Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ben bugün T+8’ deyim 3. Gün embriyosu. Erken gebelik testim negatif çıktı. Erken gebelik testi negatif çıkıp kanda pozitif gören var mı?
Bekle bakalım 3. Gün için kana geçme süresi farklı olabiliyor çünkü inşaAllah poztife döner

Transfer + 8 sabah uyandım pembe kırmızı arası lekelenme var fitili aparatla yapıyorum onda da aynısı oldu Regl değildir değil mi çok korkuyorum

Ben bugün T+8’ deyim 3. Gün embriyosu. Erken gebelik testim negatif çıktı. Erken gebelik testi negatif çıkıp kanda pozitif gören var mı?

Kan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğim umarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün

Kizlar chatgpt bile 9 gunluk sonuc da 7veya 8 gun de betahcg kana karisiyor diyo, yani erken yapip negatif gornce uzulmeye gerek yok

Kan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğim umarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…