İnşallah Allah razı olsunMaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsundarısı biz bekleyenlerin başına olsun inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olur
Gözün aydın hayirli olsun sağlıkla gelsin kaçıncı gün değerin canmKan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğimumarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Çok sevindim canım sağlıkla artsın değeriniz inşallahKan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğimumarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Hayırlı uğurlu olsun transferinSelam kızlar, geçen ay Ekim ayı transfer olacaklar topiğindeydim. Transferim negatif sonuçlandı. Kasım ayı transfer topiği uğurlu gelir umarımyarın (13 Kasım) 3. Transferimi olacağım. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite.
İlk transferim ağustosta kimyasal oldu. Beta 1700’lere çıktı sonra düştü. 2. Transferim ekimde direkt negatif geldi. İkisi de tek embriyoydu ve kaliteleri 5aa idi. Bu 3. Transferimde çift embriyo koyduracağım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Var gıbı sürüyor canım ama daha çok erken bırde 3.gun emrıosuymus ama var gıbı duruyorKızlar ben dayanamadım tekrar yaptım 2. Dakikada böyle geldi yine 3.gün transferi 3 kasımda transfer oldum yok mu iyi yorum yapacak
Selam canım neyaptın testlerın geldımı henüz test yapmadın sanırımHayırlı uğurlu olsun transferininşaAllah bu ay hepimize uğurlu gelsin bebeklerimiz sımsıkı tutunsun hepimizin sonucu pozitif olsun sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklerimize
Evet canım bugün 7. günüm yolda gelsin yapicam sen yaptin miVar gıbı sürüyor canım ama daha çok erken bırde 3.gun emrıosuymus ama var gıbı duruyor
Selam canım neyaptın testlerın geldımı henüz test yapmadın sanırım
Amin amin inşallahHayırlı uğurlu olsun transferininşaAllah bu ay hepimize uğurlu gelsin bebeklerimiz sımsıkı tutunsun hepimizin sonucu pozitif olsun sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklerimize
Bende regl zamanı da olur o yüzden hiç belirti gibi gelmemiştiBende De oluyor da hareketsizlik ten mi.acaba diye düşünüyordum inş belirtidir
Bende de olur regl öncesi hatta şuan göğsüm de çok ağrıyor ve şişti gibi oda olur regl öncesi bilemiyorum ya kafayı yicemBende regl zamanı da olur o yüzden hiç belirti gibi gelmemişti
Test zamanınız gelince öğrenmek en sağlıklısı inşallah güzel sonuç alırsınızBende de olur regl öncesi hatta şuan göğsüm de çok ağrıyor ve şişti gibi oda olur regl öncesi bilemiyorum ya kafayı yicem
İnşallah gün yaklaştıkça strese girdimTest zamanınız gelince öğrenmek en sağlıklısı inşallah güzel sonuç alırsınız
Bencede birgun once bile test yapmicam, uzuleceksem sonda uzuleym, stres le gunumu niye zorlastiriyamTest zamanınız gelince öğrenmek en sağlıklısı inşallah güzel sonuç alırsınız
Erken öğrenince yine sorun zaten. Pozitif almak hiç insanı rahatlatmıyor bu sefer de artırıyor mu sıkıntısı çokBencede birgun once bile test yapmicam, uzuleceksem sonda uzuleym, stres le gunumu niye zorlastiriyam
Aynen bak birsey diyeyimmi, Ben ilk transfer de hamile kalinca her gun stres le gecirdim, hic tadini cikaramdm hep korku yla, eger Rabbim yine nasip ederse rahat etmek istiyorum Tabiki dikkat ederek, ama bir daha gelmiyor O anlarErken öğrenince yine sorun zaten. Pozitif almak hiç insanı rahatlatmıyor bu sefer de artırıyor mu sıkıntısı çok
Valla sanırım bende öyle yapacağım test günü eşimle birlikte öğrenmek istiyorum üzüleceksem o gün üzülelim beraber. Ama inşallah Sevinç gözyaşlarımız olurda pozitif görürüzBencede birgun once bile test yapmicam, uzuleceksem sonda uzuleym, stres le gunumu niye zorlastiriyam
Su dogum seyini de kalp durmasi olmadan once ayarlamistim asla silemiyorum bilen var miHerkese merhabalar , 7 kez topiklere katildim fakat iptal olan transferler oldu 3 negatif 1 kimyasal , 1 7 haftada kalp durmasiyla dusugum var simdi dun tekrar transfer oldum.
6. Gun genetik taramali embriyo. Kalbi duran transferimde genetikliydi. Simdi estrofem , progestan , prograf , fraven , oksopar , coraspin ve octogam serumla yaptik transferi. Herkes gibi bende endiseliyim ve hic bir aey hissetmiyorum. Insallah hepimizin kucaklari saglikla dolsun . Emeklerimizin karailigini hayirli evlatlarla alalim
Pgt li embriyonuzun neden düştüğüne dair doktorlar bir şey dediler mi?Herkese merhabalar , 7 kez topiklere katildim fakat iptal olan transferler oldu 3 negatif 1 kimyasal , 1 7 haftada kalp durmasiyla dusugum var simdi dun tekrar transfer oldum.
6. Gun genetik taramali embriyo. Kalbi duran transferimde genetikliydi. Simdi estrofem , progestan , prograf , fraven , oksopar , coraspin ve octogam serumla yaptik transferi. Herkes gibi bende endiseliyim ve hic bir aey hissetmiyorum. Insallah hepimizin kucaklari saglikla dolsun . Emeklerimizin karailigini hayirli evlatlarla alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?