Hepsinde silik çıktı mı ?5 sabah
6 sabah aksam
7 sabah
Iste koşa koşa kan verdimcok korkmustum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinde silik çıktı mı ?5 sabah
6 sabah aksam
7 sabah
Iste koşa koşa kan verdimcok korkmustum
Normalde 1-2 yumurtam olurdu transfere gittiğim gün ilk defa 4 yumurta gördük kaçırmayalım diye tekrar opu oldum ama 2 çıktı. Olursa bunlar olmazsa dondurulmuş transfer edilecek. Hem belki 3 embriyo koyarım dediCok gecmis olsun aramiza hosgeldin hakkinda hayirlisi kolaylikla olsun ins
Dondurulmus embryon varken niye tekrar opu yapildi?? Ilkkez duydum
Aslinda cok dikkat edilcek bise yok transfer sonrasi 3 gun sonrq agir kaldirmamaj sartiyla normal hayatina gecis yaoabiliyosun
Ama ben ekstra dikkatliyim rahmim bebegi tasiyamadigi icin
Bunun disinda hemsireler sana herseyi anlatiyo
Bide kabiz olmamak onemli
Bende 22 ekimde transfer oldum.bana 4 kasımda test yapin dedi doktor.ama transferin 5.günü yarım ovitrelle yaptim.o olmasaydi çoktan testler yapmiştimMerhabalaf 23 ekimde transfer oldum
4 kasım sonuç günüm
Ayni surecten gecen arkadaslarla burda konusmak istiyorum
Ya benim ailemdede kabizlik sorunu var hep genetik bi durummu oluyo bilmiyorumBen normalde de kabızlık çeken biriyim nasıl başaracağım kabız olmamayı bilmiyorum
Yeme içme konusunda da öneriniz olur mu?
Bak bunuda ilkkez duyuyorum transfer olduktan sonra niye ovitirelle yapildi sanaBende 22 ekimde transfer oldum.bana 4 kasımda test yapin dedi doktor.ama transferin 5.günü yarım ovitrelle yaptim.o olmasaydi çoktan testler yapmiştim![]()
Bende negatif kan verdimYok iste arkadasim sadece 5. Gün silik cokti digerleri hep negatif
Ama kan yukseldi
8 günde öğrenmiştim ben 164 değerle sonra 2 gün arayla baktırdım 3 kez yeterli dediler yani 12 gün son kanı verdim kendinizi kasmayın gidin verin hamileyseniz kesin çıkarBekleyeceğim sanırım kan günüme kadar
Salı günü kan günüm o zaman veririm yok pozitifleri gördüğümden beri kasmıyorum8 günde öğrenmiştim ben 164 değerle sonra 2 gün arayla baktırdım 3 kez yeterli dediler yani 12 gün son kanı verdim kendinizi kasmayın gidin verin hamileyseniz kesin çıkar
Çizgileri görüyorum hayırlısı olsunGünaydın kızlar test yaptım yine sabah 2 tane dayanamadım biri erken biri kaset test
Teşekkür ederim dünde çıktı bakalım Salı kan vermeye gideceğimÇizgileri görüyorum hayırlısı olsun
Kan değerim kaç çıktı canım lekelenme mi kanamaya döndü müDün 10. Gün idi transfer olalı lekelenme geldi hala devam ediyor. Kan verdim negatif çıktı acaba pozitife döner mi yada neden lekelenme. Geldi
0,23 çıktı yok sadece kahverengi lekelenme oluyor kan yok şuanlıkKan değerim kaç çıktı canım lekelenme mi kanamaya döndü mü
Pozitif gibi görünüyor inşallah çok güzel haberler alırsınız kaç gün kalmıştı bat acabaGünaydın kızlar test yaptım yine sabah 2 tane dayanamadım biri erken biri kaset test
Yarın canım yok yarın görüşücem şuan kan yok sadece lekelenme varDoktorunla görüştün mü canım kan verme tarihim ne zamandır kan görmeyene kadar umut vardır diye biliyorum
2 gün kaldı 3 gündür test yapıyorum silik Salı kan vereceğim inşallah hepimiz güzel haber almamız dileğiylePozitif gibi görünüyor inşallah çok güzel haberler alırsınız kaç gün kalmıştı bat acaba