- 14 Nisan 2025
- 73
- 12
- 3
- 31
Ben Lucrin letresan tarlusal kullanıyorum daha estrofeme adetle geçeceğim ovitrelle protokolümde var mı bilmiyorum ama bugün 3. Gün saçma sapan ağrılar başladı bunlara bağladım ama belki de bağımsızdır…Ovitrelle kullandıktan sonra benim yumurtamin olduğu taraf aşırı derecede agrimisti birkaç saat içinde geçmişti
Randevuyu Dr. Onden Verizon canim ay ay hafta hafta falan, hatta saglik ocsginada bildirmek gerekiyorda ne zaman unuttum, oglanda beni ebe arayip niye haber etmedin diye kizmisti, kalp atisi bi duyaym daArkadaşlar kalp atışından ne kadar sonra kontrollere gitmemiz gerekiyor doktoru bilgi veren oldu mu ikiz gebelik tek gebelik değişiyor mu acaba
AminnnKarın şişliği ayrı bir dert zaten maalesef sağlıkla tutunsun bebişlerimiz
Hayırlı uğurlu olsun, bende bu hafta duyacağım kalp atışını İnşaAllahKızlar 6 kasımda transfer olmuştum dün ultrasona gittik ikizler yolda kalp atışımızda dinledik 6+2 bugün var mı benim gibi ikiz gebe anneleri neler yapmalıyız nelere dikkat etmeliyizlütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Canım benim çok bulantılarım var seninde öyle miRandevuyu Dr. Onden Verizon canim ay ay hafta hafta falan, hatta saglik ocsginada bildirmek gerekiyorda ne zaman unuttum, oglanda beni ebe arayip niye haber etmedin diye kizmisti, kalp atisi bi duyaym da
Iki gunudr var ama benim mide yanmam da, 7,8 hafta da siddetliydi oglanda, Sen benden ondesn senin baslamistrCanım benim çok bulantılarım var seninde öyle mi
Valla doktorumu aradım canım normal dedi bana erken gibi geldi amaIki gunudr var ama benim mide yanmam da, 7,8 hafta da siddetliydi oglanda, Sen benden ondesn senin baslamistr
Yok normal ne guzel belirti iste, ama tabi bulanti cok zor, Ben oglumda maf olmustum, bunda daha tam baslamadi erken bakalimValla doktorumu aradım canım normal dedi bana erken gibi geldi ama
Artık tutarsa of bile demiycem diye büyük laf ettim onun için katlanıcaz :)Yok normal ne guzel belirti iste, ama tabi bulanti cok zor, Ben oglumda maf olmustum, bunda daha tam baslamadi erken bakalim
Merhaba kaç haftalıksınızArtık tutarsa of bile demiycem diye büyük laf ettim onun için katlanıcaz :)
5+3 görünüyor canımMerhaba kaç haftalıksınız
MaşaAllah sizin erken başlamış bulantınız benim 6+5 bugün daha sabahları yeni yeni tam bulantıda değil tiksinme oluyor tabii her hamilelik kendine özel5+3 görünüyor canım
Bende erken diye şey yaptım ama doktorum normal dedi bir şey diyemedimMaşaAllah sizin erken başlamış bulantınız benim 6+5 bugün daha sabahları yeni yeni tam bulantıda değil tiksinme oluyor tabii her hamilelik kendine özel
Bide ben hiç keseye baktırmadıgjmdan belki farklıdır gün sayım bilemedim nasipMaşaAllah sizin erken başlamış bulantınız benim 6+5 bugün daha sabahları yeni yeni tam bulantıda değil tiksinme oluyor tabii her hamilelik kendine özel
Yok yok endişe etme doktor normal dediyse normaldir herkesin vücudu farklıBende erken diye şey yaptım ama doktorum normal dedi bir şey diyemedim
Kese muayenesine çağırmadı mıBide ben hiç keseye baktırmadıgjmdan belki farklıdır gün sayım bilemedim nasip
Yok direkt 3 hafta sonra gel dedi kese kalp bir arada bakacak sanırım 10 aralıkta gidicemKese muayenesine çağırmadı mı
Test yaptınız mı bugün ne çıktıBen t+7 deyim sol bacak agrısı dışında bir şey yok bende yarın test yapacağına
Benim negatif çıktı maalesef ilk sonra çok silik bir çizgi çıktı ama aşırı silik yarında kan vericemTest yaptınız mı bugün ne çıktı
En iyisi o aslında İnşaAllah gönlünüzce olsun başka belirtiniz var mı ? Kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti vbYok direkt 3 hafta sonra gel dedi kese kalp bir arada bakacak sanırım 10 aralıkta gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?