- 3 Ağustos 2024
- 249
- 116
- 23
- 32
Canım isminin yanında bas msj kutusunun yanındaki Simge hesap detayı de en alta in orda bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi sil en alttan kaydet yapSu dogum seyini de kalp durmasi olmadan once ayarlamistim asla silemiyorum bilen var mi
Maşallah darısı bize inşallah, ayrıca değerlerin kat kat artsın inşallah çok sevindimmm :)Merhabalar kan verdim bende Allah'ıma şükürler olsunki değerim 126 geldi sabah tekrar idrar yapmistim oda çıkmıştı
Allah razı olsun beşinci Senem ve ilkleri yaşıyorum çok şükürMaşallah darısı bize inşallah, ayrıca değerlerin kat kat artsın inşallah çok sevindimmm :)
Kaçıncı günde test verdin kaıncı gün embriypsuyduKan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğimumarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
Kaçıncı gün embriyosu ve transferde kaç gün olduMerhabalar kan verdim bende Allah'ıma şükürler olsunki değerim 126 geldi sabah tekrar idrar yapmistim oda çıkmıştı
Ben kalp atisi sinrasi basla bir prof. Perinatalog ike devam ettim. Estrofem vd progestan dusinda tum ilaclarimi kestirdi. Muhtemelen o tuzden oldu onun disinda bir sebep soylenmediPgt li embriyonuzun neden düştüğüne dair doktorlar bir şey dediler mi?
Sifirla yapiyorum surekli olmuyor delirdim aylardirCanım isminin yanında bas msj kutusunun yanındaki Simge hesap detayı de en alta in orda bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi sil en alttan kaydet yap
Çok geçmiş olsunBen kalp atisi sinrasi basla bir prof. Perinatalog ike devam ettim. Estrofem vd progestan dusinda tum ilaclarimi kestirdi. Muhtemelen o tuzden oldu onun disinda bir sebep soylenmedi
Evet canım bugün 7. günüm yolda gelsin yapicam sen yaptin mi
Yok canım Benım daha transfer gunumu saymazsam bugün ıkıncı günüm daha bellı olmazkı pazar sabahı erken gebelık testı evde yapmayı düşünüyorumEvet canım bugün 7. günüm yolda gelsin yapicam sen yaptin mi
inşaAllah sonucumuz pozitif olur ben çok merak ediyorum ama çok da korkuyorum umudum çok yüksek Allah'ım hayr eylesin sağlıkla hepimize nasip etsinYok canım Benım daha transfer gunumu saymazsam bugün ıkıncı günüm daha bellı olmazkı pazar sabahı erken gebelık testı evde yapmayı düşünüyorum
Canimm çok normal belirti arama kaçıncı gün bugün olacak güzel düşünKızlar ya resmen gayet normalim morelim bozuluyor düşünmeden edemiyorum hiç belirti yok yani arada bi regl olcakmışım gibi bişi oluyor ama geçiyor ay bilmiyorum(((
Yaa ne güzel değerin maşallahMerhabalar kan verdim bende Allah'ıma şükürler olsunki değerim 126 geldi sabah tekrar idrar yapmistim oda çıkmıştı
Garip ben dün yaptım bi sonra kan verince yaparım dedim kaldırdım direk olduSifirla yapiyorum surekli olmuyor delirdim aylardir
AMim amin inşallah canm şimdi sıra cuma ve Pazar gununde artış önemli hayırlısı bakalım idrar yaptım kan olmadan emin olamam dedim bu kez kan yaptım ikinci ve üçüncüyü görmeden rahatlayamayacagim derken kese ve kalp atışı var süreç hiç bitmiyor yeni başlıyorYaa ne güzel değerin maşallahartarak gitsin sağlıkla allahım inşallah bizde yazarız buraya pozitif diye
Canım hiç bozma moralini genelde pozitiflerin çoğu hiç belirtim yoktu yazmış. Bende de tam tersi regl olacakmışım gibi ağrım giriyor bazen kısa bazen uzun sürüyor endişelendiriyor beni bu durumdaKızlar ya resmen gayet normalim morelim bozuluyor düşünmeden edemiyorum hiç belirti yok yani arada bi regl olcakmışım gibi bişi oluyor ama geçiyor ay bilmiyorum(((
5 kasımda oldum. O günü sayarsak 8. ertesi günden sayarsak 7. gün oluyor işte bilmiyorum artık beklemekten başka çarem yok zaten bütün gün ilaç iğne öyle zaman geçiyorCanimm çok normal belirti arama kaçıncı gün bugün olacak güzel düşün
Üfff gerçekten öyle benim ilk olduğu için ne olması gerektiğinide bilmiyorum neyse bakalım nasip artık beklemeye devamCanım hiç bozma moralini genelde pozitiflerin çoğu hiç belirtim yoktu yazmış. Bende de tam tersi regl olacakmışım gibi ağrım giriyor bazen kısa bazen uzun sürüyor endişelendiriyor beni bu durumdayani belirti olsa bi dert olmasa bi dert gerçekten
Aynı gün transfer olmuşuz çok normal belirti arama gerçekten de çoğunun olmuyor sadece ben bu gece sabaha kadar ağrıdan uyuyamadm sabah korkudan kan verdim5 kasımda oldum. O günü sayarsak 8. ertesi günden sayarsak 7. gün oluyor işte bilmiyorum artık beklemekten başka çarem yok zaten bütün gün ilaç iğne öyle zaman geçiyor
Bir an önce pazartesi olsa da buraya yazsam sabırsızım da bilmiyorum yaniAynı gün transfer olmuşuz çok normal belirti arama gerçekten de çoğunun olmuyor sadece ben bu gece sabaha kadar ağrıdan uyuyamadm sabah korkudan kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?