• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ben transfer ilaclarina bugün opudan sonra başladım. Opuya kadar sadece yumurta büyütmek için ilaç kullandım sizde de öyle mi?

Taze tranfer olacak senin sanırım o yüzden opudan sonra verilmistir. Donmuş olsa idi adetinin iki ya da üçüncü gün başlanırdı. Önce rahim kalinlasması sağlanır sonra transferin olurdu. Hayırlısı olsun güzelliklerle sonuçlansin tedavin 🌸

Selam ben 3 Kasım’da transfer olacağım. Evim hastaneye biraz uzak transfer olduğum gün merkeze yakın bir otelde mi kalsam diye düşünüyorum siz nasıl yapacaksınız? Transfer sonrası yolculuk yapmak sıkıntı olur mu
Benim raporumda eğer mesafe varsa bunu dontorunuza danışın yazıyordu. İstanbuldaysan trafik fln da olursa çok uzar yol bilemedim csnım

42 tanesi dolu çıktı 29 döllendi 22 tane 3. Gune gitti 5. Gun 8 6. Gun 3 tane toplam 11 tane. En iyisi 5ab 5. Gun embriyosuydu. 2 tane 4bb geri kalan hepsi 4bc 5. Gunlerin 6. Günlerde 5bc 6bc seklinde oldu. Benimde hic aa kalite embriyom olmadi ama aa kalite olmasına saglikli oldugu anlamina gelmez. Önemli olan genetiginin iyi olması. Cok iyi kalitede olması kesin tutcak anlamina gelmiyor.
Benim de içlerinden en iyisi 2 adet 5BB (diğerleri 3bb 2bb 2bc) olandı. İkisini de genetiğe gönderdik. Biri sağlıklı geldi diğeri mozaik geldi. Sadece sağlıklı geleni tranfer edeceklermiş. Sizin genetik taramalı mıydı? Şimdi fark ettim siz gebelik kalmışsınız. Adınıza çok sevindim. Sağlıkla,kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🧿

Selam ben 3 Kasım’da transfer olacağım. Evim hastaneye biraz uzak transfer olduğum gün merkeze yakın bir otelde mi kalsam diye düşünüyorum siz nasıl yapacaksınız? Transfer sonrası yolculuk yapmak sıkıntı olur mu
Merhaba şehirler arası bile yolculuk yapmak zorunda kalanlar oluyor transfer sonrası. Otelde ev konforunu da bulamaz insan bence içiniz rahat olsun yatırın araç koltuğunu evinize gidin 😊

Benim bu soldaki yumurta için çatlatma iğnesi verilmedi bu da çatlarsa nolcak
Zaten çatlaması gerekiyor ama ilişki yasağı da oluyor bu süreçte. Yumurta çatladıktan sonra rahim embriyo için hazır hale geliyor. Hormon takibiniz yapılır bu süreçte ultrason değerlendirilir ona göre transfer gerçekleşir

Zaten çatlaması gerekiyor ama ilişki yasağı da oluyor bu süreçte. Yumurta çatladıktan sonra rahim embriyo için hazır hale geliyor. Hormon takibiniz yapılır bu süreçte ultrason değerlendirilir ona göre transfer gerçekleşir
Perşembe transfer olcaksın dedi ben yunurtayı bugün farkettim sonuçlarımda. Çatlatma iğnesinden bahsetmedi :/

Benim de içlerinden en iyisi 2 adet 5BB (diğerleri 3bb 2bb 2bc) olandı. İkisini de genetiğe gönderdik. Biri sağlıklı geldi diğeri mozaik geldi. Sadece sağlıklı geleni tranfer edeceklermiş. Sizin genetik taramalı mıydı? Şimdi fark ettim siz gebelik kalmışsınız. Adınıza çok sevindim. Sağlıkla,kolaylıkla kucağınıza alın inşallah 🧿
Teşekkür ederim darısı size inşallah 🤲 biz genetik tarama yaptirmadik doktorum gerek görmedi bizde güvendik doktorumuza. 5ab negatif 4bb kimyasal 3. Transferde cok şükür pozitifi aldik 4bb ve 4bc kalite 5. Gun embriyosundan

İliş
rahim dinlendirme de yumurtlama baskılayıcı kalın iğneden vuruldum 9 ekimde 10 gün sonra transfer olacağım şu an ilişki yasağı yani transferden 10 gün önce ilişki yasağı demedi yumurta çatlama demedi rahim kalınlaşıyor dedi sadece sizin bahsettikleriniz nedir

Dün 10. Gün idi transfer olalı lekelenme geldi hala devam ediyor. Kan verdim negatif çıktı acaba pozitife döner mi yada neden lekelenme. Geldi böyle bir şey başına gelen oldu mu??

