• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Belirti aramayın bence bayanlar benim bir kızım var 3.gun embryosu dondurmuştu çözdürulup 5.gune gitti ve transfer edilmisti tuttuydu ama hic bir belirtim yoktu (hatta ben yeni doktor arayışına girmiştim bile) kızımdan oncesinde bir kimyasal birde negatif olmustu simdi sifirdan basladik ve 3 yumurta toplandi 2 si dollendi 3.gunde transfer edildi bakalim yarin ne olacak
Ya bu yazdığınız bana umut oldu. Benimde 2. Transferimde 3. Gün embriyomu çözdürüp 5. Güne giderse transfer edecekler korkuyordum ama sizin tutmus inşallah benimde tutar 🙏🥹

Hayırlı olsun canım darısı başıma doğal treanfer olacaktı ikinci kez iptal edildi bi dahaki ay yine ilaçlı transfer ama tsh başıma bela. İlaçlı mı doğal mı oldu traanferin
Teşekkür ederim ❤️
Beklemek sabretmek çok zor ama iyi tarafından bak en azından yanlış zamanda yapılan bir transfer yuzunden embriyonu kaybetmeyeceksin. Sabrın sonu selamet inşallah 😇
Benimki yarın ilaçlı oldu modifiye natural siklus yazıyordu dosyamda

Teşekkür ederim ❤️
Beklemek sabretmek çok zor ama iyi tarafından bak en azından yanlış zamanda yapılan bir transfer yuzunden embriyonu kaybetmeyeceksin. Sabrın sonu selamet inşallah 😇
Benimki yarın ilaçlı oldu modifiye natural siklus yazıyordu dosyamda
Evet vardır bi hayır 🙏🫠 inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun ❤️🙏

Back
X