KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

İnşallah olur bu ay canım. Ya ben az önce sana yazacağıma diğer arkadaşa yazdım Adetinle ilgili bir belirtin varmı şuanda?

:)tatlım ben temmuzda gittim doktora hiçbir sorun çıkmadı eşimde test yaptırdı bisorun çıkmadı ..doktorum bekleyelim dedi çalışmalara dewam yane...
geçen ay bayaa bi belirtiler yaşadım ama olmadı yine hüsrann dedim kasımda takmıcam her ay test alır yapardım bu ay hiç almadım ...
şimdilerde karnım aşırı şiş we hafif sancılarım oluyo bazen belimde we karnımda bugünde göğüslerim hassaslaşmış
yani sanırım kırmızıları görücemm offfff
dün baya bi takıldım kaçgünde bir oluyorum regli die hesapladım hiç tutmuyo birbirini genelde hep erken oluyorum we bugün 27.günüm bakalım kısmet

İyi o zaman ya,doktora gitmene sevindim canım. ama bence de bu ay sen hamiş olabilirsin:))) belirtiler var sende,bel ağrısı,gögüslerin ucu hassas mı? akıntın vs. gibi? test ne zaman yapacaksın? birde ateş ölçme olayı var onu denedn mi hiç?

merhaba arkadaslar ben de 2,5 yıllık evliyim, bu ay ilk defa bebk için çalışmalara başladık.bu zaman kadar bebek düşüncem yoktu ama şu an forumda okuduklarımdan dolayı sanırım korkuyorum bebeğim olmaz diye sanırım ilk bi kaç ay olmuyor. bazı belirtilerim var ama psikolojik de olabilir diye adet günümü bekliyorum. umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.

Aynen sana katılıyorum,insan belirli bir süre düşünmüyor ama.Ya sonra olmaz sa diye de kendine sormadan edemiyo?? Ama bişey söylim,geçen ay denemey başaldık örneğin.Regli günüm geldiğinde,regli oldum.. üzüldüm! insan regli olmak istemiyor denemeye başladıktan sonra.Tüh oldum ya dedim ben:) şimdi isteğim dahda arttı açıkcası.

Psikolojik ben çok etkilendin geçen ay çok komikti:) midem bulanıyo gibi falan hissediyodum sürekli,kendimi hazırladım. birde reg limde 4 gün geçikti,4 gün sonra regli oldum.. ilginç anılar çıkar bize burdan:)

canm göğüslerde çok yok hassasiyet hafif derecede ..yumurtlama dönemimde akıntım oldu çalıştık boşa geçmedi daha sonra bayram girdi araya bayramda da kremsi akıntım oluyordu perşembeye kadar oda kesildi şuan hiçbirşey yok tertemiz:18:
ben regliden önce genelde rahim içi islaklık hissederim hastalanıcağımı öle anlarım ama oda yok inşallah hüsrana uğramam

ay inşallah canım ya,hayırlı haberlerini beliyoruz artık. ama saydığın belirtilerde hamiş olma oranın yüksek bence. bakalım 2 gün kaldı,heycanlandım bende:))

Aslında bana kalsa bir yıl daha istemiyordum ama kalp hastayım ben ve ameliyat olmadan önce doğum yapmamı öneriyor doktorum ve bir anda sanki yıllardır bu anı bekliyormuşum gibi hisettemeye başladım. bu ay doktora gitmedim ama adet günümden sonra muhakkak gitmeyi planlıyorum.

bende de aynı belirtiler var, zaten midem cok hassas küçük bi şeyden bulanıyordu sanki şimdi heran bulanıyormus gibi hissediyorum, ilk ilişkiden 3-4 gün sonra belim ağrımaya başladı hala devam ediyor göğüslerim farkedilir derecede hem yumusadı hemde uçları büyüdü. bunlar en kötü sanırım hazırlık çalışmaları...

ay inşallah canım ya,hayırlı haberlerini beliyoruz artık. ama saydığın belirtilerde hamiş olma oranın yüksek bence. bakalım 2 gün kaldı,heycanlandım bende:))

saol tatlım inanki burası herkesden çok yakın bütün dertlerimizi rahat rahat paylaşıyoruz eşimin ailesine hiçbişey anlatmam zaten ewlenince şehir değiştirdim ailem arkadaşlarım hep uzaktalar işte oyüzden iyiki kk yı buldum sizlerle dertleşip sizlerle sewiniyorum sizlerle üzülüyorum we gerçekten ettiğim duaları hepimiz için ediyorum ...

