- 30 Mart 2023
- 810
- 474
- 33
2 Embriyomuza pgt yaptırmıştık. 1 tanesi sağlıklı geldi. Tamamen transfere odaklanmıştım. İnci hoca korunun demedi biz de nolsa çocuğumuz olmuyor diye korunmadık. 2. Adeti bekliyordum tranfer için. Göğsüm ve kasıklarım ağrıyordu. Ha bugun ha yarın adet olucam diye bekledim. Pcosluyum düzenli adet olmuyorum herkes opu sonrası 2. Adet geç geliyor deyinnce bekledim.Adet olmayınca evde test yaptım. Pozitif görünce kan verdim. 117 beta ile öğrendim gebeliğimi. Allah var sevinemedik en başta.Hemen İnci hocaya haber verdim sağ olsun çok ilgilendi beni motive etti. Hemen kan sulandırıcı reçete ettiler 2 günde bir atışı takip ettiler. Ama doğal yolla gebe kaldığım için kese ve kalp atışı için çağırmadılar :) geçen hafta keseyi gördük bugun de çok şükür kalp atışını duydukSağlıcakla kucağımıza alalım İnşaAllah kalp atışı duydunuz mu belirtiniz var mı?
Amin İnşaAllah bende haftaya kalp atışı duyacağım dua edin2 Embriyomuza pgt yaptırmıştık. 1 tanesi sağlıklı geldi. Tamamen transfere odaklanmıştım. İnci hoca korunun demedi biz de nolsa çocuğumuz olmuyor diye korunmadık. 2. Adeti bekliyordum tranfer için. Göğsüm ve kasıklarım ağrıyordu. Ha bugun ha yarın adet olucam diye bekledim. Pcosluyum düzenli adet olmuyorum herkes opu sonrası 2. Adet geç geliyor deyinnce bekledim.Adet olmayınca evde test yaptım. Pozitif görünce kan verdim. 117 beta ile öğrendim gebeliğimi. Allah var sevinemedik en başta.Hemen İnci hocaya haber verdim sağ olsun çok ilgilendi beni motive etti. Hemen kan sulandırıcı reçete ettiler 2 günde bir atışı takip ettiler. Ama doğal yolla gebe kaldığım için kese ve kalp atışı için çağırmadılar :) geçen hafta keseyi gördük bugun de çok şükür kalp atışını duydukher gün sizler de duamdasınız Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, bizi hayırlı sağlıklı evlatlarla sevindirsin inşallah
Ay valla ya kilo aldım bir anda sanki inanamıyorum göbeğime önceki tüp bebek denememde bu kadar cıkmamıştı simdi davul gibi oldumKesinlikle yapılıyor benim karnım geçen haftadan beri davul gibi ve artık ineceğine dair bir ümidimde kalmadı
Kasık ağrım ilk zamanlar gibi değil mesela yatakta ani dönünce ağrı oluyor. Göğüs ağrım çok çok azaldı. Yok denecek kadar. Bonus: 1 haftadır hayat kalitemi düşürecek derecede bulantım varAmin İnşaAllah bende haftaya kalp atışı duyacağım dua edinŞuan göğüs ağrınız ve kaşık ağrınız devam ediyor mu veya başka bir belirtiniz var mı benim belirtilerim baya azaldı tedirgin oluyorum bazen ister istemez
İnşaAllah çokça Amiiin ben bulantı falan yok ama sanırsam bulantı durumu bünyeden bünyeye değişiyormuşKasık ağrım ilk zamanlar gibi değil mesela yatakta ani dönünce ağrı oluyor. Göğüs ağrım çok çok azaldı. Yok denecek kadar. Bonus: 1 haftadır hayat kalitemi düşürecek derecede bulantım varadınıza çok mutlu oldum inşallah gümbür gümbür duyarsınız bebişinizin kalp sesini
Evet kesinlikle öyle bünye ve genler büyük rol oynuyorİnşaAllah çokça Amiiin ben bulantı falan yok ama sanırsam bulantı durumu bünyeden bünyeye değişiyormuş
İnşaAllah sağlıklı olsundaEvet kesinlikle öyle bünye ve genler büyük rol oynuyorkız bebekte bulantı olur derler kız arkadaşım kız bebeğe hamile 1 gün bile bulantısı olmadı İnşallah olmaz bulantınız
Ben de öyle diyorum. Bulantı canıma okuyabilir sıkıntı yok yeterki o iyi olsun , sağlıkla büyüsünİnşaAllah sağlıklı olsunda
Henüz transfer olamadım ertelendi bu ay sonu inşallahMerhaba,Yaptırdınız mı glue
Yapılıcak mı yani glue ,isteyene uygulanıyor mu onu merak ettimHenüz transfer olamadım ertelendi bu ay sonu inşallah
Masallah canim, bnm de bir oglum var iki embriyo kondu bir kese goryldu ikincib emin olamadi 10 gn sonra dediEylülde opu ve histeroskopi oldum.Ben de kasım ayında transfer olacaktım. Rahim dinlendirmede hamile kaldım 7 haftalık hamileyim şimdiSizin de gözünüz aydın Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağ olunMasallah canim, bnm de bir oglum var iki embriyo kondu bir kese goryldu ikincib emin olamadi 10 gn sonra dedi
Aynen bakalim Hakkimiz da hayirli olur insallahSağ olunumarım diğer bebiş de sonraki kontrolde görünür
Evet uygulanıyorYapılıcak mı yani glue ,isteyene uygulanıyor mu onu merak ettim
Ben doktorumdan istedim kullanılmasını ilk transfer benim normalde doktorum 2,3 denemede yapıyoruz dedi bende istedim tamam dedi şuan transferin 6 . Günündeyim 24 kasımda transferim yapıldıYapılıcak mı yani glue ,isteyene uygulanıyor mu onu merak ettim
Şişli memorialda misiniz sizdeBen doktorumdan istedim kullanılmasını ilk transfer benim normalde doktorum 2,3 denemede yapıyoruz dedi bende istedim tamam dedi şuan transferin 6 . Günündeyim 24 kasımda transferim yapıldı
Yok hayır ben Kadıköy medicana tedavi görüyorumŞişli memorialda misiniz sizde
Açıkçası benim olmadı hiç yalnızca karnımda şişlik olduTransfer hazırlığında ilaç kullanırken ağrılarınız oldu mu? İlaçlardan mı bilmem inanılmaz sırtım kaburgalarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?