• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Allah razı olsun canım yazdıkların için ama ben kabullendim sanırsam belirtimde yoktu çünkü tabiki yarın kan vericem yine pgtliydi 5.gün embriyosuydu glueda yapmıştık ama gerçekten nasip kısmet işiymiş rabbime bıraktım tevekkül etmekten başka çarem yok inşallah sende bebişi sağlıkla hayırla kucağına alırsın çok güzel bir hamileliğin olsun 🥰
Naptn canim test

Merhaba, bende 10-11 aralık gibi olacağım transfer. Bende pkos var ama asıl erkek faktörü nedeniyle başladık sürece eşimde oligoospermi var yani sperm sayısı ve hareketi cok az morfolojide cok iyi değil. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa 3.gün embriyosu transfer edilecek. Embriyolog en iyi kalite diyemem ama kötü de değil, orta iyi kalite diyebiliriz dedi. İçinizde bu şekilde hamile kalan var mı? Çok endişeliyim umudumu da kaybediyorum yavaş yavaş yorumlar okudukça 😢

Kızlar ben 5 Kasım transfer oldum. sat a göre dün 6+1 devlete doktora gittim.karindan baktı kese ve yolk sac göründü çok şükür sonra vajinal baktı kalp atışı duyamadı ama çok küçük henüz dedi pazartesi tekrar çağırdı.ben küçük bir ilcedeyim burada cihaz eski doktor da yeni. Bunlar da etkili olmuş olabilir mi çok korkuyorum dünden beri normal mi duyulmamasi sizce😔

Back
X