• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

10 kasım da transfer olanalrdan biri de benim 19 kasım kan vereceğim. 5. Gün 3ab embriyosu benimki 2. Denemem ilkinde embriyo gelişmemişti. Amh düşüklüğü ve eşimde de sperm bozukluou var. Günler geçmiyor
Selam kızlar Benım yarın t+5.gunun sabah ıdrar testı yapsammı erkenmı

Selam kızlar Benım yarın t+5.gunun sabah ıdrar testı yapsammı erkenmı
Canım etkilenmeyeceksen yap ama garanti 7. Gün yapmak ben daha önce ozaman ilk silik olarak görmüştüm. Bu sefer testleri deveyle getiriyorlar heralde gelemedi 😔direk kan vereyim diyorum. Benim arkadaşım ikiz hamile o 5. Günde çok silik gördü 9.gün kan da çıktı başka arkadaşım 4.5. 6. Günler çıkmamış 7. De çıkmış onun için asıl 7. Günü baz al çıkmazsa üzülme o şekil de yap. inşaAllah hepimizin çok güzel değerleri olsun bebeklerimiz sağlıkla bize sımsıkı tutunsun 🤲 ❤️

Canım etkilenmeyeceksen yap ama garanti 7. Gün yapmak ben daha önce ozaman ilk silik olarak görmüştüm. Bu sefer testleri deveyle getiriyorlar heralde gelemedi 😔direk kan vereyim diyorum. Benim arkadaşım ikiz hamile o 5. Günde çok silik gördü 9.gün kan da çıktı başka arkadaşım 4.5. 6. Günler çıkmamış 7. De çıkmış onun için asıl 7. Günü baz al çıkmazsa üzülme o şekil de yap. inşaAllah hepimizin çok güzel değerleri olsun bebeklerimiz sağlıkla bize
Beklemek zor o yüzden demıstım ama 7.gune kadar bekleyeyım barı tutabılırsem kendımı😉bu arada deve olabılır gelmek bılmedı😂😂 sen ne zaman kan vereceksın acaba kanmı versem😃

Beklemek zor o yüzden demıstım ama 7.gune kadar bekleyeyım barı tutabılırsem kendımı😉bu arada deve olabılır gelmek bılmedı😂😂 sen ne zaman kan vereceksın acaba kanmı versem😃
Benim kan günüm yarın ama bugün versem mi diyorum. Midem bugün kötü aşırı yanma bulantı ile uyandım ne oldu anlamadım. 10. Gün ile 9. Gün arasında bir fark olmaz dimi

Etkılenmem aslında çok erken olduğunu bılıyorum ama merak ıste hafıfte olsa kaçındı gun göstermeye başlayacak dıye 5.gunden sonra hergun yapmayı dusunuyorsum ama kararsızdım😁
7.gun 8 gun de kana karisiyor oncesi idrar negatif cikar, heyecanlisin haklisin ama bu bekleyisler bile guzel sonu iyi olur hepimiz icin insallah cnm❤🎈

Ben de görmedim insaAllah pozitiftir sonucu 🤲
Merhabalar sonucunuz pozitif çıkmış hayırlı olsun bende 4 kasımda transfer olmuştum test günümden bir gün önce T+8 de 92.5 ile pozitif gördüm şükür 3. Denemem daha önce 1 kürtajım var sizlerin değerlerini görünce MaşaAllah tabii ki benim değerim düşük mü bugün 2 gün olacak tekrar kan vereceğim

Merhabalar sonucunuz pozitif çıkmış hayırlı olsun bende 4 kasımda transfer olmuştum test günümden bir gün önce T+8 de 92.5 ile pozitif gördüm şükür 3. Denemem daha önce 1 kürtajım var sizlerin değerlerini görünce MaşaAllah tabii ki benim değerim düşük mü bugün 2 gün olacak tekrar kan vereceğim
Sınucunu mutlaka yaz herşey cok güzel olsun inşAllah

Canım ben henüz kan vermedim yarın kan günüm inşaAllah pozitif olur sonucum. Ama senin değerin çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Önemli olan iki günde bir iki katı artması. inşaAllah değerin katlanarak artar sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın🤲🥰🧿Dua et bizlere de benim daha önce poztif transferim oldu ama bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Bu sefer sağlıkla sımsıkı tutunurlar İnsaAllah 🤲

Back
X