selamlar,
beni de listeye ekler misiniz benim bat 17 kasım, yani bugün :)
bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısıysa olsun.. bu ay belim çok ağrıdı, karnım çok şişkindi çok gazım vardı, göğüslerim şişti, uçları acıyor dokununca, reflü gibi oldum afedersiniz yediklerim ağzıma geliyor ya da dişimi fırçalarken kusuveriyorum neyse, sonra çok üşüdüm baya titredim hatta, ağzım kurudu hiç su içmezken bardak bardak su içtim vs yani ümitlendim gibi ama yine de sanki regl olcam gibi hissediyorum çünkü bu belirtilerin hepsi başka sebeplerden de olabilir hemen havaya girmek istemiyorum.. bugün regl olmazsam aile hekimime gidip test yaptırıcam belirsizlik çok kötü ilişkinin üzerinden 16 gün geçti çıkar heralde varsa da, inş güzel haberlerimi burda paylaşırım, bakarsınız ilk müjdeyi veren ben olurum :):)
ama yine de önemli olan sağlıklı bir 9 ay geçirip sağ salim kucağına almak, Allah hepimizi boş gebelik, kimyasal gebelik, düşük gibi sıkıntılardan korusun, iyi geceler :)
Günaydın herkeseeeumarım keyifler yerindedir
ben şimdi bişi sölicem herkes kızacak nie beklemedin diyebenim Bat'ıma bi hafta var ama bu sabah Fortel denen Bat'dan 5-7 gün önce %99 sonuç veren testten yaptımm dayanamayıp tabi ki sonuç hüsrannn
ama bu sitede o testi araştırırken, onda negatif sonuç görüp, bat'ın geçmesinden 3 gün sonra hamiş olduğunu öğrenen kişileri okumuştum. yine de bi ümit bekliyorum bakalım :))
nası dayanıyosunuz ya bat'a kadar test yapmadan, bana da sırrını verin
gunaydn kızlar bol hamıslı gunler
Hüsrana kapılmak için çok erken sabredip göreceğiz bakalım :) Hakkında hayırlısı olsun.
Bende senin gibi dayanamayanlardanım.Zamanla savaşıyoruz :)
Günaydın tatlımm
Bol bol güzel haberler duyalım inşallah
Günaydın herkeseeeumarım keyifler yerindedir
ben şimdi bişi sölicem herkes kızacak nie beklemedin diyebenim Bat'ıma bi hafta var ama bu sabah Fortel denen Bat'dan 5-7 gün önce %99 sonuç veren testten yaptımm dayanamayıp tabi ki sonuç hüsrannn
ama bu sitede o testi araştırırken, onda negatif sonuç görüp, bat'ın geçmesinden 3 gün sonra hamiş olduğunu öğrenen kişileri okumuştum. yine de bi ümit bekliyorum bakalım :))
gunaydn kızlar bol hamıslı gunler
canım test ıcın cok erken bence ben 3gun gecınce yapmştmGünaydın herkeseeeumarım keyifler yerindedir
bende aşırı stresliyim heyecanlıyım korkuyorum .....
kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çünkü bu kdr stresten görücem kırmızıları die korkuyorumm ...
pufff yarın bi test alsam mı acaba??? bide utanıyorum artık eczanecilerden çünkü sırayla hepsinden aldım ...
ama sanki hastalanıcakmışım gibi bi his war içimde :18::18::18:
hayırlısı olsunnnn
hayrın ola hayrola.............
inşallah cnmmm bakalımmm beklemedeyimm .......
ama sanki hastalanıcam gibi :18:
selamlar,
beni de listeye ekler misiniz benim bat 17 kasım, yani bugün :)
bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısıysa olsun.. bu ay belim çok ağrıdı, karnım çok şişkindi çok gazım vardı, göğüslerim şişti, uçları acıyor dokununca, reflü gibi oldum afedersiniz yediklerim ağzıma geliyor ya da dişimi fırçalarken kusuveriyorum neyse, sonra çok üşüdüm baya titredim hatta, ağzım kurudu hiç su içmezken bardak bardak su içtim vs yani ümitlendim gibi ama yine de sanki regl olcam gibi hissediyorum çünkü bu belirtilerin hepsi başka sebeplerden de olabilir hemen havaya girmek istemiyorum.. bugün regl olmazsam aile hekimime gidip test yaptırıcam belirsizlik çok kötü ilişkinin üzerinden 16 gün geçti çıkar heralde varsa da, inş güzel haberlerimi burda paylaşırım, bakarsınız ilk müjdeyi veren ben olurum :):)
ama yine de önemli olan sağlıklı bir 9 ay geçirip sağ salim kucağına almak, Allah hepimizi boş gebelik, kimyasal gebelik, düşük gibi sıkıntılardan korusun, iyi geceler :)
şu ara bol halvetli günler yaşıyorum hadi hayırlısı :129:
selam kızlar, size bir şey sorucam şimdi adete yakın hani göğüsler şişiyor ya, benim mesela adetimden tam 1 hafta önce başlar ve tam adet olacağım gün iner, bu ay da öyle oldu, bugün adet olmam gerekiyor daha olmadım 1 hafta önce göğüslerim şişmeye başladı fakat dün biraz indi sadece uçları acıyordu, bugün de tamamen inmiş gibi, sanırım hamilelik ümidim kalmıyor dimi hamile olsam illa ki dolgun hassas ve şiş mi kalacaktı??
merhaba arkadaşlar...ben 3 hafta kadar önce klomen kullanmaya başladım.5 gün kullandım.adetimin başlangıç gününü hatırlamıyorum çünkü neredeyse 1 ay kanamam bitmemişti.şuan dün ve önceki gün kasıklarımda hafif batma ve sancı yaşadım ve ilişkiye girerken çok zorlandım.daha önce yaşamamıştım böyle bişey.merak ediyorum bunların bi anlamı varmı? açıkçası ben çok takip etmiyorum belirti filan da pek anlamıyorum ama 1 yıldır da korunmuyorum bu arada yani problem var.doktora da iki defa yumurta takibi yaptırdım oluşmadı yumurta ama onlar 11. günden filan başlıyolar bakmaya şu durumda benim neredeyse adet olma günüm geldi.yumurtlama olmadan da adet olunurmu onu da merak ediyorum?varmı bu konbuda fikri olan?
slmlaaarrr kızlaaarrrrbende yeni katıldım aranıza. Umarım alırsınız beni de dimi
Benim kasım bat ım görevini layıkıyla yerine getirdi. bugün adetimin 12. günü.
10. günden itibaren günaşırı başladık çalışmalara. bu arada ateşimi de ölçüyorum, ovulasyonu anlamak için. İnşallah Rabbim tez zamanda nasip eder hepimize.
ELİBESES sana da kolay gelsin canımmmmm
ben şimdi aile hekimime gidiyorum test yapsın varsa da çıksın artık belirtileri dinlemekten var mı yok mu demekten içime fenalık geldi :) öpüyorum herkesi, sonucu sizinle paylaşıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?