Benimde öyle canım ilk deneme hayırlısı hakkımızdaÜfff gerçekten öyle benim ilk olduğu için ne olması gerektiğinide bilmiyorum neyse bakalım nasip artık beklemeye devam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle canım ilk deneme hayırlısı hakkımızdaÜfff gerçekten öyle benim ilk olduğu için ne olması gerektiğinide bilmiyorum neyse bakalım nasip artık beklemeye devam![]()
Hayirla saglikla al kucagina canimAllah razı olsun beşinci Senem ve ilkleri yaşıyorum çok şükür![]()
Hayır canım 5. Gün embriyosu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne yapalım elden bir şey gelmiyorBenimde öyle canım ilk deneme hayırlısı hakkımızdasizin 3. Gün embriyosu mu. Ben 6 kasımda oldum transfer 5. Gün embriyosu 16 Kasım test tarihim. Muhtemelen cumartesi gece 12 yi geçer geçmez test vermeye gideceğim
![]()
Transfer günü hariç 9. GünGözün aydın hayirli olsun sağlıkla gelsin kaçıncı gün değerin canm
Binlerce MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok sevindimMerhabalar kan verdim bende Allah'ıma şükürler olsunki değerim 126 geldi sabah tekrar idrar yapmistim oda çıkmıştı
Amin inşallahÇok sevindim canım sağlıkla artsın değeriniz inşallahbizlere de dua edin rabbim bize de nasip etsin
![]()
Bende hep şu profile gebelik işaret yapar mıyım derdim güzel olacak inan canm az kaldıBir an önce pazartesi olsa da buraya yazsam sabırsızım da bilmiyorum yani![]()
9.gün de verdim 3.günü embriyosuydu ilk gün transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum ama sayılırsa 10.günKaçıncı günde test verdin kaıncı gün embriypsuydu
Benimde belirtim hiç olmadı iğne ve hormon ilaçlarının etkisi dışında sadece batmalarım oluyordu belirti yok diye modunuzu asla düşünmeyin betam yüksek çıksa bile içim hala rahat değil değer yükselecek mi hadi yükseldi kese oluştu mu hadi kese oluştu kalp atışı varmı hepsini tek tek düşünürsek altından kalkamayız modumuz hep yüksek olmalıKızlar ya resmen gayet normalim morelim bozuluyor düşünmeden edemiyorum hiç belirti yok yani arada bi regl olcakmışım gibi bişi oluyor ama geçiyor ay bilmiyorum(((
Kacinci gün embriyosu yeni tutunma başlamış yeni beta kana çıkmaya başlamış olabilir iki gün sonrası onemliTekrar selam arkadaşlar, Dün testte silik çizgi gördüğümü söylemiştim. Bugun transferin 7.günü,dayanamadim gittim kan testi verdim. Sonuç 10 çıktı. Sevineyim mi ne yapayım şaşırdım7.gun için düşük mü normal mi sizce ? Bir de bugün açık kahverengi bir lekelenme oldu.
Merhaba bende 10 Kasım da transfer oldumMasallah benimde 11 Kasim, test gunu ne zaman
Yeni yukselmeye başlamış olabilir iki gün sonraki artış önemli iki günde bir iki katı artış varsa korkma hayırlı uğurlu olsun daha erken üstelik insaAllah değerin katlanarak sağlıkla artarTekrar selam arkadaşlar, Dün testte silik çizgi gördüğümü söylemiştim. Bugun transferin 7.günü,dayanamadim gittim kan testi verdim. Sonuç 10 çıktı. Sevineyim mi ne yapayım şaşırdım7.gun için düşük mü normal mi sizce ? Bir de bugün açık kahverengi bir lekelenme oldu.
5.gün embriyosu . Sonuç öğrenmekle bitmiyor , merak ettiğim zamandan daha gerginim gerçektenKacinci gün embriyosu yeni tutunma başlamış yeni beta kana çıkmaya başlamış olabilir iki gün sonrası onemli
Amin insallah hepimizÇok geçmiş olsunİnşallah bu transferinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
![]()
Gerçektende öyle oluyor sakin kal bol sıvı tüketimi yap ilaçlarını vaktinde al Allah'ın izniyle güzel olur dua et canm 10 zaten tutunma olduğu anlamına geliyor zamana akışa bırak tutsasa tutmasa da elden gelen birşeyimiz yok malesef5.gün embriyosu . Sonuç öğrenmekle bitmiyor , merak ettiğim zamandan daha gerginim gerçekten
Sifirlaya basiyorum surekli olmuyor. Neyse bu transferi isaretledim insallah manifest olur :)Garip ben dün yaptım bi sonra kan verince yaparım dedim kaldırdım direk oldu
İyi yapmışsn buda senin şansın olsunSifirlaya basiyorum surekli olmuyor. Neyse bu transferi isaretledim insallah manifest olur :)