• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Allah razı olsun canım yazdıkların için ama ben kabullendim sanırsam belirtimde yoktu çünkü tabiki yarın kan vericem yine pgtliydi 5.gün embriyosuydu glueda yapmıştık ama gerçekten nasip kısmet işiymiş rabbime bıraktım tevekkül etmekten başka çarem yok inşallah sende bebişi sağlıkla hayırla kucağına alırsın çok güzel bir hamileliğin olsun 🥰
Naptn canim test

Merhaba, bende 10-11 aralık gibi olacağım transfer. Bende pkos var ama asıl erkek faktörü nedeniyle başladık sürece eşimde oligoospermi var yani sperm sayısı ve hareketi cok az morfolojide cok iyi değil. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa 3.gün embriyosu transfer edilecek. Embriyolog en iyi kalite diyemem ama kötü de değil, orta iyi kalite diyebiliriz dedi. İçinizde bu şekilde hamile kalan var mı? Çok endişeliyim umudumu da kaybediyorum yavaş yavaş yorumlar okudukça 😢

Kızlar ben 5 Kasım transfer oldum. sat a göre dün 6+1 devlete doktora gittim.karindan baktı kese ve yolk sac göründü çok şükür sonra vajinal baktı kalp atışı duyamadı ama çok küçük henüz dedi pazartesi tekrar çağırdı.ben küçük bir ilcedeyim burada cihaz eski doktor da yeni. Bunlar da etkili olmuş olabilir mi çok korkuyorum dünden beri normal mi duyulmamasi sizce😔

Haberleselim canim❤
Folik asit içeren vitamin kullan dedi..Ben tek başına folik asit başından beri kullanıyorum d vitamini ne tek olarak kullanıyorum.doktor pregnomarin vermişti hazırlık sürecinde..Şu an senin kullandığın hocanın önerdiği bir vitaminin var mı ?Ben de araştırıyorum ama

Folik asit içeren vitamin kullan dedi..Ben tek başına folik asit başından beri kullanıyorum d vitamini ne tek olarak kullanıyorum.doktor pregnomarin vermişti hazırlık sürecinde..Şu an senin kullandığın hocanın önerdiği bir vitaminin var mı ?Ben de araştırıyorum ama
Valla canim Ben tup bebek ilaclari disina cikmadim, decavit kullaniyorum O da ne kadar gecerli, bence kendi Dr. Disina cikma

Selam senin durumla benim durum aynı oldu 🤗 .Kese görmeye gittim gitmeden artışıma bakayım diye kan verdim .2315 den iki günde 4560 olmuş tek mi çift mi derken alttan muayene ettiler bir tane kesin göründu hatta yolk kesesi de göründü şükür 🙏 ikinci bi karartı var kesin değil bana da 10 gün sonra gel dedi .6. 7. Haftalarda ikiz belli oluyormus ben 5. Haftama yeni girdim ..
Canım sana bir şey sorucam bu değerlerle kalp atışını kesin duyarız dedi mi acaba

Merhabalar benimde 5+2 bugün doktora gittim kese için kese görüldü gayet sağlıklı herşey yolunda dedi bende de çok küçük bir tane daha karartı kese görüldü ama diğerine oranla çok çok küçük ve sanki gelişimi durmuş gibi dedi acaba bir sonrakinde belli olur mu yaşayan var mı

Valla canim Ben tup bebek ilaclari disina cikmadim, decavit kullaniyorum O da ne kadar gecerli, bence kendi Dr. Disina cikma
Pregnomarin e baktım şimdi hamilelikt
Canım sana bir şey sorucam bu değerlerle kalp atışını kesin duyarız dedi mi acaba

Hiç sormadım ki ..Kendisi de öyle birsey demedi ki zaten hocanın yüzünü göremiyoruz asistan doktor baktı .10 gün sonra ikinci kese var mi diye bakacak.Ben kalp atışı da duyarım diye düşünuyorum 6 haftanın sonuna gelmiş olacağım.Ondan sonra kendime kendi ilimde bir doktor bakmayı planlıyorum en azından birebir takipte oluruz.Senin durum neydi en son

Pregnomarin e baktım şimdi hamilelikt

Hiç sormadım ki ..Kendisi de öyle birsey demedi ki zaten hocanın yüzünü göremiyoruz asistan doktor baktı .10 gün sonra ikinci kese var mi diye bakacak.Ben kalp atışı da duyarım diye düşünuyorum 6 haftanın sonuna gelmiş olacağım.Ondan sonra kendime kendi ilimde bir doktor bakmayı planlıyorum en azından birebir takipte oluruz.Senin durum neydi en son
Ben betq hcg den sonra gitmedim doktora 3 hafta sonra gel dedi 10 aralıkta gidicem inşallah bir önceki denememde boş gebelik geçirdiğim için tedirginim açıkcası

Ben betq hcg den sonra gitmedim doktora 3 hafta sonra gel dedi 10 aralıkta gidicem inşallah bir önceki denememde boş gebelik geçirdiğim için tedirginim açıkcası
Sizin ki de değişik bir durum.Ben kan sonucumu söylemek hastahaneyi aradığımda deger 1500 leri buldugunda kese için muayene alın dedi benim fazlasıyla bugün olmuştu zaten çok şükür gördük..Size kese ile kalp atışını aynı anda demiş onu anlamadım.. değerlerden olacak herhalde iyiye gidiyor diye kese kesin vardır dedi .ben dayanamazdim herhalde gider kese var mi nasıl bir yerde sağlıklı mı diye baktırirdim başka bir yerde.🙂. Tedirgin olacağına istersen baktır derim .Stres çok etkiliyor çünkü ya da sabırla bekle 🙏ben 10 günü nasıl bekleyeceğim bakalım

Sizin ki de değişik bir durum.Ben kan sonucumu söylemek hastahaneyi aradığımda deger 1500 leri buldugunda kese için muayene alın dedi benim fazlasıyla bugün olmuştu zaten çok şükür gördük..Size kese ile kalp atışını aynı anda demiş onu anlamadım.. değerlerden olacak herhalde iyiye gidiyor diye kese kesin vardır dedi .ben dayanamazdim herhalde gider kese var mi nasıl bir yerde sağlıklı mı diye baktırirdim başka bir yerde.🙂. Tedirgin olacağına istersen baktır derim .Stres çok etkiliyor çünkü ya da sabırla bekle 🙏ben 10 günü nasıl bekleyeceğim bakalım
Valla doktorumdan başka yere baktırmak istemiyorum bu zamana kadar dayandım yine dayanırım az kaldı zaten doktorum bir terslik hissederse kan ver demişti suanlık stabilim bekliyorum Allaha bıraktım

Kızlar benim dün t+4 te belirtim vardı kasık ağrısı göğüs ağrısı kasılma. Ama bugün belirti yok gibi bu durumu yaşayan var mı? Teste çok var çok heyecanlıyımmmm😊

Back
X