Perşembe transfer olcaksın dedi ben yunurtayı bugün farkettim sonuçlarımda. Çatlatma iğnesinden bahsetmedi :/
İçiniz rahat etmesi adına doktorunuza danışın isterseniz ama folikül boyutunuzla transfer gününüz de uyumlu gözüküyor gözden kaçırış olamaz doktorunuz bence içinizi rahat tutun transfer öncesi stresiniz artmasın hiç 😊

İliş

rahim dinlendirme de yumurtlama baskılayıcı kalın iğneden vuruldum 9 ekimde 10 gün sonra transfer olacağım şu an ilişki yasağı yani transferden 10 gün önce ilişki yasağı demedi yumurta çatlama demedi rahim kalınlaşıyor dedi sadece sizin bahsettikleriniz nedir
Merhaba benim bahsettiğim doğal rahim hazırlığı protokolü yumurta olgunlaştığı andan itibaren ilişki yasağı verdi benim doktorum ve 18 mm olunca da çatlatma iğnesi verip sonrasında progestan fitile başlattı. Yani herkesin süreci farklı olabilir hiç kafanız karışmasın 😊

Herkese merhaba ben de Ekim ayında transfer olurum diye düşünüyordum ancak 4 Kasım'a gün verildi. Bolca pozitif haberler paylaşalım inşallah. Şimdilik folik asit ve krill yağı kullanıyorum. Beslenmede sıvı tüketimi dışında çok dikkat ettiğim bir şey yok, her şeye dikkat etme hissi bende ekstra stres yaratıyor :) 31 Ekimden itibaren prednol ve monodoks kullanacağım 4 günlük, yine 31 Ekimde progestan fitil başlayacağım ve gebelik olursa 10. haftaya kadar kullanmaya devam edecekmişim.
Benimde transferim olacak haftaya progesteron başlandıktan 5. Gün mü oluyor transfer kafam karıştı 5 gün kullanılması gerekiyor diyor yapay zeka

Benimde transferim olacak haftaya progesteron başlandıktan 5. Gün mü oluyor transfer kafam karıştı 5 gün kullanılması gerekiyor diyor yapay zeka
Evet progestana başladıktan sonra 5. Ya da 6. Gününe transfer yapılıyor dedi hemşire bana. Ben de 31 Ekim de progestana basladim 5 kasıma transfer tarihi verdiler.

Evet progestana başladıktan sonra 5. Ya da 6. Gününe transfer yapılıyor dedi hemşire bana. Ben de 31 Ekim de progestana basladim 5 kasıma transfer tarihi verdiler.
hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? Kanda progesteron bakıldığının aynı gününde mi başladınız acaba? Bi de progrsteron fitil iğne mi verildi başka bi şey verildi mi?

Allah’ım nasip etsin inşallah bize sizin için de dua edicem bende 8-9 kasım gibi olurum transfer 🫠

hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? Kanda progesteron bakıldığının aynı gününde mi başladınız acaba? Bi de progrsteron fitil iğne mi verildi başka bi şey verildi mi?

Allah’ım nasip etsin inşallah bize sizin için de dua edicem bende 8-9 kasım gibi olurum transfer 🫠
Amin canım Allah razı olsun bende sana dua edicem tüm duam hepimize Allah'ım hepimize oldu sevincini yaşatsın sağlıkla bebeklerimize kavuştursun 🤲evet ilk önce adetin ikinci günü rahim kalınlığı için muayene oldum ve progesteron ve estradiol bakıldı estrofem başlandi. Perşembe günü kontrole gittim yine aynı muayene ve kan bakıldı 31 ekimden itibaren de progestan başladım kullanmaya o gün transfer günü de verildi. Transfer günü de yine kan kontrolü yapılır sanırım hatırladığım kadar önceki transferim de yapılmıştı yani. Senin de hayırlı uğurlu olsun transferin Allah'ım hepimizin sonucunu pozitif olmasını nasıl etsin 🤲🥰

Amin canım Allah razı olsun bende sana dua edicem tüm duam hepimize Allah'ım hepimize oldu sevincini yaşatsın sağlıkla bebeklerimize kavuştursun 🤲evet ilk önce adetin ikinci günü rahim kalınlığı için muayene oldum ve progesteron ve estradiol bakıldı estrofem başlandi. Perşembe günü kontrole gittim yine aynı muayene ve kan bakıldı 31 ekimden itibaren de progestan başladım kullanmaya o gün transfer günü de verildi. Transfer günü de yine kan kontrolü yapılır sanırım hatırladığım kadar önceki transferim de yapılmıştı yani. Senin de hayırlı uğurlu olsun transferin Allah'ım hepimizin sonucunu pozitif olmasını nasıl etsin 🤲🥰
5. Gün embriyosu muydu benim 6. Günde oluştu o yüzden kafam karıştı

Back
X