Hayırlı olsun çok sevndimEvet öyle de oldu çok şükür bugün pozitif sonucu aldım ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun çok sevndimEvet öyle de oldu çok şükür bugün pozitif sonucu aldım ..![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevndim
Masallah degerin kac canim❤Evet öyle de oldu çok şükür bugün pozitif sonucu aldım ..![]()
333 ..Masallah degerin kac canim❤
Masallah saglikla arts in degerin ve bebegini saglikla kucagina al333 ..![]()
MerhabalaarSelam kızlar. Bende bugün aranıza katılıyorum transfer günüm bugün yoldayım bana şans diler misiniz![]()
Senin son durum neydi.. sonuçlarini okumustum güzel artışlar olmustu.. kese oluştu mu ikiz mi tek mi şu an belli miydiMasallah saglikla arts in degerin ve bebegini saglikla kucagina al
Valla cuma kese gunu canim, devlet te randevu aldim bakalimSenin son durum neydi.. sonuçlarini okumustum güzel artışlar olmustu.. kese oluştu mu ikiz mi tek mi şu an belli miydi
Hadi bakalım herşey güzel geçsinValla cuma kese gunu canim, devlet te randevu aldim bakalim
Sizin ilk denemeniz miydş kalitesi neydi hayırlı olsunn333 ..![]()
MerhabaaMerhabalaarnasıl geçti transfer işlemi benim ilk olacakta merak ediyorumm
Benimde karnım şiş ya ondan olcagını hiç düşünmezdin hep yediklerime dikkat ediyorum bideProgesteron iğne sizlerde şişkinlik yaptı mı acaba benim şu an aç olmama rağmen karnım davul gibi ya sanki hep böyle kalacakmış gibi
Teşekkürler..Yok bu benim 3. Transferimdi ..Sizin ilk denemeniz miydş kalitesi neydi hayırlı olsunn
Çok sevindim adınıza inşallah bizlerde pozitif haberini veririzTeşekkürler..Yok bu benim 3. Transferimdi ..4 tane de opu islemim olmuştu.Kaliteyi benim gittiğim hastane farklı tabir ediyor..ama iki tane transfer oldum biri iyi kalite diğeri orta kaliteydi araştırdığıma göre .. dondurulmuş 3. Embriyo transferi olmustum
İnşallah rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasınÇok sevindim adınıza inşallah bizlerde pozitif haberini veririz
Amin inşallahMerhabaaBenim ikinci transferim olduğu için biraz daha rahattım bu kez ilkte dediğiniz gibi insan bilmediği için biraz geriliyor. Beni ikisinde de zorlayan tek şey idrara sıkışık olma durumuydu açıkçası onun dışında hiç bir şey anlamıyorsunuz diyebilirim işlem sırasında çok hafif bi ağrı hissediyosunuz ve gerçekten çok güzel bi an embriyoyu koydukları an beni iki seferdir hep duygulandırdı inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
![]()
Ben kesinlikle ona yordum birazda araştırdım çünkü iğneye ptesi başladım ve hep sebze protein şeklinde beslendim gel gör ki karnım davul gibi..Benimde karnım şiş ya ondan olcagını hiç düşünmezdin hep yediklerime dikkat ediyorum bide