yaaa bişi soracağım, 1 sene beklemeden biz aşılama denemek istiyoruz desek yapmıyor mu doktorlar???
tecrübem yok ama okuduklarımdan ve duyduklarımdan şunları biliorum. bu konularda yasın ve denemelerin önemli oluyormus.yasın küçükse 1 yıldan önce bakmıolar gecen gün ben gittim test yaptırcaktım doktor farklı anladı sanırm 1 sene calısın olmazsa bana gel dedi.bilemiorum artık hakkında hayırlısı olsun inş. arkadasım
bence yapmazlar yaşın 40a yakın değilse.. hem tatlım niye öyle bir şey yapasın ki belki normal yollarla olacak boş ver hele istediğim ayda olsun diye yapıyorsan bence yapma her şeyin doğal yoldan olması iyi bence zorunluluk olmadığı sürece
Dün msj yazdıktan sonra dayanamadım test yaptım kızlar ve silik 2. çizgi belirdi neyse yine emin olamadım ve sabah tekrar yaptım farklı bi markayla ve yine silikti ama vardı yani inansam mı bilemiyoruuuuuuuuuuum acayip bi haldeyim ben!!
yaa ne bilim ne kadar bekleyeceğini bilememek çok sinir bozucu:18: onu da okudum vücut hormonları sapıtıo durduk yere bu sefer tabi
neyse Rabbim vereceği zamanı bilir diyerek bekleyişe devam
alpellaa senin nası geçio cnm, şikayetin filan olmuyo daha değil mi??
valla canım maşallahım var hiç hamile olduğumun farkında bile değilim ne bulantı ne ağrı ne kanama maşallah diyim de.. biraz baş dönmesi var o da normalde tansiyonum çok düşük olduğu için bir de aşırı iştahlıyım ya doymuyorum öğütücü gibiyim
günaydın herkesee
beklemede07 sabah test yapıp sonucu bildirecekti ama gelmemişşşinşallah busefer kalınından çift çizgisi çıkmıştır sevinçten unutmuştur yazmayı:116:
benim yumurtlama testlerini kontrol ettim, kargoda dağıtıma çıkmış eli kulağında gelir...inşallah kaçmamıştır yumuşum:18:
hoşgeldin canımmmmm...nasılsınnnn...
heyyooo yumurtlama çıbıklarım geldiiiii:)))) bakalım en azından bunda çift çizgi görebilecek miyim ahahaha
evettt, hemen yaptım ve en koyusundan çift çizgim oldu...kaçırdığımı sanıyordum yımırtlamamı, demek ki çok pis yımırtlıyorummm, çok sevinçliyim bu ayda ümit var yanii
bu arada aldığım test çok komik yaa, laboratuarlarda kullanılan bişimiş. böle küçük parmağımın beşte biri kadar kağıt çıbık:))) bende diyorum ki nasıl 18 tane çıbık + 2 gebelik testi 20 tl olur..ama olsun hemen çıkıverdi çizgi, eğer almamış olmasaydım bırakırdım çalışmayı büyük ihtimal...hadi bakalım akşama kocişi tavlamam lazım
heyyooo yumurtlama çıbıklarım geldiiiii:)))) bakalım en azından bunda çift çizgi görebilecek miyim ahahaha
evettt, hemen yaptım ve en koyusundan çift çizgim oldu...kaçırdığımı sanıyordum yımırtlamamı, demek ki çok pis yımırtlıyorummm, çok sevinçliyim bu ayda ümit var yanii
bu arada aldığım test çok komik yaa, laboratuarlarda kullanılan bişimiş. böle küçük parmağımın beşte biri kadar kağıt çıbık:))) bende diyorum ki nasıl 18 tane çıbık + 2 gebelik testi 20 tl olur..ama olsun hemen çıkıverdi çizgi, eğer almamış olmasaydım bırakırdım çalışmayı büyük ihtimal...hadi bakalım akşama kocişi tavlamam lazım
hayırlı olsun canım çıbıkların :) bir dahaki çift çizgin gebelik testinde olsun inşş... çok pis yımırtlıyorsun demek hahaaha süper yaaa sen şimdiden bu gecenin hazırlıklarını yap :)
ahaha evet cnm yaa bu bile mutlu etti tey tey teyybenimki kaç gündür hastayım diye nazlanıyodu, bu akşam kaçarı yok, gerekiosa zor kullancam
bu ay adet başlangıcımdan sonra kuru incir yedim 1 hafta, 6 gündürde kasıklarım ağrıyodu çok fena, demek benim pis yumuş sağı solu döve döve anca börtlemiş:))) :122:
canım hangi siteden aldın markası ne bende almak istiyorum geçenlerde rosmanda görmüştüm içinde 5 tane vardı 10 lira çubuklarda baya uzun inceydii ama fazla olması iii
haha süper inş incir çok işe yaramıştır da 5er 5er yımırtlarsın 5izlerin olur haha
iiyim canım nossun...evdeyim bugün, bi taraftan forumu kolaçan edip bi taraftan ittire kaktıra etrafı toparlıyorum
sen nasısınnn bakalım??
Kızlaaaaaaaaar sabah geç kaldığım için yazamadım. testim yine silikti gidip kan verdim veeeeeeeeeeeeeeeee pozitifffhala inanamıyorum
ayyy canımmmm tebrik ederimmmmmm... sağlıkla al kucağına bebişini....
Aminnn haftaya gidicem doktora bakalım ne dicekk herşey yolunda gider umarım çok heyecanlıyımm ve darısı tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?