• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ben hiç sıkışık hissetmiyordum ama hemen tuvalete git dediler. Gerek yok dememe rağmen resmen zorla tuvalete gönderdiler, rahme baskı olmasın istiyoruz diye açıkladılar. Bana kalsa 1 saat yatardım. Ama transferden hemen sonra kalkıp tuvalete gittim
Aynen banada aynısı dendi bende sürgüye yaptım kalkmadan

Kızlar sol kasığımda hafif hafif ağrı oluyor ama sadece o tarafta benim gibi yaşayan var mı
Ben de hep sol taraflı ağrı yaşıyorum, 2 gündür azaldı. Kese muayenesinde doktoruma sordum ilk 10 hafta progesteron üretimi yumurtalıklarda oluyormuş ve genelde bir taraf daha fazla üretim yapıyormuş bu nedenle tek taraflı ağrı hissediliyormuş.

Ben de hep sol taraflı ağrı yaşıyorum, 2 gündür azaldı. Kese muayenesinde doktoruma sordum ilk 10 hafta progesteron üretimi yumurtalıklarda oluyormuş ve genelde bir taraf daha fazla üretim yapıyormuş bu nedenle tek taraflı ağrı hissediliyormuş.
Anladım bende normal döngümde yarın adet günüm acaba vücut ilk basta anlamazmış ya hamile kaldığını adet olcakmıs gibi hazırlarmıs bunu mu yasıyorum acaba dedin öyleyse sevindin insan 1 kere kayıp yaşayınca daha cok tedirgin oluyor teşekkürler 🤲

Back
X