- 9 Mayıs 2018
- 1.183
- 952
- 123
- 33
İşallahKötü düşünme bol bol vitamin al bebeğin seninledir inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşallahKötü düşünme bol bol vitamin al bebeğin seninledir inşallah![]()
Ay var evetEki Görüntüle 3667409 bugün transfer olalı 10. Gün sizce var mı ?
1 resim haric digerlerinde gozukmus canimKızlar bugün t+8 gündeyim var mı bilmiyorum?
Ne olur ne olmaz belki düşük bir değer vardır kanı bekleyeceğim
Pazartesi 12. Kan vericemAy var evetsabah tekrarlasana testi
Ama bende kan yap ya idrar hep kafada bi suphe
Ay evet çoğumuzun testi salıya falan denk geliyoo hepimiz hayırlısıyls pozitifleri alırız inşallahhhAy kizlar hepimizin gunleri birbirine cok yakın yaapazartesiden sonra burasi senlencek ins
Yarın bende yapıcam idrar içimde korku yoksa değilSalı günü vereceğim bende bakalım yarın yine idrar yaparım![]()
Kaç gün arayla yaptınız idrarıYa arkadasim ben 4 idrar yaptim ilko cift cikti digerleri tek
Ama kan yukseldi bu yuzden idrar yapmayin bence diyorum
Yarın sabah yine yapıcam sIdrarda 2. Kez cift ciksaydi bidaha kan vermeye gitmezdim ama idrarda tek ciktigi icin korkumaokan vermeye gittim
Yarın sabah bir daha yapıcam kaçıncı günü kan verdinIdrarda 2. Kez cift ciksaydi bidaha kan vermeye gitmezdim ama idrarda tek ciktigi icin korkuma kan vermeye gittim
Tamam canımYarın sabahtan atarım gruba senden de bekliyorum iyi haberlerini![]()
5 ve 7. Gun kan verdimYarın sabah yine yapıcam s
Yarın sabah bir daha yapıcam kaçıncı günü kan verdin
Cok gecmis olsun aramiza hosgeldin hakkinda hayirlisi kolaylikla olsun insSelam ben de bugün opu oldum iki yumurtam çıktı inşallah gelişir. 4 Kasımda transfer olacağım. Eğer bu embriyolarım olursa bunları yoksa 2 dondurulmuş 3. Gün embriyom var onları transfer edecek hoca.
Öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir bana biraz tavsiye yazar mısınız?
Hayırlısı olsun hakkınızda .güzel beslenin.ağır işler yapmayın.güzel uyuyun ki bağışıklığınız düşmesin.yürüyüş yapın .günlük hayata ağır iş yapmamak şartıyla dönün.mesela ben transferin ertesi günü grip oldum 2 gündür yatıyorum.sonucum süpriz olcakSelam ben de bugün opu oldum iki yumurtam çıktı inşallah gelişir. 4 Kasımda transfer olacağım. Eğer bu embriyolarım olursa bunları yoksa 2 dondurulmuş 3. Gün embriyom var onları transfer edecek hoca.
Öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir bana biraz tavsiye yazar mısınız?
Sonucunuz kaç çıktı 7. Gün5 ve 7. Gun kan verdim
Aslinda bi aklim bugunde ver dedide parama kiyamadim
Bi kan tahlili 750 olmus dostlarim![]()