belirgin şekilde adet olacakmışım gibi kasık bel ağrım başladı daha önceki transferlerimde bu ağrılar olmaya başladımı kanamam olmaya başlıyordu şuan birşey yok umarım olmaz normaldir bu belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…