Bekle bakalım 3. Gün için kana geçme süresi farklı olabiliyor çünkü inşaAllah poztife dönerBen bugün T+8’ deyim 3. Gün embriyosu. Erken gebelik testim negatif çıktı. Erken gebelik testi negatif çıkıp kanda pozitif gören var mı?
Bizim Dr. Yasak degil dedi, ama biz tercih etmiyorz O ayri, surtunme ne olacak kiKızlar çok utanarak sorucam ama bu süreçte sürtünme şeklinde ilişkiye giren oldu mu yani normal şekilde değilde cinsel ilişki yasak biliyorum ama bu şekilde yasak mı bilgisi olan var mı
evet dahil transfer sonrasında 1 hafta dinlendim20 güne hazırlık vitaminleri kullanma vs dahil mi
Tutunma yerlesme kanamasi day olabilir, adet hemen gelmez ilaclar Dan diye biliyorum, doktorunla hemen gorusTransfer + 8 sabah uyandım pembe kırmızı arası lekelenme var fitili aparatla yapıyorum onda da aynısı oldu Regl değildir değil mi çok korkuyorum
Surtunme ne olacak ki derken bisey olmaz merak etme anlamnda canim, yanlis anlasilma olmasn❤Bizim Dr. Yasak degil dedi, ama biz tercih etmiyorz O ayri, surtunme ne olacak ki
Genel bütün bacakBacak ağrısı tam olarak neredeydi
Bende De oluyor da hareketsizlik ten mi.acaba diye düşünüyordum inş belirtidirGenel bütün bacak
Test Kan gunu ne zamanBen bugün T+8’ deyim 3. Gün embriyosu. Erken gebelik testim negatif çıktı. Erken gebelik testi negatif çıkıp kanda pozitif gören var mı?
17 Kasım. 3. Gün embriyosu bugün T+8Test Kan gunu ne zaman
Neden kan test tarihi uzun benim 2 transfer de 9.gundu sonuc kacina transfer oldn cnm17 Kasım. 3. Gün embriyosu bugün T+8
4 Kasımda transfer oldum 3. Gün embriyor. 12. Gün dediler kan testine.Neden kan test tarihi uzun benim 2 transfer de 9.gundu sonuc kacina transfer oldn cnm
12.gun dendiyse dah avakit var O Zaman erken test yapip pskolojini bosa etkileme4 Kasımda transfer oldum 3. Gün embriyor. 12. Gün dediler kan testine.
Canım kan tarihine daha çok var bir de herkesin hcg salgılanması farklı oluyor inşaAllah sonucun pozitif olur4 Kasımda transfer oldum 3. Gün embriyor. 12. Gün dediler kan testine.
Kan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğimBenim 2. Transferim bir kez Opu oldum iki embriyom olustu. İlkini iki ay önce transfer oldum yapay siklus yapıldı. İlaç protokolü sizinki ile aynı ayrıca günde 3 kere de estrofem aliyordum. Negatif sonuç aldık. Bu kez yarı doğal siklus ilerledik, dusuk dozda gonal f kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum. Catlamadan 3 gun sonra transferim oldu. Günde iki estrofem bir seferde progestan dex iğne oluyorum. İlaçlar az ve çok daha rahat. Bakalım yarın sabah ben de test yapacak gibiyim. 8. Gün olacak artık. Embriyom 8 hücreli kaliteli dediler ama bilemiyorum tabi. Daha kaliteli olanı ilk transfer denemiştik olmadı zaten.
Yarın kan testinizi takip edicem. Buraya yazmayı unutmayın
Ayy amin canım çok çok sevindimKan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğimumarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Saglikla arts in degerlerin insallah canimKan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğimumarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsunKan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğimumarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?