Bence biraz daha rapor al isminden gördüğüm kadarıyla O. Öncecicisin diğer branşlar daha rahat ama okul öncesi malesef öyle değil oturup dersimi yapayım olmuyor.Kızlar pazartesi okullar açılıyor bende öğretmenim pazartesi t+7 olacak sizce sıkıntı olur mu rapor almalı mıyım
Çok saat yürüyüş yapmısmıydın ben saatlerce yürüyüş yaptım ama ağır ıs yapmadım 10 kasımda transfer oldum acaba yanlışım yaptımT+3 te okula döndüm. Pozitifi de gördüm. Rahat olun, kendinizi çok yormayın. Bir sıkıntı olmaz
Bana da günlük yaşantına dönebilirsin dediler ama insan korkuyor gerçi nasipte varsa her türlü olacak ama teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBana 2 günden sonra günlük yaşantına dönebilirsin sadece 1 saat gibi uzun yürüyüşler yapma süpürge vileda ağır iş spor yapma dediler. Ama içiniz rahat edecekse rapor alabilirsiniz bildiğim kadarıyla 10 güne kadar rapor veriyorlar
Evet Okulöncesi öğretmeniyim zaten o tedirgin ediyor bu sene hareketli öğrencilerim de çok fazla bazen sinir stres yükselebiliyorBence biraz daha rapor al isminden gördüğüm kadarıyla O. Öncecicisin diğer branşlar daha rahat ama okul öncesi malesef öyle değil oturup dersimi yapayım olmuyor.
Çok haklısınız bence raporunuzu alın, evinizde keyifli vakit geçirin. Eviniz asansörlüyse çıkın kısa yürüyüşler yapın. Ben home office çalıştığım halde 10 gün rapor aldım çünkü işim çok stresliydiBana da günlük yaşantına dönebilirsin dediler ama insan korkuyor gerçi nasipte varsa her türlü olacak ama teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
t+4te döndüm ben de dönmek daha iyi geldi kafam dağıldı, pozitifi gördüm şükür, darısı başınıza, stres yapmayın günlük yaşamınıza dönün daha iyi.Kızlar pazartesi okullar açılıyor bende öğretmenim pazartesi t+7 olacak sizce sıkıntı olur mu rapor almalı mıyım
Çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayımEvet Okulöncesi öğretmeniyim zaten o tedirgin ediyor bu sene hareketli öğrencilerim de çok fazla bazen sinir stres yükselebiliyor
Bence kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ben de izin aldım ağırlıklı olarak da yattım çünkü kendimi böyle rahat hissedecektim gerçi daha sonuçlanmadı benimBana da günlük yaşantına dönebilirsin dediler ama insan korkuyor gerçi nasipte varsa her türlü olacak ama teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Ben transferden sonraki gun ev tasidim esya yukledik ikinci gunu de eşya indirip yerlestik. pozitifi gördüm hamdolsunKızlar pazartesi okullar açılıyor bende öğretmenim pazartesi t+7 olacak sizce sıkıntı olur mu rapor almalı mıyım
Nasibi varmış normalde en istenmeyen şey ilk 3 gün iş yapmak falan hele ki eşya taşımak kaldırmak falanBen transferden sonraki gun ev tasidim esya yukledik ikinci gunu de eşya indirip yerlestik. pozitifi gördüm hamdolsun
Hayırlı Olsun zaten nasip ama olumsuz olursa keşke demek istemiyorum o yüzdenBen transferden sonraki gun ev tasidim esya yukledik ikinci gunu de eşya indirip yerlestik. pozitifi gördüm hamdolsun
Siz başlayacak mısınız peki pazartesi sonucunuz ne zaman belli olacakÇok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım
Benim sonuç günüm cumartesi ama yarın vericem gibi testi sonuca göre doktoruna görüşüp karar vericem ama başlamaya da korkuyorum çünkü evde de daha rahat bi şekilde hareket etmedim eğilip kalkma vs. 2 haftadır evdeyim benSiz başlayacak mısınız peki pazartesi sonucunuz ne zaman belli olacak
Aynn insan her şeyi aklına getiriyor kendimi sıktığım zaman bile korkuyorum acaba mi diyeHayırlı Olsun zaten nasip ama olumsuz olursa keşke demek istemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?