Aynen canım beklemek çok zorHayır canım 5. Gün embriyosu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne yapalım elden bir şey gelmiyor
Hayirli Olsun 20 Kasim sonuc gift embriyo konuldu hayirli si bakalimMerhaba bende 10 Kasım da transfer oldum
Tek embriyo Pgt liHayirli Olsun 20 Kasim sonuc gift embriyo konuldu hayirli si bakalim
Hayırlı olsun canım benımde 10 kasında transferım oldu 5.gun emrıosu senınkı nasıl ağrım varmı süreç nasıl ılerlıyor senınMerhaba bende 10 Kasım da transfer oldum
Yas kacTek embriyo Pgt li
Hayır normalim aksine çok hafifHayırlı olsun canım benımde 10 kasında transferım oldu 5.gun emrıosu senınkı nasıl ağrım varmı süreç nasıl ılerlıyor senın
Benımde ara ara karnımda sıslık oluyor ama onu. Harıcınde Iyıyım. Ben hemen normal hayatıma dondum gün ıcınde 15 dk yatıyormuşuz toplamda sanırım çoksa Dıkkat edemedım ama sureklı ayaktayım ınsallah tutunurHayır normalim aksine çok hafif
33Yas kac
Bende çok rahatım yemek bile yapıyorum çünkü bu 3. Tedavim diğerleri olmadıBenımde ara ara karnımda sıslık oluyor ama onu. Harıcınde Iyıyım. Ben hemen normal hayatıma dondum gün ıcınde 15 dk yatıyormuşuz toplamda sanırım çoksa Dıkkat edemedım ama sureklı ayaktayım ınsallah tutunur
Ben ev ısı bıle yapıyorum supurge harıcınde. Benım ılk yanlışım yapıyorum dıye düşünüyorum ama tutacak oldumu hersekılde nasıp olurBende çok rahatım yemek bile yapıyorum çünkü bu 3. Tedavim diğerleri olmadı
Ben ev ısı bıle yapıyorum supurge harıcınde. Benım ılk yanlışım yapıyorum dıye düşünüyorum ama tutacak oldumu hersekılde nasıp olur
Sen ilklerde Dıkkat ettınmıBende çok rahatım yemek bile yapıyorum çünkü bu 3. Tedavim diğerleri olmadı
Hemde çok dikkat ettim bunda saldım vallaSen ilklerde Dıkkat ettınmı
Bana hemşire dedi ki tutacaksa hoplasanda zıplasan da tutacakBen ev ısı bıle yapıyorum supurge harıcınde. Benım ılk yanlışım yapıyorum dıye düşünüyorum ama tutacak oldumu hersekılde nasıp olur
Bende o kafa yapısındayım herkes Dıkkat et dıyor ama ılk olmasına rağmen çoksa Dıkkat etmıyorum senınle aynı gün sonucumuz çıkacak sanırım sen ıdrar testı yapmayı dusunuyormusun?ben 6.gun de yapmayı düşünüyorumBana hemşire dedi ki tutacaksa hoplasanda zıplasan da tutacak
Yok ben onu da yapmayacağım aşırı sakinim bekleyeceğim o da ayrı stres tutacak mi değer ilerleyecek mi derken daha stresliBende o kafa yapısındayım herkes Dıkkat et dıyor ama ılk olmasına rağmen çoksa Dıkkat etmıyorum senınle aynı gün sonucumuz çıkacak sanırım sen ıdrar testı yapmayı dusunuyormusun?ben 6.gun de yapmayı düşünüyorum
Anlıyorum sen ustalaşmışsın Benım ılk merak edıyorum benYok ben onu da yapmayacağım aşırı sakinim bekleyeceğim o da ayrı stres tutacak mi değer ilerleyecek mi derken daha stresli
Hmm sen yap ama idrar da çakmazsa da telaş yapma 9. Gün kanda çıkmayıp 12. Gün artan bile var üzme kendini yeterAnlıyorum sen ustalaşmışsın Benım ılk merak edıyorum ben
Bnmde 32
MaşaAllah bence çok güzel iki günde bir artması önemli değerin katlanarak artsın sağlıkla bebeklerini kucağına almak nasip olsunBugün 5. Gün embriyosu transferimi altıncı günü kan verdim beta 92 çıktı sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?