Yine De git gel 4 saat zor oluyordur ben bile dönüşte uyukluyorum2 saat rahat var valla arabayla
Allah'ın izniyle olacak yeterki pes etme inanSağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini.
Bende kendimi tutunabiliyo en azından diye avutuyorum. İnşallah bir sonrakinde güzel sonuçlar alırım
Merkezde oturuyorsa bu şekilde ama o da başla bir ilçedeyse bilememBilmedigimize keklemis bizi
Yine De git gel 4 saat zor oluyordur ben bile dönüşte uyukluyorum
Beni oglan maf ediyor,cok yaramaz ondanYine De git gel 4 saat zor oluyordur ben bile dönüşte uyukluyorum
Çocukla zor oluyordur tabii ama sonucu güzel olsun İnşaAllahBeni oglan maf ediyor,cok yaramaz ondan
Merkezde oturuyorsa bu şekilde ama o da başla bir ilçedeyse bilemem
Insallah yarin haber ederim❤ Dua et iyi sonuc alalimÇocukla zor oluyordur tabii ama sonucu güzel olsun İnşaAllah
Ederim sizde bana dua edinInsallah yarin haber ederim❤ Dua et iyi sonuc alalim
Aynı durumdayızSelam kızlar 4 gündür progestan kullanıyorum alttan kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor regl olucakmışım gibi ctesi transferim olacak regl olmaktan korkuyorum normalmi bu durum yaşayan varmı,
İçimi rahatlattınız tşk ederimAynı durumdayızbenimde kasıklarımda yoğunluk var bence normal diye düşünüyorum yarında transferim var 8.30
Insallah yarin haber ederim❤ Dua et iyi sonuc a
Yakin gördüklerim benim nazarımda art niyetli kem gözlü fesat biri olmadıkları için anlattiklarim var ve şimdiye kadar hiç kötü bir enerjilerine şahit olmadım hepsi de benim kadar çok sevindiler .. Rabbim kem gözlerden uzak eylesin biziKızlar siz yakın gördüklerinize durumunuzu anlatıyor musunuz yoksa nazar değer diye susuyor musunuz
Senden iyi haber bekliyoruz ..Naptın gittin mi kese gormeyeInsallah yarin haber ederim❤ Dua et iyi sonuc alalim
Gittim canim, devlet Dr. Bildignz gibi vajinal ultrasoun yapmadi karindan bir kese gordu, ve bir sey daha var O ya kese yada kan pihtisidir 10 gune belli olur dediSenden iyi haber bekliyoruz ..Naptın gittin mi kese gormeye
Bir kese groundu ikici bisey var ama ya kese kan pihtisidir 10 gun sonra belli olur dedi, progestan sinirda cikti 2 gun de birdi. 1 gun de 1 vurulacak artik dediBeni oglan maf ediyor,cok yaramaz ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?