Sakın düşürme canım modunu her hamilelik farklı diyor herkes belirtiler aynı olacak diye bir kural yok içini ferah tutGogus agrim yok pek, oglumda damarlar bile belli olurdu, O yuzden biraz modum dusuyor, Yadav her transfer farklimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın düşürme canım modunu her hamilelik farklı diyor herkes belirtiler aynı olacak diye bir kural yok içini ferah tutGogus agrim yok pek, oglumda damarlar bile belli olurdu, O yuzden biraz modum dusuyor, Yadav her transfer farklimi
Insallah canim❤Sakın düşürme canım modunu her hamilelik farklı diyor herkes belirtiler aynı olacak diye bir kural yok içini ferah tut![]()
Bende yarın yapsammı dıyorum ama burdakı arkadaşlar daha erken dıyor benımde 10 kasımda transferım oldu bende Hafıf bel agrısı var sende varmı10 kasımda transfer olan arkadaşlar bugün 4. Günümüz belirtileriniz varmı acaba bide erken yapmayı düşünüyo musunuz
Karın bölgesi solumda özellikle bide bacak çekilmesi oluştuDolgunluk şişlik hissi dediğin gögüs mü? Karın bölgesi mi canım?
Aminn inşallah sağlıkla sonuçlansın tüm sürecimizAy çok sevindim MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun değerin katlanarak artsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı bizlerin başına inşaAllah![]()
Benimde hiç belirtim yok ya sadece hafif sersemlik var başım dönüyo gibi ama onuda progestan yapıyormuş. Bende çoğunluk uzanıyorum saatte 1 evin içinde on dk turluyorum o kadar başka bi iş yapmıyorumHiç bir belirtim yok sürekli yatıyorum arada kalkıp tuvalete gidiyorum günde 3 lt su içiyorum yemek yiyorum başka da bişey yapmıyorum. Pazar bi idrar yapasım var ama emin değilim senin nasıl
Benim hiç belirtim yok ta benim dördüncü denemem ilk denememde 5. Gün idrarda pozitif görmüştüm ben ama negatif çıkma ihtimali daha yüksek çıkmazsa üzülmiceksen sen bilirsin bu sefer yapmıcam ben günümü beklicem büyük ihtimalBende yarın yapsammı dıyorum ama burdakı arkadaşlar daha erken dıyor benımde 10 kasımda transferım oldu bende Hafıf bel agrısı var sende varmı
Sürekli yattığımız içinde sersemlik olabilir ya ben ona da bağlıyorum Rabvim güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeBenimde hiç belirtim yok ya sadece hafif sersemlik var başım dönüyo gibi ama onuda progestan yapıyormuş. Bende çoğunluk uzanıyorum saatte 1 evin içinde on dk turluyorum o kadar başka bi iş yapmıyorum
İlk denemende kaçıncı gün embriyosuyduBenim hiç belirtim yok ta benim dördüncü denemem ilk denememde 5. Gün idrarda pozitif görmüştüm ben ama negatif çıkma ihtimali daha yüksek çıkmazsa üzülmiceksen sen bilirsin bu sefer yapmıcam ben günümü beklicem büyük ihtimal
Aminnnn inşallah hepimiz alalım pozitifi test yapanlar sonuçlarını paylaşabilirmiSürekli yattığımız içinde sersemlik olabilir ya ben ona da bağlıyorum Rabvim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize
5. Gün embriyosuydu bu seferkide öyleİlk denemende kaçıncı gün embriyosuydu
Peki bişey sorcam şişlik ara ara mı oluyırdu. Yani karnın bi bakıyosun şiş ağırlık var gibi bi daha bakıyosun dümdüz hiç bişey yokKarın bölgesi solumda özellikle bide bacak çekilmesi oluştu
Benimde öyle pazar idrar yapmayı düşünüyorum5. Gün embriyosuydu bu seferkide öyle
Evet evet öyleydiPeki bişey sorcam şişlik ara ara mı oluyırdu. Yani karnın bi bakıyosun şiş ağırlık var gibi bi daha bakıyosun dümdüz hiç bişey yok
Tamam canım teşekkür ederimEvet evet öyleydi
Canım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam ederDualarım senınle kuzum ben ınanıyorum güzel haber gelecek senden
Ya çok sevindim gözün aydın sağlıkla artışın inşallahCanım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder![]()
Amin balım inşaAllah vallahi sevinemedim bile hep olumsuzluk yasaya yasaya aynı korkular yine peydah oldu. Pazartesi tekrar kan ver dediler ona göre belli olacak Allah'ım insaAllah sağlıkla nasip eder artar değerimYa çok sevindim gözün aydın sağlıkla artışın inşallah