• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Tesekkur ederim❤
Rica ederim bu platformda sanki hemşire olduğunu söyleyen biride yazmıştı bu uygulamayı hiçbir zararı yok diye ama onu bulamayınca yazmak istemedim yine sizde bir bakın isterseniz ben 1 haftadır o şekilde yapıyorum çok şükür bir sorunla karşılaşmadım☺️

Bugün doktorum net bir şekildr kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. İlaçları kesti. Bir iki ay dinlendirip sonra tekrar yeni transfer yapılacak. Bunu yaşayan var mı aranızda ?

Bugün doktorum net bir şekildr kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. İlaçları kesti. Bir iki ay dinlendirip sonra tekrar yeni transfer yapılacak. Bunu yaşayan var mı aranızda ?
Canim Eylül'de kimyasal oldu hemen peşinden ilaçlar kesildi regl oldum hemen histereskopi ve çizik yapıldı tekrar regl olunca doğal siklus ile başlandı embriyo glue uygulandı transfer yapıldı 5 Kasım'da şükür pozitif gönlünce olsun herşey demekki tutunma olabiliyormus öyle düşün embriyo genetiğinden oluyor dedi doktorum malesef 🙏

Ben ozellikle sordum da ondan galiba, progestan devammi alttan 2 ser,birde set soracam yarin ilk defa kesev muaenesi gitcem progesteron test nerde verdin
fitilde dahil ilaçların tamamına devam ☺️ Merkezde verdim, o başta verdiğimiz ücrete dahil bence sende orada ver uğraşma 🥰

Back
X