- 18 Şubat 2023
- 178
- 77
- 28
- 31
Allah yardimcin olsun canim umarim guzel sonuclar alirsinGünaydın kızlar ben transfere gidiyorum dua edin lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun canim umarim guzel sonuclar alirsinGünaydın kızlar ben transfere gidiyorum dua edin lütfen![]()
İnşallahhh benimle miniğim şimdiAy hayırlı olsun hadi sende bebişini al gel![]()
İnşallahh hepimizzzzAllah yardimcin olsun canim umarim guzel sonuclar alirsin![]()
Sizin daha erken bence, t+4 benim bi şeyim yokKizlar benim transfer sonrasi 2. Gunum hic belirti agri sizi yok bu normal mi herkesin bir sekilde belirtisi olmus bende mi gariplik var acaba![]()
Bence ikinizinee normal illa beliriti olacak diye bir şey yokkiSizin daha erken bence, t+4 benim bi şeyim yok
dün bende ne yapacağımı bilememiştim akıldan çıkarıp farklı şeylerle ilgilenmek gerek sanırım birde ben çok yatmadım kalktım sık sık yürüyüş yapıyorum ev içindeKızlar ya ne hissedeceğimi bilmiyorum siz nasılsınız
İlk değer düşük de olsa yüksek de olsa öneminin olmadığı asıl ikinci değerin belirleyici olduğu söyleniyor. İki gün sonra yükselmiş olması için dua edelimMerhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı biraz düşük geldi bana ama inşllh yükselir
Tüp bebek sonrası beta hcg
Aminn inşllh güzel artışlar görürümİlk değer düşük de olsa yüksek de olsa öneminin olmadığı asıl ikinci değerin belirleyici olduğu söyleniyor. İki gün sonra yükselmiş olması için dua edelim
Dua edeceğimA
Aminn inşllh güzel artışlar görürüm![]()
Bugün 13. Gündongunun kacinci gunundesin
sonucunuz nasıl geldi umarım iyidir ? Benim biraz canım sıkıldı ilki kadar artmamış ama 2 kat artmış inşallah sıkıntı yoktur artış hızı yavaşlamış. 10. Gün 170 geldi ama asıl canımı sıkan şey tsh 8 geldiSonucum çıktı, 110.5 geldiiiayyyy çok mutluyum vallahi doktoruma yazdım şimdi bakalım ne dicek
Öyle bende bugün çok yatmadım yemeğimi falan oturarak yedim tutunacaksa tutunacak inşallah yadün bende ne yapacağımı bilememiştim akıldan çıkarıp farklı şeylerle ilgilenmek gerek sanırım birde ben çok yatmadım kalktım sık sık yürüyüş yapıyorum ev içinde