• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

10 kasımda transfer olan arkadaşlar bugün 4. Günümüz belirtileriniz varmı acaba bide erken yapmayı düşünüyo musunuz
Bende yarın yapsammı dıyorum ama burdakı arkadaşlar daha erken dıyor benımde 10 kasımda transferım oldu bende Hafıf bel agrısı var sende varmı

Hiç bir belirtim yok sürekli yatıyorum arada kalkıp tuvalete gidiyorum günde 3 lt su içiyorum yemek yiyorum başka da bişey yapmıyorum. Pazar bi idrar yapasım var ama emin değilim senin nasıl
Benimde hiç belirtim yok ya sadece hafif sersemlik var başım dönüyo gibi ama onuda progestan yapıyormuş. Bende çoğunluk uzanıyorum saatte 1 evin içinde on dk turluyorum o kadar başka bi iş yapmıyorum

Bende yarın yapsammı dıyorum ama burdakı arkadaşlar daha erken dıyor benımde 10 kasımda transferım oldu bende Hafıf bel agrısı var sende varmı
Benim hiç belirtim yok ta benim dördüncü denemem ilk denememde 5. Gün idrarda pozitif görmüştüm ben ama negatif çıkma ihtimali daha yüksek çıkmazsa üzülmiceksen sen bilirsin bu sefer yapmıcam ben günümü beklicem büyük ihtimal

Benimde hiç belirtim yok ya sadece hafif sersemlik var başım dönüyo gibi ama onuda progestan yapıyormuş. Bende çoğunluk uzanıyorum saatte 1 evin içinde on dk turluyorum o kadar başka bi iş yapmıyorum
Sürekli yattığımız içinde sersemlik olabilir ya ben ona da bağlıyorum Rabvim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

Benim hiç belirtim yok ta benim dördüncü denemem ilk denememde 5. Gün idrarda pozitif görmüştüm ben ama negatif çıkma ihtimali daha yüksek çıkmazsa üzülmiceksen sen bilirsin bu sefer yapmıcam ben günümü beklicem büyük ihtimal
İlk denemende kaçıncı gün embriyosuydu

Kızlar tek tek herkese yanıt vermektense burada topluca yazayım POZİTİF gören anne adayları Allah’a şükürler olsun umarım değerleriniz artar sorunsuz bir şekilde ilerlersiniz maşallah hepinize🧿 Ben hala evde test vs yapmadım inatla doktorun dediği 12. Gün yani pazartesi gdeceğim direk orada öğreniceğim inşallah🙈 bu arada benim ara ara regl olcakmışım gibi oluyor ama geçiyor belirti aramıyorum son günlerde daha da saldım 🥹 nasip herşey bebişlerim kolaylıkla nasip olsun aminn❤️

Bu arada göbekten progestan dex 25 mg kullanıyorum transferden önce başladım hala devam ediyorum. Bir sağa bir sola vur demişlerdi ama artık derim sertleşti iğne girmiyor bende göbek altına da vuruyorum ve vurduğum yerler bazen beyazlıyor hafif kabarıyor ve bir kaç damla geri geliyor bir de göbeğimin sağ tarafı bariz şişti iğneden dolayı biliyorum ama bunları yaşayan var mı kızlar?

Dualarım senınle kuzum ben ınanıyorum güzel haber gelecek senden
Canım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder 🤲

Canım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder 🤲
Ya çok sevindim gözün aydın sağlıkla artışın inşallah

Back
X