• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Ay kizlar hepimizin gunleri birbirine cok yakın yaa🥰 pazartesiden sonra burasi senlencek ins

Selam ben de bugün opu oldum iki yumurtam çıktı inşallah gelişir. 4 Kasımda transfer olacağım. Eğer bu embriyolarım olursa bunları yoksa 2 dondurulmuş 3. Gün embriyom var onları transfer edecek hoca.
Öncesi ve sonrası nelere dikkat etmem gerekir bana biraz tavsiye yazar mısınız?

Selam ben de bugün opu oldum iki yumurtam çıktı inşallah gelişir. 4 Kasımda transfer olacağım. Eğer bu embriyolarım olursa bunları yoksa 2 dondurulmuş 3. Gün embriyom var onları transfer edecek hoca.
Cok gecmis olsun aramiza hosgeldin hakkinda hayirlisi kolaylikla olsun ins
Dondurulmus embryon varken niye tekrar opu yapildi?? Ilkkez duydum

Aslinda cok dikkat edilcek bise yok transfer sonrasi 3 gun sonrq agir kaldirmamaj sartiyla normal hayatina gecis yaoabiliyosun
Ama ben ekstra dikkatliyim rahmim bebegi tasiyamadigi icin
Bunun disinda hemsireler sana herseyi anlatiyo

Bide kabiz olmamak onemli

Hayırlısı olsun hakkınızda .güzel beslenin.ağır işler yapmayın.güzel uyuyun ki bağışıklığınız düşmesin.yürüyüş yapın .günlük hayata ağır iş yapmamak şartıyla dönün.mesela ben transferin ertesi günü grip oldum 2 gündür yatıyorum.sonucum süpriz olcak

Back
X