Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun transferin canım inşaAllah sonucun pozitif olurBende bugün tranfer oldum, bir saat sonra tuvalete çıktım, çok sancılı geçti transferim
İnşallah güzel haberler alırız![]()
Size kaç gün evde istiharat verdilerBende bugün tranfer oldum, bir saat sonra tuvalete çıktım, çok sancılı geçti transferim
İnşallah güzel haberler alırız![]()
Çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun transferin canım inşaAllah sonucun pozitif olur![]()
sadece 2 gün ptesi normal devam edebilirsin dedi doktorum size pekiSize kaç gün evde istiharat verdiler
Bana da 3 gün dediler Salı günü dönücem işesadece 2 gün ptesi normal devam edebilirsin dedi doktorum size peki
Evet o yapıyor canım benim de aynıKarnım çok şişti arkadaşlar progestan dexten olabilir mi
İnşallah güzel haberler alırızBana da 3 gün dediler Salı günü dönücem işe
Eylülde opu ve histeroskopi oldum.Ben de kasım ayında transfer olacaktım. Rahim dinlendirmede hamile kaldım 7 haftalık hamileyim şimdiVarmi senin bebek
Kesinlikle yapılıyor benim karnım geçen haftadan beri davul gibi ve artık ineceğine dair bir ümidimde kalmadıKarnım çok şişti arkadaşlar progestan dexten olabilir mi
İnşallah bana 11 aralıkta test dediler bakalım inşallah hepimizin duaları kabul olurİnşallah güzel haberler alırız![]()
Hayırlı olsun darısı bizlerin başına bize de dua edin benimde haftayaVe bugün büyük gün çok erken diye düşünerek gitsemde şükür kalp atışını dinledimdarısı tüm bekleyenlere
Sağlıcakla kucağımıza alalım İnşaAllah kalp atışı duydunuz mu belirtiniz var mı?Eylülde opu ve histeroskopi oldum.Ben de kasım ayında transfer olacaktım. Rahim dinlendirmede hamile kaldım 7 haftalık hamileyim şimdiSizin de gözünüz aydın
Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
1 kere beni murat hoca muayene etti. Ve nokta atışı yaptı. Benim iki düşüğüm vardı. Ultrasanda bakar bakmaz Rahminde perde var ameliyat olman lazım dedi (halbuki bu sene vitalede rahim filmi çekilmiştim orda sonucun temiz denmişti) allah razı olsun Murat hocadanEvet Antalya ıvfde benim doktorum Murat hoca
Bende çok beğeniyorum, çok sakin ve hastayı bilgilendirici1 kere beni murat hoca muayene etti. Ve nokta atışı yaptı. Benim iki düşüğüm vardı. Ultrasanda bakar bakmaz Rahminde perde var ameliyat olman lazım dedi (halbuki bu sene vitalede rahim filmi çekilmiştim orda sonucun temiz denmişti) allah razı olsun Murat hocadan