- 12 Şubat 2020
- 1.234
- 1.114
- 133
Masallah canim insallah degerlerin katlanarak artar❤MaşaAllah bence çok güzel iki günde bir artması önemli değerin katlanarak artsın sağlıkla bebeklerini kucağına almak nasip olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah canim insallah degerlerin katlanarak artar❤MaşaAllah bence çok güzel iki günde bir artması önemli değerin katlanarak artsın sağlıkla bebeklerini kucağına almak nasip olsun![]()
Bence ikiz maşallah süper hiç belirtin olmuşmuyduBugün 5. Gün embriyosu transferimi altıncı günü kan verdim beta 92 çıktı sizce normal mi
Insallah , her birimizin gonlu cicekle dolsunİyi yapmışsn buda senin şansın olsun
Maşallah canm sıkı tutunmuş annesine çok güzel değer bende 6. İdrarda öğlen net çıkınca 7. Gün verdim 126 değerimiz aynı gibi sanki bir gün farkla bu kadar artabilir sanki inşallah ikinci artış da çok güzel olurBugün 5. Gün embriyosu transferimi altıncı günü kan verdim beta 92 çıktı sizce normal mi
İnşallah yarabbim isteyen herkese nasip olurMaşallah canm sıkı tutunmuş annesine çok güzel değer bende 6. İdrarda öğlen net çıkınca 7. Gün verdim 126 değerimiz aynı gibi sanki bir gün farkla bu kadar artabilir sanki inşallah ikinci artış da çok güzel olur
Belirtiler bu sefer vardı yani bi öncekinde hiç bişey hissetmemiştimBence ikiz maşallah süper hiç belirtin olmuşmuydu
Bu yazılar nerden çıkıyor hangi program kullanıyorsunuzMaşallah canm sıkı tutunmuş annesine çok güzel değer bende 6. İdrarda öğlen net çıkınca 7. Gün verdim 126 değerimiz aynı gibi sanki bir gün farkla bu kadar artabilir sanki inşallah ikinci artış da çok güzel olur
Hangisi Canm anlamadm ona göre söyleyimBu yazılar nerden çıkıyor hangi program kullanıyorsunuz
Yok canm bu mektup işaretinin yanındaki ismine harfe bas hesap detayı de en alta bebeğimin muhtemelen doğum tarihi yazan yere yaz en alttan kaydet deBebeğiniz 4 haftalık falan diye yazılar gelmiş onlar otomatik mi çıktı ki
Hayırlı olsun çok güzel değeriniz bence gününe göreBelirtiler bu sefer vardı yani bi öncekinde hiç bişey hissetmemiştim
Benimde 10 kasomda olduHayırlı olsun canım benımde 10 kasında transferım oldu 5.gun emrıosu senınkı nasıl ağrım varmı süreç nasıl ılerlıyor senın
Hayırlı olsun transferınız bende 10 kasımda oldumBenimde 10 kasomda oldu![]()
Benim 9 kasımda oldu 3. Gun embriyosu sizde belirtiler var miHayırlı olsun transferınız bende 10 kasımda oldum
aynu gun oldum ben deBenim 9 kasımda oldu 3. Gun embriyosu sizde belirtiler var mi
Aynı Benimde hafif sizlama batma gibi var birde göğüste dolgunluk damar belirginlesme oldu gibi geliyor banaaynu gun oldum ben deilk iki gün kaşık ağrım vardı ve baskı ağrısı gibi. Bugün yok azaldı, ara ara çok az sızlama gibi okuoyır. Belin ağrıyor bugün nedense