Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar siz yakın gördüklerinize durumunuzu anlatıyor musunuz yoksa nazar değer diye susuyor musunuz
Ben henüz kimseye söylemedim nazardan ziyade daha önce kayıp durumu yaşadığım için bu sefer acele etmek istemiyorum sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Bir kese groundu ikici bisey var ama ya kese kan pihtisidir 10 gun sonra belli olur dedi, progestan sinirda cikti 2 gun de birdi. 1 gun de 1 vurulacak artik dedi
MaşaAllah canım çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah bence o gördüğü minik de bebiş bence arkadaşımın da öyle oldu ikizdi sağlıkla olsun yeter ki

MaşaAllah canım çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah bence o gördüğü minik de bebiş bence arkadaşımın da öyle oldu ikizdi sağlıkla olsun yeter ki
Tesekkur ederim canim❤Gercekten mi, Vajinal ultrasoun baksa daha net gorunurdu, ama Karin ultrasoun olunca emin olamadi, birsey daha var ama ya kan pihtisidir yada ikinci kese dedi

Tesekkur ederim canim❤Gercekten mi, Vajinal ultrasoun baksa daha net gorunurdu, ama Karin ultrasoun olunca emin olamadi, birsey daha var ama ya kan pihtisidir yada ikinci kese dedi
Evet canım devlette öyle karından olduğu için birini net görememiştir arkadaşım şuan 4 aylık oldu hala bile bir bebeği geride olduğu için karından net göremiyorlar kendi doktoru dışında devlete falan gidince diğerini göremiyorlar diyor. Bence o minik görünen de bebiş annesi

Ayy cok oldum ya Allah da seni mutlu etsin canim❤

Merhabalar ben de perşembe günü transfer oldun şu an 2.günümdeyim hiç belirtim yok. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra yarım saat uzandım fakat daha sonra hasta bakıcı beni çok geç aldı odaya beni unuttu orda resmen yalnız kaldım baya idrar çok sıkışmıştım biraz kötü oldum ağladım bağırdım karnım çok kasıldı. Bu durumdan dolayı çok endişeliyim umarım bebeklerim tutmuştur

Canım korkma benim transferim de su içmeme rağmen istenilen şekil doluluk olmamış dediler sonda ile doldurdular mesenayi ve transfer sonrası bir saat sonra tuvalete gittim. İçini ferah tut stres yapma. Ve benim de hiç belirtim yoktu tutmadı olmadı diye ağladım çok şükür tutundu Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşaAllah

Çok teşekkürler o kadar emek veriyoruz Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…