• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Dün 10. Gün idi transfer olalı lekelenme geldi hala devam ediyor. Kan verdim negatif çıktı acaba pozitife döner mi yada neden lekelenme. Geldi
Lekelenmeler olabiliyo diye biliyorum
Ilk transferimde olmustu bunda olmadı
Olmadigi icinde korktum mesela ben😅

20251102_114942.webp
kizlae benimde zor gordugum bi ikinci cizgi var ama kameradan size gozukcekmi bilemedim

Arkadasim ya ben diger transferde gununu beklemistim oyle beklemek daha kolaymis cidden onu anladim bu defa😅
Ben ikinci silik bi cizgi goruyorum fotoda oylemi?
Walla var bakalım canım dayanamadım elimde son test o da yarına kaldı 😂 Salı da kan günüm

Bak bunuda ilkkez duyuyorum transfer olduktan sonra niye ovitirelle yapildi sana
Burada cok yeni seyler ogreniyorum
Almanyadayim ve burda hiç yatırmadilar.işlem bitti uzanmaniza gerek yok eve gidin dendi.birinde daha duydum.iğne yapmiş.bugün itibari ile iğne etkisi geçmiş olmali..yinede ovalasyon yaptim.akşam tekrar denerim.bakalim neymiş..ama bunu yorumlayan olursa sevinirim.22 ekimde transfer oldum

Eklentiler

• Screenshot_20251102_101308_Premom.webp
    Screenshot_20251102_101308_Premom.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 15
Amin inşallah canım çok umutluyum bakalım doğal siklus ile ilerledik histereskopi çizik yapıldı glue yapılacak prp olacaktı doktorum vazgeçti zaten histereskopi çizik yapıldı dye
Ben glue yaptırdım bakalım faydası var diyorlar bakalım inşallah senin için de faydası olur canım

Ben glue yaptırdım bakalım faydası var diyorlar bakalım inşallah senin için de faydası olur canım
Yani bende faydası olduğunu düşünüyorum embriyo gezip yer aramiyor direk yapışıyor diğer türlü rahimde geziyor yer buluyor oraya gömülmeye çalışıyor hadi bakalım seninde sonucun çok çok güzel çıksın sonunda güzel olsun tabiki insan kimyasal olunca korkuyor çünkü ondada kanda ilerliyor sonradan düşüyor

Back
X