• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Cok gecmis olsun aramiza hosgeldin hakkinda hayirlisi kolaylikla olsun ins
Dondurulmus embryon varken niye tekrar opu yapildi?? Ilkkez duydum

Aslinda cok dikkat edilcek bise yok transfer sonrasi 3 gun sonrq agir kaldirmamaj sartiyla normal hayatina gecis yaoabiliyosun
Ama ben ekstra dikkatliyim rahmim bebegi tasiyamadigi icin
Bunun disinda hemsireler sana herseyi anlatiyo

Bide kabiz olmamak onemli
Normalde 1-2 yumurtam olurdu transfere gittiğim gün ilk defa 4 yumurta gördük kaçırmayalım diye tekrar opu oldum ama 2 çıktı. Olursa bunlar olmazsa dondurulmuş transfer edilecek. Hem belki 3 embriyo koyarım dedi

Ben normalde de kabızlık çeken biriyim nasıl başaracağım kabız olmamayı bilmiyorum :(
Yeme içme konusunda da öneriniz olur mu?

Merhabalaf 23 ekimde transfer oldum
4 kasım sonuç günüm
Ayni surecten gecen arkadaslarla burda konusmak istiyorum
Bende 22 ekimde transfer oldum.bana 4 kasımda test yapin dedi doktor.ama transferin 5.günü yarım ovitrelle yaptim.o olmasaydi çoktan testler yapmiştim;)

Ben normalde de kabızlık çeken biriyim nasıl başaracağım kabız olmamayı bilmiyorum :(
Yeme içme konusunda da öneriniz olur mu?
Ya benim ailemdede kabizlik sorunu var hep genetik bi durummu oluyo bilmiyorum
Activia yogurt komposlu, wasa kabak yulafgibi seyleri aktif tuketiyorum
Bu sekilde goturuyorum suan sureci
Ama yinede olunuyo
Hafif olursun ins
Transfer sonrası bi surup vercekler adıni hatirlayamiyorum kabiz olmaya basladigin an icmeye basliyosun gerek kalmasin ins

Bende 22 ekimde transfer oldum.bana 4 kasımda test yapin dedi doktor.ama transferin 5.günü yarım ovitrelle yaptim.o olmasaydi çoktan testler yapmiştim;)
Bak bunuda ilkkez duyuyorum transfer olduktan sonra niye ovitirelle yapildi sana
Burada cok yeni seyler ogreniyorum

Günaydın kızlar test yaptım yine sabah 2 tane dayanamadım biri erken biri kaset test

Eklentiler

• IMG_3274.webp
    IMG_3274.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3268.webp
    IMG_3268.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3267.webp
    IMG_3267.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
8 günde öğrenmiştim ben 164 değerle sonra 2 gün arayla baktırdım 3 kez yeterli dediler yani 12 gün son kanı verdim kendinizi kasmayın gidin verin hamileyseniz kesin çıkar
Salı günü kan günüm o zaman veririm yok pozitifleri gördüğümden beri kasmıyorum

Dün 10. Gün idi transfer olalı lekelenme geldi hala devam ediyor. Kan verdim negatif çıktı acaba pozitife döner mi yada neden lekelenme. Geldi

Dün 10. Gün idi transfer olalı lekelenme geldi hala devam ediyor. Kan verdim negatif çıktı acaba pozitife döner mi yada neden lekelenme. Geldi
Kan değerim kaç çıktı canım lekelenme mi kanamaya döndü mü

Son düzenleme:
Back
X