• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Selam kızlar, geçen ay Ekim ayı transfer olacaklar topiğindeydim. Transferim negatif sonuçlandı. Kasım ayı transfer topiği uğurlu gelir umarım🙏🏼 yarın (13 Kasım) 3. Transferimi olacağım. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite.
İlk transferim ağustosta kimyasal oldu. Beta 1700’lere çıktı sonra düştü. 2. Transferim ekimde direkt negatif geldi. İkisi de tek embriyoydu ve kaliteleri 5aa idi. Bu 3. Transferimde çift embriyo koyduracağım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏼

Selam kızlar, geçen ay Ekim ayı transfer olacaklar topiğindeydim. Transferim negatif sonuçlandı. Kasım ayı transfer topiği uğurlu gelir umarım🙏🏼 yarın (13 Kasım) 3. Transferimi olacağım. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite.
İlk transferim ağustosta kimyasal oldu. Beta 1700’lere çıktı sonra düştü. 2. Transferim ekimde direkt negatif geldi. İkisi de tek embriyoydu ve kaliteleri 5aa idi. Bu 3. Transferimde çift embriyo koyduracağım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏼
Hayırlı uğurlu olsun transferin 🙏🥰 inşaAllah bu ay hepimize uğurlu gelsin bebeklerimiz sımsıkı tutunsun hepimizin sonucu pozitif olsun sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklerimize 🤲 🌸

Kızlar ben dayanamadım tekrar yaptım 2. Dakikada böyle geldi yine 3.gün transferi 3 kasımda transfer oldum yok mu iyi yorum yapacak🥹🥹
Var gıbı sürüyor canım ama daha çok erken bırde 3.gun emrıosuymus ama var gıbı duruyor
Hayırlı uğurlu olsun transferin 🙏🥰 inşaAllah bu ay hepimize uğurlu gelsin bebeklerimiz sımsıkı tutunsun hepimizin sonucu pozitif olsun sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklerimize 🤲 🌸
Selam canım neyaptın testlerın geldımı henüz test yapmadın sanırım

Erken öğrenince yine sorun zaten. Pozitif almak hiç insanı rahatlatmıyor bu sefer de artırıyor mu sıkıntısı çok
Aynen bak birsey diyeyimmi, Ben ilk transfer de hamile kalinca her gun stres le gecirdim, hic tadini cikaramdm hep korku yla, eger Rabbim yine nasip ederse rahat etmek istiyorum Tabiki dikkat ederek, ama bir daha gelmiyor O anlar

Bencede birgun once bile test yapmicam, uzuleceksem sonda uzuleym, stres le gunumu niye zorlastiriyam
Valla sanırım bende öyle yapacağım test günü eşimle birlikte öğrenmek istiyorum üzüleceksem o gün üzülelim beraber. Ama inşallah Sevinç gözyaşlarımız olurda pozitif görürüz

Herkese merhabalar , 7 kez topiklere katildim fakat iptal olan transferler oldu 3 negatif 1 kimyasal , 1 7 haftada kalp durmasiyla dusugum var simdi dun tekrar transfer oldum.
6. Gun genetik taramali embriyo. Kalbi duran transferimde genetikliydi. Simdi estrofem , progestan , prograf , fraven , oksopar , coraspin ve octogam serumla yaptik transferi. Herkes gibi bende endiseliyim ve hic bir aey hissetmiyorum. Insallah hepimizin kucaklari saglikla dolsun . Emeklerimizin karailigini hayirli evlatlarla alalim 💕

Herkese merhabalar , 7 kez topiklere katildim fakat iptal olan transferler oldu 3 negatif 1 kimyasal , 1 7 haftada kalp durmasiyla dusugum var simdi dun tekrar transfer oldum.
6. Gun genetik taramali embriyo. Kalbi duran transferimde genetikliydi. Simdi estrofem , progestan , prograf , fraven , oksopar , coraspin ve octogam serumla yaptik transferi. Herkes gibi bende endiseliyim ve hic bir aey hissetmiyorum. Insallah hepimizin kucaklari saglikla dolsun . Emeklerimizin karailigini hayirli evlatlarla alalim 💕
Su dogum seyini de kalp durmasi olmadan once ayarlamistim asla silemiyorum bilen var mi

Pgt li embriyonuzun neden düştüğüne dair doktorlar bir şey dediler mi?

Back
X