• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Üfff gerçekten öyle benim ilk olduğu için ne olması gerektiğinide bilmiyorum neyse bakalım nasip artık beklemeye devam 😒
Benimde öyle canım ilk deneme hayırlısı hakkımızda 🙏 sizin 3. Gün embriyosu mu. Ben 6 kasımda oldum transfer 5. Gün embriyosu 16 Kasım test tarihim. Muhtemelen cumartesi gece 12 yi geçer geçmez test vermeye gideceğim 😂

Benimde öyle canım ilk deneme hayırlısı hakkımızda 🙏 sizin 3. Gün embriyosu mu. Ben 6 kasımda oldum transfer 5. Gün embriyosu 16 Kasım test tarihim. Muhtemelen cumartesi gece 12 yi geçer geçmez test vermeye gideceğim 😂
Hayır canım 5. Gün embriyosu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne yapalım elden bir şey gelmiyor :(

Kızlar ya resmen gayet normalim morelim bozuluyor düşünmeden edemiyorum hiç belirti yok yani arada bi regl olcakmışım gibi bişi oluyor ama geçiyor ay bilmiyorum :((((
Benimde belirtim hiç olmadı iğne ve hormon ilaçlarının etkisi dışında sadece batmalarım oluyordu belirti yok diye modunuzu asla düşünmeyin betam yüksek çıksa bile içim hala rahat değil değer yükselecek mi hadi yükseldi kese oluştu mu hadi kese oluştu kalp atışı varmı hepsini tek tek düşünürsek altından kalkamayız modumuz hep yüksek olmalı🙏🏽

Tekrar selam arkadaşlar, Dün testte silik çizgi gördüğümü söylemiştim. Bugun transferin 7.günü,dayanamadim gittim kan testi verdim. Sonuç 10 çıktı. Sevineyim mi ne yapayım şaşırdım🤷7.gun için düşük mü normal mi sizce ? Bir de bugün açık kahverengi bir lekelenme oldu.

Tekrar selam arkadaşlar, Dün testte silik çizgi gördüğümü söylemiştim. Bugun transferin 7.günü,dayanamadim gittim kan testi verdim. Sonuç 10 çıktı. Sevineyim mi ne yapayım şaşırdım🤷7.gun için düşük mü normal mi sizce ? Bir de bugün açık kahverengi bir lekelenme oldu.
Kacinci gün embriyosu yeni tutunma başlamış yeni beta kana çıkmaya başlamış olabilir iki gün sonrası onemli

Yeni yukselmeye başlamış olabilir iki gün sonraki artış önemli iki günde bir iki katı artış varsa korkma hayırlı uğurlu olsun daha erken üstelik insaAllah değerin katlanarak sağlıkla artar 🙏🥰

5.gün embriyosu . Sonuç öğrenmekle bitmiyor , merak ettiğim zamandan daha gerginim gerçekten
Gerçektende öyle oluyor sakin kal bol sıvı tüketimi yap ilaçlarını vaktinde al Allah'ın izniyle güzel olur dua et canm 10 zaten tutunma olduğu anlamına geliyor zamana akışa bırak tutsasa tutmasa da elden gelen birşeyimiz yok malesef

Back
X