Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ben şuan 6+6 yım, 6+2 yken devlet hast ilaç yazdırmaya gitmiştim. Doktor muayenede etti. Normalde 5+5 te kese ve yolk sac gördüm özelde çok Şükür. Devletteki doktor taa kalp atışı randevusunu 12 Aralığa verdi bizim cihazlarda anca görünür dedi stres olma bence

Ya benimde keseyi gördüm şükür kalp atışı için günler geçmiyor bayılcam evde stres ve heyecandan

Allah razı olsun içime su serptin dünden beri çok üzüldüm inşaAllah kalp atışlarını duyarız sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız

Valla doktorumdan başka yere baktırmak istemiyorum bu zamana kadar dayandım yine dayanırım az kaldı zaten doktorum bir terslik hissederse kan ver demişti suanlık stabilim bekliyorum Allaha bıraktım
Doktor en iyisini bilir elbet ..Dua edicez bekleyeceğiz Herşey güzel ilerlesin

Allah razı olsun içime su serptin dünden beri çok üzüldüm inşaAllah kalp atışlarını duyarız sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız
Canim devletin makineleri geri bence de o yüzden duyulmaz yoksa ben 4+6 da kese ve yolk 5+6 da kalp atışı duydum devletten de sıra aldım resmen 8. Haftada anca demişlerdi sürece orda devam edeceğim o yüzden bence korkma normal devlette

Canm sen kaçında transfer olmuştun bide ne zaman adet olmuştun unuttum kusura bakma şundan soruyorum benim mesela ultrason ölçüm ile hesaplanan tarih tutmuyor doktoroda sordum fark olur norml dedi aslında transfer olur olmaz tutmuştu benim 6. Günde öğrendim pozitifi şimdi normalde 7 haftalık benim ama ultrasonda 6+3 olarak devam ediyor bugün

Ben en son 12 ekimde adet olmuştum 4 kasımda transfer oldum bende şeyden hesaplıyorum kese görmeye gittiğimizde 5w5d yazıyordu kenarda oradan

Ben en son 12 ekimde adet olmuştum 4 kasımda transfer oldum bende şeyden hesaplıyorum kese görmeye gittiğimizde 5w5d yazıyordu kenarda oradan
Aaa anladim canm bende 21 Ekim'de adet oldum 5 Kasım transfer ama ben keseye gittim 4+6 dediler 10 gün sonra 6+3 diye kalp atışına gittim 5+6 dedi sonra dedim hocam on gün geçti üzerine nasıl oluyo oluyo işte dedi hatta benim normalde 4+4 bir bebek 4+6 bir bebek çıkmıştı kalp atışında 5+6 olmuş ikiside farkı hesaplayamiyorum o yüzden bakalım devlette kaç çıkacaklar

Değerlerimiz yakın ama sizin ikiz galiba bir yerde pik yapmıs Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş bende kalp atışını duyarım saglıkla

Değerlerimiz yakın ama sizin ikiz galiba bir yerde pik yapmıs Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş bende kalp atışını duyarım saglıkla
Evet amin hepimize duyarsın insan duyana kadar bekliyor gerçekten bide hissetmiyoruz ya ondan noldu acaba oluyor daha bende belirti başlamadı bekliyorum bakalım inşallah güzel bir hamilelik olur bulantisiz

Canımsın Allah razı olsun bugün merkeze özele gidecektim çok bulantım var yollarda çok virajlı halim yoktu içim içimi yedi iyi hissedersem özele gidicem çok sağol

Canımsın Allah razı olsun bugün merkeze özele gidecektim çok bulantım var yollarda çok virajlı halim yoktu içim içimi yedi iyi hissedersem özele gidicem çok sağol
Az kaldıysa bekle canm mide bulantın başladımı en korktuğum ya dayanamıyorum mide bulantısına Aralık ayını atlatsaydik normal döngüye giderdik bizde kontrollere

Az kaldıysa bekle canm mide bulantın başladımı en korktuğum ya dayanamıyorum mide bulantısına Aralık ayını atlatsaydik normal döngüye giderdik bizde kontrollere
Çok yoğun bulantım vardı bugün istifra da eklendi inanılmaz iştahsızım ne ağzıma koysam tutamıyorum resmen inşaAllah olmaz hiç bulantı bu zamanlarımızı kolaylıkla sağlıkla geçirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…