KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

yaaa bişi soracağım, 1 sene beklemeden biz aşılama denemek istiyoruz desek yapmıyor mu doktorlar???

bence yapmazlar yaşın 40a yakın değilse.. hem tatlım niye öyle bir şey yapasın ki belki normal yollarla olacak boş ver hele istediğim ayda olsun diye yapıyorsan bence yapma her şeyin doğal yoldan olması iyi bence zorunluluk olmadığı sürece

öfff öle mi diosun yaa benimde eşim soktu kafama direkt böle bişi varsa bunu yaptıralım dedi de, ben de önce olur mu öle şey dedim ama sonra cazip geldi...

ama bende hamilelik öncesi doktora gittim, bu hamilelik zamanı yapılan testleri filan yaptırmak istemiştim... kadın onlara hamileliğin başlangıcında bakacağız zaten filan dedi, bi tek smear yaptı. bende internetten buldum yapılan testleri gittim tanıdık bi lab. vardı. adam da kayınvalidemlerin ahbabı. kimseye sölemioruz çalışmaya başladığımızı tabi adam test isimlerini gördü, yanlış anladı ooo tebrik ederim filan dedim amanın kaş yapalım derken göz çıkacak dedim ama neyseki bişi dememiş bizimkilere, yoksa zırt pırt ağzımı ararlardı

Son düzenleme:

yaa ne bilim ne kadar bekleyeceğini bilememek çok sinir bozucu:18: onu da okudum vücut hormonları sapıtıo durduk yere bu sefer tabi

neyse Rabbim vereceği zamanı bilir diyerek bekleyişe devam

alpellaa senin nası geçio cnm, şikayetin filan olmuyo daha değil mi??

Tebrik ederim canım:) silikte olsa o pozitiftir yeni yükselmeye başlıyordur hormonların emin olmak için doktora git bir de kanda baktır..

valla canım maşallahım var hiç hamile olduğumun farkında bile değilim ne bulantı ne ağrı ne kanama maşallah diyim de.. biraz baş dönmesi var o da normalde tansiyonum çok düşük olduğu için bir de aşırı iştahlıyım ya doymuyorum öğütücü gibiyim

oyyy maşallahh

inşallah devamıda böle rahat geçer...

hoşgeldin canımmmmm...nasılsınnnn...

heyyooo yumurtlama çıbıklarım geldiiiii:)))) bakalım en azından bunda çift çizgi görebilecek miyim ahahaha

evettt, hemen yaptım ve en koyusundan çift çizgim oldu... kaçırdığımı sanıyordum yımırtlamamı, demek ki çok pis yımırtlıyorummm, çok sevinçliyim bu ayda ümit var yanii

bu arada aldığım test çok komik yaa, laboratuarlarda kullanılan bişimiş. böle küçük parmağımın beşte biri kadar kağıt çıbık:))) bende diyorum ki nasıl 18 tane çıbık + 2 gebelik testi 20 tl olur..ama olsun hemen çıkıverdi çizgi, eğer almamış olmasaydım bırakırdım çalışmayı büyük ihtimal...hadi bakalım akşama kocişi tavlamam lazım

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım çıbıkların :) bir dahaki çift çizgin gebelik testinde olsun inşş... çok pis yımırtlıyorsun demek hahaaha süper yaaa sen şimdiden bu gecenin hazırlıklarını yap :)

canım hangi siteden aldın markası ne bende almak istiyorum geçenlerde rosmanda görmüştüm içinde 5 tane vardı 10 lira çubuklarda baya uzun inceydii ama fazla olması iii

hayırlı olsun canım çıbıkların :) bir dahaki çift çizgin gebelik testinde olsun inşş... çok pis yımırtlıyorsun demek hahaaha süper yaaa sen şimdiden bu gecenin hazırlıklarını yap :)

ahaha evet cnm yaa bu bile mutlu etti tey tey teyy benimki kaç gündür hastayım diye nazlanıyodu, bu akşam kaçarı yok, gerekiosa zor kullancam

bu ay adet başlangıcımdan sonra kuru incir yedim 1 hafta, 6 gündürde kasıklarım ağrıyodu çok fena, demek benim pis yumuş sağı solu döve döve anca börtlemiş:))) :122:

haha süper inş incir çok işe yaramıştır da 5er 5er yımırtlarsın 5izlerin olur haha

canım hangi siteden aldın markası ne bende almak istiyorum geçenlerde rosmanda görmüştüm içinde 5 tane vardı 10 lira çubuklarda baya uzun inceydii ama fazla olması iii

cnm linki bu. 18 ADET LH OVÜLASYON + 2 GEBELİK TESTİ + KARGO GittiGidiyor.com'da #47805313
biraz garip gelebilir dediğim gibi testler geldiğinde. çünkü kaset şeklinde değiller, incecik kısacık kağıt çıbık şeklindeler. ama önemli olan boyu değil işlevi demişler bizim buradaki eczenlerin hepsine sordum sadece 5 kaset 55 tl olanlardan vardı kk'da bi topikte birisi kullandığım ilk ay hamiş kaldım diye okuyunca bu markadan aldım bende. bilemiorum ayın 22sinde göreceğim işe yararlılığını

haha süper inş incir çok işe yaramıştır da 5er 5er yımırtlarsın 5izlerin olur haha

sus kızzz deme öleee 1.55 boy ve 45 kilo ile değil beşiz tek çocuğu nası taşıycam diye düşünüorum kara kara:))

Son düzenleme:
iiyim canım nossun...evdeyim bugün, bi taraftan forumu kolaçan edip bi taraftan ittire kaktıra etrafı toparlıyorum

sen nasısınnn bakalım??

iyiyim bende çalışıyorum işim vardı çıktım şimdi girdim..ellerine sağlık canımmm

ya bu yumurtlama testinde bende yapcam bihadaki aya hasta olursam tabi..ama olcam gibi..bu baş ağrısı beni yanıltmaz..daha 13 üne çok var ama

Kızlaaaaaaaaar sabah geç kaldığım için yazamadım. testim yine silikti gidip kan verdim veeeeeeeeeeeeeeeee pozitifff hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…