• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Kızlar pazartesi okullar açılıyor bende öğretmenim pazartesi t+7 olacak sizce sıkıntı olur mu rapor almalı mıyım
Bence biraz daha rapor al isminden gördüğüm kadarıyla O. Öncecicisin diğer branşlar daha rahat ama okul öncesi malesef öyle değil oturup dersimi yapayım olmuyor.

T+3 te okula döndüm. Pozitifi de gördüm. Rahat olun, kendinizi çok yormayın. Bir sıkıntı olmaz
Çok saat yürüyüş yapmısmıydın ben saatlerce yürüyüş yaptım ama ağır ıs yapmadım 10 kasımda transfer oldum acaba yanlışım yaptım

Bana 2 günden sonra günlük yaşantına dönebilirsin sadece 1 saat gibi uzun yürüyüşler yapma süpürge vileda ağır iş spor yapma dediler. Ama içiniz rahat edecekse rapor alabilirsiniz bildiğim kadarıyla 10 güne kadar rapor veriyorlar
Bana da günlük yaşantına dönebilirsin dediler ama insan korkuyor gerçi nasipte varsa her türlü olacak ama teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Bence biraz daha rapor al isminden gördüğüm kadarıyla O. Öncecicisin diğer branşlar daha rahat ama okul öncesi malesef öyle değil oturup dersimi yapayım olmuyor.
Evet Okulöncesi öğretmeniyim zaten o tedirgin ediyor bu sene hareketli öğrencilerim de çok fazla bazen sinir stres yükselebiliyor

Bana da günlük yaşantına dönebilirsin dediler ama insan korkuyor gerçi nasipte varsa her türlü olacak ama teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Çok haklısınız bence raporunuzu alın, evinizde keyifli vakit geçirin. Eviniz asansörlüyse çıkın kısa yürüyüşler yapın. Ben home office çalıştığım halde 10 gün rapor aldım çünkü işim çok stresliydi

Bence kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ben de izin aldım ağırlıklı olarak da yattım çünkü kendimi böyle rahat hissedecektim gerçi daha sonuçlanmadı benim😂

Siz başlayacak mısınız peki pazartesi sonucunuz ne zaman belli olacak
Benim sonuç günüm cumartesi ama yarın vericem gibi testi sonuca göre doktoruna görüşüp karar vericem ama başlamaya da korkuyorum çünkü evde de daha rahat bi şekilde hareket etmedim eğilip kalkma vs. 2 haftadır evdeyim ben

Back
X