Var mı benim gibi kızlarKızlar yarın kan testi günüm 3. Gün embriyosu, son 4 gündür artarak giden mide yanma ve bulantım var. İlaçlar mı hormonlar mı bilemedim her sabah yaşıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mı benim gibi kızlarKızlar yarın kan testi günüm 3. Gün embriyosu, son 4 gündür artarak giden mide yanma ve bulantım var. İlaçlar mı hormonlar mı bilemedim her sabah yaşıyorum.
Yaa valla takıntılıyız bacım Napalım bu süreç bizi böyle yaptıC
Hiç endişelenme beni doktor 20 dk yatırdı tuvalete gönderdi sonra da çık git dedi![]()
Aynen banada aynısı dendi bende sürgüye yaptım kalkmadanBen hiç sıkışık hissetmiyordum ama hemen tuvalete git dediler. Gerek yok dememe rağmen resmen zorla tuvalete gönderdiler, rahme baskı olmasın istiyoruz diye açıkladılar. Bana kalsa 1 saat yatardım. Ama transferden hemen sonra kalkıp tuvalete gittim
Derine itsemde foşur foşur geri çıkıyo afedersiniz günde 3 kere çamaşırı değiştiriyorumKızlar peki transfer sonrası fitili çok derine itmeli miyiz
Bende de çıkıyor ama etkisi var çıksa da progestanı yükseltiyor sadece transferden sonra nasıl kullanıyorsunuzDerine itsemde foşur foşur geri çıkıyo afedersiniz günde 3 kere çamaşırı değiştiriyorum
Bende de çıkıyor ama etkisi var çıksa da progestanı yükseltiyor sadece transferden sonra nasıl kullanıyorsunuz
Amin her birimizin inşallahhAllah sabrını ne güzel vermiş kardeşim inşallah bu sefer olucak dualarım seninle![]()
Hpimiz sağlıkla alıp kucağımıza sağlıkla büyütelim inşallahÇok şükür ne güzel çok duygulandım :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hiç durmamakta güzel gerçekten zaman kaybetmek istemiyor insan.
Ben 20 dk anca dayanabildim sonra tuvalete gittim hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür siz de güzel haberler alırsınız inşallahKızlar embriyo transferi sonra hemen lavobaya gitmek sıkıntı mı
Hiç gerek yok rahim ağzında emiliyor çünkü. Zaten birkaç gün sonra rahim ağzı daralacağı için ileri itemeyeceksiniz farkı anlarsınız endişe etmenize gerek yokKızlar peki transfer sonrası fitili çok derine itmeli miyiz
Ben de hep sol taraflı ağrı yaşıyorum, 2 gündür azaldı. Kese muayenesinde doktoruma sordum ilk 10 hafta progesteron üretimi yumurtalıklarda oluyormuş ve genelde bir taraf daha fazla üretim yapıyormuş bu nedenle tek taraflı ağrı hissediliyormuş.Kızlar sol kasığımda hafif hafif ağrı oluyor ama sadece o tarafta benim gibi yaşayan var mı
Anladım bende normal döngümde yarın adet günüm acaba vücut ilk basta anlamazmış ya hamile kaldığını adet olcakmıs gibi hazırlarmıs bunu mu yasıyorum acaba dedin öyleyse sevindin insan 1 kere kayıp yaşayınca daha cok tedirgin oluyor teşekkürlerBen de hep sol taraflı ağrı yaşıyorum, 2 gündür azaldı. Kese muayenesinde doktoruma sordum ilk 10 hafta progesteron üretimi yumurtalıklarda oluyormuş ve genelde bir taraf daha fazla üretim yapıyormuş bu nedenle tek taraflı ağrı hissediliyormuş.
Benimde akıyor geri çok fazla , ped kullanıyorum hatta günlükte bile kurtarmıyor normal ped takıyorumDerine itsemde foşur foşur geri çıkıyo afedersiniz günde 3 kere çamaşırı değiştiriyorum
Ay hayırlı olsun hadi sende bebişini al gelGünaydın kızlar ben transfere gidiyorum dua edin lütfen![]()
HeyecanlıGünaydın kızlar ben transfere gidiyorum dua edin lütfen![]()
Doktora sordum panik yapmana gerek yok rahmin alması gerekeni alıyor dediBenimde akıyor geri çok fazla , ped kullanıyorum hatta günlükte bile kurtarmıyor normal ped takıyorum