- 12 Şubat 2020
- 1.443
- 1.237
- 133
Bende kullaniyorum istediler, acaba kac saatte cikiyorKese muayenesi evet canm yaptırdım progesteron baktırmadm ben zaten günde iki iğne üç fitil kullanıyorum gerek görülmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullaniyorum istediler, acaba kac saatte cikiyorKese muayenesi evet canm yaptırdım progesteron baktırmadm ben zaten günde iki iğne üç fitil kullanıyorum gerek görülmedi
Bilmem senden öğrenmiş oluruz bizde ama 10. Haftaya kadar devam dedi bana progesteronaBende kullaniyorum istediler, acaba kac saatte cikiyor
Benim hep sol tarafım ağrıdıMerhaba herkese. Bugün tam 5.haftaya girdim, henüz kese muayenesine gitmedim cumartesi gideceğim ama birkaç gündür sol kasıkta bir ağrı hissediyorum. Böyle tek taraflı ağrı yaşayan oldu mu aramızda acaba?
Aynen haber ederim canimBilmem senden öğrenmiş oluruz bizde ama 10. Haftaya kadar devam dedi bana progesterona
Ya bu yazdığınız bana umut oldu. Benimde 2. Transferimde 3. Gün embriyomu çözdürüp 5. Güne giderse transfer edecekler korkuyordum ama sizin tutmus inşallah benimde tutarBelirti aramayın bence bayanlar benim bir kızım var 3.gun embryosu dondurmuştu çözdürulup 5.gune gitti ve transfer edilmisti tuttuydu ama hic bir belirtim yoktu (hatta ben yeni doktor arayışına girmiştim bile) kızımdan oncesinde bir kimyasal birde negatif olmustu simdi sifirdan basladik ve 3 yumurta toplandi 2 si dollendi 3.gunde transfer edildi bakalim yarin ne olacak
İlk değerin kaçtı bu ikinci kan kaçıncı gün canımMasallah canim kan degerlerin kacti, bende bugun 2.kani verdim 1013
Sen hesapla Ben yazayim canim 11 transfer gunu. 20 Kasim ilk test gunu 432 .22 Kasim bugun 1013İlk değerin kaçtı bu ikinci kan kaçıncı gün canım
Transfer haric 9 gun 432 11.gun 1013 demiİlk değerin kaçtı bu ikinci kan kaçıncı gün canım
Hayirli sonuc lar in olsn❤Bugün transfer oldum![]()
İnşallah Allah razı olsunHayirli sonuc lar in olsn❤
Güzel artmış sağlam tek adet tutunmusa benziyor hayırlısı olsun inşallah köşede anlaşılıyor zatenTransfer haric 9 gun 432 11.gun 1013 demi
Aynen bakalim hayirlisi open insallahGüzel artmış sağlam tek adet tutunmusa benziyor hayırlısı olsun inşallah köşede anlaşılıyor zaten![]()
İlaçlı mı transferinizBirde hep tsh konuşulmuş benim pazartesi yalnızca progesteron ve estradiol bakılacak
Hayırlı olsun canım darısı başıma doğal treanfer olacaktı ikinci kez iptal edildi bi dahaki ay yine ilaçlı transfer ama tsh başıma bela. İlaçlı mı doğal mı oldu traanferinBugün transfer oldum![]()
Tshınız kaçHayırlı olsun canım darısı başıma doğal treanfer olacaktı ikinci kez iptal edildi bi dahaki ay yine ilaçlı transfer ama tsh başıma bela. İlaçlı mı doğal mı oldu traanferin
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım darısı başıma doğal treanfer olacaktı ikinci kez iptal edildi bi dahaki ay yine ilaçlı transfer ama tsh başıma bela. İlaçlı mı doğal mı oldu traanferin
Şu an düştü tsh ama rahim kalınlığı uygun görülmedi geçen ay 6 ya cıkmıştı o yüzden iptal olduTshınız kaç
Evet vardır bi hayırTeşekkür ederim
Beklemek sabretmek çok zor ama iyi tarafından bak en azından yanlış zamanda yapılan bir transfer yuzunden embriyonu kaybetmeyeceksin. Sabrın sonu selamet inşallah
Benimki yarın ilaçlı oldu modifiye natural siklus yazıyordu dosyamda