• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Yok canım Benım daha transfer gunumu saymazsam bugün ıkıncı günüm daha bellı olmazkı pazar sabahı erken gebelık testı evde yapmayı düşünüyorum
inşaAllah sonucumuz pozitif olur ben çok merak ediyorum ama çok da korkuyorum umudum çok yüksek Allah'ım hayr eylesin sağlıkla hepimize nasip etsin 🤲🥰

Kızlar ya resmen gayet normalim morelim bozuluyor düşünmeden edemiyorum hiç belirti yok yani arada bi regl olcakmışım gibi bişi oluyor ama geçiyor ay bilmiyorum :((((

Yaa ne güzel değerin maşallah 😍 artarak gitsin sağlıkla 🙏 allahım inşallah bizde yazarız buraya pozitif diye 🥰
AMim amin inşallah canm şimdi sıra cuma ve Pazar gununde artış önemli hayırlısı bakalım idrar yaptım kan olmadan emin olamam dedim bu kez kan yaptım ikinci ve üçüncüyü görmeden rahatlayamayacagim derken kese ve kalp atışı var süreç hiç bitmiyor yeni başlıyor 🙏 sabırla sağlıkla gelsin civcivler 🐣🐣

Kızlar ya resmen gayet normalim morelim bozuluyor düşünmeden edemiyorum hiç belirti yok yani arada bi regl olcakmışım gibi bişi oluyor ama geçiyor ay bilmiyorum :((((
Canım hiç bozma moralini genelde pozitiflerin çoğu hiç belirtim yoktu yazmış. Bende de tam tersi regl olacakmışım gibi ağrım giriyor bazen kısa bazen uzun sürüyor endişelendiriyor beni bu durumda 😞 yani belirti olsa bi dert olmasa bi dert gerçekten

Canım hiç bozma moralini genelde pozitiflerin çoğu hiç belirtim yoktu yazmış. Bende de tam tersi regl olacakmışım gibi ağrım giriyor bazen kısa bazen uzun sürüyor endişelendiriyor beni bu durumda 😞 yani belirti olsa bi dert olmasa bi dert gerçekten
Üfff gerçekten öyle benim ilk olduğu için ne olması gerektiğinide bilmiyorum neyse bakalım nasip artık beklemeye devam 😒

5 kasımda oldum. O günü sayarsak 8. ertesi günden sayarsak 7. gün oluyor işte bilmiyorum artık beklemekten başka çarem yok zaten bütün gün ilaç iğne öyle zaman geçiyor :(
Aynı gün transfer olmuşuz çok normal belirti arama gerçekten de çoğunun olmuyor sadece ben bu gece sabaha kadar ağrıdan uyuyamadm sabah korkudan kan verdim

Back
X