• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Canımm çıktı mutluktan dünden beri kendimde değilim 4 Kasım transfer 9 . 241 ile öğrendim doktorum Cumartesi tekrar ver artış önemli dedi inşallah yarın sabah yine vereceğim 💕💕💕
Valla tahmin etmistim, cunku kotu Haber olsa direk yazarsn diye dusundum, degerlerin arts insallah canim🥰

Kızlar yaaa hepimizin test tarihleri yaklaştı çok heyecanlı gerçekten benimde 16 Kasım Pazar günü kan testi günüm 🥰 cumartesi gecesi 12 yi geçince giderim muhtemelen 😍 rabbim benim gibi burada isteyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah 🙏 grup gerçekten çok bereketli hep pozitif haberleri geliyor, çok mutlu oluyorum gördükçe herkesin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişler inşallah. Allahım bize de nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı 🤲
En sin bnm Sanirim 20😀

10 kasımda transfer olan arkadaşlar bugün 4. Günümüz belirtileriniz varmı acaba bide erken yapmayı düşünüyo musunuz

En sin bnm Sanirim 20😀
Sırayla hepimiz pozitif yazalım inşallah 🙏 benimde aşırı regl olacakmış gibi ağrılarım vardı ama dünle bugün hiç birşey yok çok hafif arada kasıkta belde sızı oluyor o kadar.göğüslerim gece yatarken çok acıyor ve şişiyor uyanınca rahatlıyor. Çok ilginç gerçekten hormonlar dengemizi bozdu iyice 😂

Sırayla hepimiz pozitif yazalım inşallah 🙏 benimde aşırı regl olacakmış gibi ağrılarım vardı ama dünle bugün hiç birşey yok çok hafif arada kasıkta belde sızı oluyor o kadar.göğüslerim gece yatarken çok acıyor ve şişiyor uyanınca rahatlıyor. Çok ilginç gerçekten hormonlar dengemizi bozdu iyice 😂
Gogus agrim yok pek, oglumda damarlar bile belli olurdu, O yuzden biraz modum dusuyor, Yadav her transfer farklimi

10 kasımda transfer olan arkadaşlar bugün 4. Günümüz belirtileriniz varmı acaba bide erken yapmayı düşünüyo musunuz
Hiç bir belirtim yok sürekli yatıyorum arada kalkıp tuvalete gidiyorum günde 3 lt su içiyorum yemek yiyorum başka da bişey yapmıyorum. Pazar bi idrar yapasım var ama emin değilim senin nasıl

Rabbım ne dılemısse o olur canım ya tabıkı olmazsam üzülürüm ama ılk olduğu ıcın sanırım aşırı merak ıcındeyım
Bende ayn durumdayım. Biraz önerim kendini de buradan uzaklaştır. Ben artık daha seyrek aralıklarla girmeye başladım. Yoksa bu konu aklımdan çıkmıyor ve acaba baksam mı yapsam mı oldu mu ya olmadıysa vs va diyorum. Biraz farklı şeylerle uğraşıp kafanı dağıtmayı öneririm ben öyle yönetiyorum bu süreci😊 hepimiz için hayırlısı. Bak beş gün kaldı tahlile. Hatta sabah versek o gunu sayma dört😊

Kızlar bi de şey sorcam normal şartlarda pazartesi adet görünüyor ama kan tahlilini çarşamba vercem. Adet olmazsam sevinmeliyi miyim? Yoksa ilaçlar geciktirir mi ki

Bende ayn durumdayım. Biraz önerim kendini de buradan uzaklaştır. Ben artık daha seyrek aralıklarla girmeye başladım. Yoksa bu konu aklımdan çıkmıyor ve acaba baksam mı yapsam mı oldu mu ya olmadıysa vs va diyorum. Biraz farklı şeylerle uğraşıp kafanı dağıtmayı öneririm ben öyle yönetiyorum bu süreci😊 hepimiz için hayırlısı. Bak beş gün kaldı tahlile. Hatta sabah versek o gunu sayma dört😊
Gun sayisimiz bile ayni😂hic takmiyoruz cok sukur😂😂

Back
X