• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Transfer + 8 sabah uyandım pembe kırmızı arası lekelenme var fitili aparatla yapıyorum onda da aynısı oldu Regl değildir değil mi çok korkuyorum

Ben bugün T+8’ deyim 3. Gün embriyosu. Erken gebelik testim negatif çıktı. Erken gebelik testi negatif çıkıp kanda pozitif gören var mı?

Benim 2. Transferim bir kez Opu oldum iki embriyom olustu. İlkini iki ay önce transfer oldum yapay siklus yapıldı. İlaç protokolü sizinki ile aynı ayrıca günde 3 kere de estrofem aliyordum. Negatif sonuç aldık. Bu kez yarı doğal siklus ilerledik, dusuk dozda gonal f kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum. Catlamadan 3 gun sonra transferim oldu. Günde iki estrofem bir seferde progestan dex iğne oluyorum. İlaçlar az ve çok daha rahat. Bakalım yarın sabah ben de test yapacak gibiyim. 8. Gün olacak artık. Embriyom 8 hücreli kaliteli dediler ama bilemiyorum tabi. Daha kaliteli olanı ilk transfer denemiştik olmadı zaten.
Yarın kan testinizi takip edicem. Buraya yazmayı unutmayın🙏🏻
Kan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğim🌸😍 umarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 🩷

Kizlar chatgpt bile 9 gunluk sonuc da 7veya 8 gun de betahcg kana karisiyor diyo😌, yani erken yapip negatif gornce uzulmeye gerek yok😉

Kan testi verdim 65 geldi 2 gün sonra tekrar kan testi vereceğim🌸😍 umarım sağlıkla devam eder. Allah umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 🩷
MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲🧿 🥰 darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olur 🤲

Back
X