KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Günaydın kızlar,
Hepimize güzel bir gün olsun inşallah.

Canım benimde 17-18 kasım.Senle aynı belirtileri yaşadım ama aynı zamanda regli belirtisi de olacağı için bekliyorum sadece.Ama sanırım hasta olucam ben.Umarım güzel haberler verirsin bize:)

Günaydın herkeseee umarım keyifler yerindedir

ben şimdi bişi sölicem herkes kızacak nie beklemedin diye benim Bat'ıma bi hafta var ama bu sabah Fortel denen Bat'dan 5-7 gün önce %99 sonuç veren testten yaptımm dayanamayıp tabi ki sonuç hüsrannn

ama bu sitede o testi araştırırken, onda negatif sonuç görüp, bat'ın geçmesinden 3 gün sonra hamiş olduğunu öğrenen kişileri okumuştum. yine de bi ümit bekliyorum bakalım :))

nası dayanıyosunuz ya bat'a kadar test yapmadan, bana da sırrını verin

Hüsrana kapılmak için çok erken sabredip göreceğiz bakalım :) Hakkında hayırlısı olsun.
Bende senin gibi dayanamayanlardanım.Zamanla savaşıyoruz :)

gunaydn kızlar bol hamıslı gunler

Günaydın tatlımm
Bol bol güzel haberler duyalım inşallah

canım valla ben yapmıyorum ya nasılsa adet olcam yada olmucam hepsi bu :)
ne gerek var.. benim de ovulasyon hesabına göre 19 kasım adet günüm ama ben 23 kasım diyorum en kötü ihtimal .. bakalım..
belkide olmam malum kürtajdan sonraki ilk ay daha
bide beni düşün olmayabilirim de ve bu hamilelik olmayabilir çok fena bi durum senin en azından günün belli
eger çok düzenliyse adet gününden 1 gün sonra test yaparsın düzenli değilse bi kaç gün beklersin

canım test ıcın cok erken bence ben 3gun gecınce yapmştm

Eczanelerde hem pahalı hemde dediğin gibi çekingenlik oluyor . gg den alsana canım hep çoklu paketler hem daha ucuza geliyor.

evet belirtiler baya baya hamişlik gibi hadi hayırlısı bi kaç gün geçsin bakalımmm

selam kızlar, size bir şey sorucam şimdi adete yakın hani göğüsler şişiyor ya, benim mesela adetimden tam 1 hafta önce başlar ve tam adet olacağım gün iner, bu ay da öyle oldu, bugün adet olmam gerekiyor daha olmadım 1 hafta önce göğüslerim şişmeye başladı fakat dün biraz indi sadece uçları acıyordu, bugün de tamamen inmiş gibi, sanırım hamilelik ümidim kalmıyor dimi hamile olsam illa ki dolgun hassas ve şiş mi kalacaktı??

sabırsızlık çok kötü bişi yaaa...daha yapmam zaten öncesinden, gitti 25 gaymem:)

inş çok bekletmez çift çizgiler hiçbirimizi, hemencecik gelirler...

ya canım hiç takma kafana onu, bazı kimselerde doğru düzgün hiç belirti olmayabiliyomuş...bugün adet olman gerekiyoduysa bir iki gün bekleyip test yap...

sonuçta herkesin farklı dediğim gibi, benim kuzenim şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra bende bişiler var hissediyorum diye kan testi yaptırdı, hemen bi hafta sonrasında çıktı kanında, 2 ay sonra doğuracak

ama geçende bi hikaye dinledim, hafif kilolu bi bayan, 4-5 ay önce adeti kesilmiş, doktora gitmiş baya bilinen bir hastaneye, onun için bi dünya test yapılmış, bi türlü doktor bişi diyememiş, çünkü kadın kesinlikle hamile olamam diyomuş (artık yapmıolarmıydı,sarhoş muydu o akşam bilemem) o yüzden hamilelik testide yapmamış adam, sonra tabi 4 aylık hamile olduğu ortaya çıkmış

ben şimdi aile hekimime gidiyorum test yapsın varsa da çıksın artık belirtileri dinlemekten var mı yok mu demekten içime fenalık geldi :) öpüyorum herkesi, sonucu sizinle paylaşıcam..

merhaba arkadaşlar...ben 3 hafta kadar önce klomen kullanmaya başladım.5 gün kullandım.adetimin başlangıç gününü hatırlamıyorum çünkü neredeyse 1 ay kanamam bitmemişti.şuan dün ve önceki gün kasıklarımda hafif batma ve sancı yaşadım ve ilişkiye girerken çok zorlandım.daha önce yaşamamıştım böyle bişey.merak ediyorum bunların bi anlamı varmı? açıkçası ben çok takip etmiyorum belirti filan da pek anlamıyorum ama 1 yıldır da korunmuyorum bu arada yani problem var.doktora da iki defa yumurta takibi yaptırdım oluşmadı yumurta ama onlar 11. günden filan başlıyolar bakmaya şu durumda benim neredeyse adet olma günüm geldi.yumurtlama olmadan da adet olunurmu onu da merak ediyorum?varmı bu konbuda fikri olan?

şu ara bol halvetli günler yaşıyorum hadi hayırlısı :129:

slmlaaarrr kızlaaarrrr bende yeni katıldım aranıza. Umarım alırsınız beni de dimi
Benim kasım bat ım görevini layıkıyla yerine getirdi. bugün adetimin 12. günü.
10. günden itibaren günaşırı başladık çalışmalara. bu arada ateşimi de ölçüyorum, ovulasyonu anlamak için. İnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder hepimize.
ELİBESES sana da kolay gelsin canımmmmm

laplace çok üzgünüm ama yardımcı olamıycam, bi fikrim yok çünkü benimde ama inşallah herşey çok güzel olur, sen yeter ki sıkma canını, imkansız denilen kişilerin bile oluyor, inşallah hepimiz yaşarız o mutluluğu

hoşgeldin basakss, inşallah nasip eder dediğin gibi inş çalışmalarınız boşa çıkmaz, ben anlamıyorum ateş ölçümünden filan, öle kafama göre hesaplayıp takılıyoruzz

ben şimdi aile hekimime gidiyorum test yapsın varsa da çıksın artık belirtileri dinlemekten var mı yok mu demekten içime fenalık geldi :) öpüyorum herkesi, sonucu sizinle paylaşıcam..

hadi inşallah güzel haber verir sana, sende bize...moral lazım bu foruma biraz...dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…