- 13 Kasım 2023
- 524
- 744
- 33
- 42
Binlerce MaşaAllah balım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllahİkinci kan sonucum çıktı
6. Gün idrarda
7. Gün 126
9.gun 416 çok çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Binlerce MaşaAllah balım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllahİkinci kan sonucum çıktı
6. Gün idrarda
7. Gün 126
Aminn inşallah canm darısı sana seni bekliyoruzBinlerce MaşaAllah balım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah![]()
![]()
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahCanımm çıktı mutluktan dünden beri kendimde değilim 4 Kasım transfer 9 . 241 ile öğrendim doktorum Cumartesi tekrar ver artış önemli dedi inşallah yarın sabah yine vereceğim![]()
Oy maşallah ne güzel artmışİkinci kan sonucum çıktı
6. Gün idrarda
7. Gün 126
Valla tahmin etmistim, cunku kotu Haber olsa direk yazarsn diye dusundum, degerlerin arts insallah canimCanımm çıktı mutluktan dünden beri kendimde değilim 4 Kasım transfer 9 . 241 ile öğrendim doktorum Cumartesi tekrar ver artış önemli dedi inşallah yarın sabah yine vereceğim![]()
Masallah canim❤İkinci kan sonucum çıktı
6. Gün idrarda
7. Gün 126
En sin bnm Sanirim 20Kızlar yaaa hepimizin test tarihleri yaklaştı çok heyecanlı gerçekten benimde 16 Kasım Pazar günü kan testi günümcumartesi gecesi 12 yi geçince giderim muhtemelen
rabbim benim gibi burada isteyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah
grup gerçekten çok bereketli hep pozitif haberleri geliyor, çok mutlu oluyorum gördükçe herkesin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişler inşallah. Allahım bize de nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı
![]()
Amin inşallah dualarımdasinzMasallah canim❤Darisi biz bekleynlere
Valla Ben adet olacak tarzi agrilarla geciyo ne olacak BilmiyorumAmin inşallah dualarımdasinz![]()
Normal canm ben testi çok erken yaptım öyle birşeyler yoktu ama mesela bu gece uyuyamadm ağrıdan adet ağrısı bildiğimiz bide en büyük belirttim dolgunluk şişlik hissiydiValla Ben adet olacak tarzi agrilarla geciyo ne olacak Bilmiyorum![]()
Ben oglumdada yasamistim, ama yine de var Yadav yok diyemiyorumNormal canm ben testi çok erken yaptım öyle birşeyler yoktu ama mesela bu gece uyuyamadm ağrıdan adet ağrısı bildiğimiz bide en büyük belirttim dolgunluk şişlik hissiydi
Sırayla hepimiz pozitif yazalım inşallahEn sin bnm Sanirim 20![]()
Gogus agrim yok pek, oglumda damarlar bile belli olurdu, O yuzden biraz modum dusuyor, Yadav her transfer farklimiSırayla hepimiz pozitif yazalım inşallahbenimde aşırı regl olacakmış gibi ağrılarım vardı ama dünle bugün hiç birşey yok çok hafif arada kasıkta belde sızı oluyor o kadar.göğüslerim gece yatarken çok acıyor ve şişiyor uyanınca rahatlıyor. Çok ilginç gerçekten hormonlar dengemizi bozdu iyice
![]()
Dolgunluk şişlik hissi dediğin gögüs mü? Karın bölgesi mi canım?Normal canm ben testi çok erken yaptım öyle birşeyler yoktu ama mesela bu gece uyuyamadm ağrıdan adet ağrısı bildiğimiz bide en büyük belirttim dolgunluk şişlik hissiydi
Hiç bir belirtim yok sürekli yatıyorum arada kalkıp tuvalete gidiyorum günde 3 lt su içiyorum yemek yiyorum başka da bişey yapmıyorum. Pazar bi idrar yapasım var ama emin değilim senin nasıl10 kasımda transfer olan arkadaşlar bugün 4. Günümüz belirtileriniz varmı acaba bide erken yapmayı düşünüyo musunuz
Bende ayn durumdayım. Biraz önerim kendini de buradan uzaklaştır. Ben artık daha seyrek aralıklarla girmeye başladım. Yoksa bu konu aklımdan çıkmıyor ve acaba baksam mı yapsam mı oldu mu ya olmadıysa vs va diyorum. Biraz farklı şeylerle uğraşıp kafanı dağıtmayı öneririm ben öyle yönetiyorum bu süreciRabbım ne dılemısse o olur canım ya tabıkı olmazsam üzülürüm ama ılk olduğu ıcın sanırım aşırı merak ıcındeyım
Gun sayisimiz bile ayniBende ayn durumdayım. Biraz önerim kendini de buradan uzaklaştır. Ben artık daha seyrek aralıklarla girmeye başladım. Yoksa bu konu aklımdan çıkmıyor ve acaba baksam mı yapsam mı oldu mu ya olmadıysa vs va diyorum. Biraz farklı şeylerle uğraşıp kafanı dağıtmayı öneririm ben öyle yönetiyorum bu sürecihepimiz için hayırlısı. Bak beş gün kaldı tahlile. Hatta sabah versek o gunu sayma dört
![]()