Acil şifalar canım benim,çok ciddi bşeymi peki kalbinle ilgili olan sorunun? adet günün ne zamandı,belki bebiş gelir sanada yaaa

nerde yaşıyosun şuanda il olaarak. saol canım hepimiz aynı duaları edıyoruz,Allah gönlümüze göre versin vallla... evet bazen karşında yüz görmesende,yazarak da bişeyler paylaşmak güzel..

Acil şifalar canım benim,çok ciddi bşeymi peki kalbinle ilgili olan sorunun? adet günün ne zamandı,belki bebiş gelir sanada yaaa

teşekkür ederim, ciddi derecede aort yetmezliğim var kalp kapakçığım değişecek daha zamanı var ama son 7 ayda sanırım stres yorgunluktan dolayı daha da aort damarımın genişliği arttı. her kontrolde doktor aort damarımı ölçüyor kapakçığım kan kaçırdığı için belli bi seviyeden sonra sonra patlama riski var ve ameliyat sonrası zor oluyormuş metal kapakla hamilelik geçirmek. yani kısaca bu yıl için bu hamileliği hallet dedi bayramdan önce.

dün akşam dayanamadım test yapmıştım ilk önce tek çizgi vardı ve daha sonra 2 saat sonra baktığımda ikinci çizgi çıkmış ama ne zaman olmuş da çıkmış bilmiyorum arkadaşıma sordum oda ilk 5 dkdan sonra çıktıysa geçersiz dedi. adetim 18 kasımda veya 21 kasımda en geç olmam lazım.

umarım hepimiz bebişlerimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza

Çok çok geçmiş olsun tekrar,allahım şifanı verir inş. ama çift çizgininde saatler sonra hafif belirmeside olumlu haberin olsun. bu ay olmasan bile bence önümüzdek ay olabilirisn,aralık giibi. hadi bakalım hayırlısı olsun ya... iyi seninde bişi kalmamış adetine. kasık agrın varmı şeker?

nerde yaşıyosun şuanda il olaarak. saol canım hepimiz aynı duaları edıyoruz,Allah gönlümüze göre versin vallla... evet bazen karşında yüz görmesende,yazarak da bişeyler paylaşmak güzel..

aynen tatlım :)
ben istanbulda yaşıyordum kısmet burayaymış işte ya sen neredesin yaşın kaç bu arada

Son düzenleyen: Moderatör:
oo ne güzel aralık ayı çalışmaları başlamış..ben de 11inde doğum günümde adet olarak hamilelik umudumu bitirdim..aralık ayında çok çalışmayı düşünmüyodum aslında eylül ve sonrası dönemlerde doğum, işimden dolayı daha uygun (gerçi istenildiğinde hemen olmuyo yaa)topiği güründe hemn vazgeçtim yaaa kaybedecek bi ayım bile yok..çok kasmadan bu ayda denemeye karar verim..hepimiz için hayırlısı olsun..2011 hediyesiyle gitsin....

teşekkürler;
ağzından bal damlıyor :) canım kasık ağrım sadece ayın 4 ünde oldu ani bi batma hissetmiştim o günden sonra hiç olmadı ama sanki adet olacakmışım gibi belim agrıyor günlerdir bu sadece adetimin geleceği gün olurdu.

sizin kaçıncı denemeniz?

hahaha:)))) başladı valla,iyi hadi bakalım ksımet bu ay çok çalşında Aralıkta iyi sonuçlar alalım birlikte:)) benimde bugün bitti adetim.

hepimzide bal bal bebişler olsun o zaman:)) geçen ay başladık şeker,daha yeniyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…