teşekkür ederim, ciddi derecede aort yetmezliğim var kalp kapakçığım değişecek daha zamanı var ama son 7 ayda sanırım stres yorgunluktan dolayı daha da aort damarımın genişliği arttı. her kontrolde doktor aort damarımı ölçüyor kapakçığım kan kaçırdığı için belli bi seviyeden sonra sonra patlama riski var ve ameliyat sonrası zor oluyormuş metal kapakla hamilelik geçirmek. yani kısaca bu yıl için bu hamileliği hallet dedi bayramdan önce.
dün akşam dayanamadım test yapmıştım ilk önce tek çizgi vardı ve daha sonra 2 saat sonra baktığımda ikinci çizgi çıkmış ama ne zaman olmuş da çıkmış bilmiyorum arkadaşıma sordum oda ilk 5 dkdan sonra çıktıysa geçersiz dedi. adetim 18 kasımda veya 21 kasımda en geç olmam lazım.
umarım hepimiz bebişlerimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza
bebegmın teyzesı topıgn hayırlı olsun canım:)ıns en kısa zamanda rabbım sızlerede versn
inşallah, iyi haberler veririz bir an önce
tatlım acil şifalar dilerim sana peki doktorun bebek yapabilirsin diebiliyormu ?
sana teek tawsiyem lütfen sağlığını ihmal etme lütfen çok dikkatli ol allah yardımcın olsun sana sıkıntı stres hiç yaramaz takma hiç bişeyi kafana lütfen cnm yaa inşallah bebşin seninledir sağlıkla doğrursun wee ameliyatını kolaylıkla atlatırsın ...
wee doktorunu mutlaka çok iyi seç ihmale gelmez bu işler allahım sana çok yardımcı olsun .....
Bende İstanbuldayım canım,yaşımda 26sen?
tatlım acil şifalar dilerim sana peki doktorun bebek yapabilirsin diebiliyormu ?
sana teek tawsiyem lütfen sağlığını ihmal etme lütfen çok dikkatli ol allah yardımcın olsun sana sıkıntı stres hiç yaramaz takma hiç bişeyi kafana lütfen cnm yaa inşallah bebşin seninledir sağlıkla doğrursun wee ameliyatını kolaylıkla atlatırsın ...
wee doktorunu mutlaka çok iyi seç ihmale gelmez bu işler allahım sana çok yardımcı olsun .....
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, doktorum olabildiğince az kiloyla (5-6 kilo) hamileliğimi tamamlamam gerektiğini söylüyor ve benim tansiyonum yüksek o yüzden tutunmazsa diye de korkuyorum suan tansiyon hapı kullanıyorum ama olduğumu hissettiğim an kesmem gerektiğini söyledi ve 3. ayım bittiğinde bebeğe zararı olmayan ilaçlar vericek. kalbim açısından hiç mikrop kapmamam çok önemli, işin açıkcası yaşadığım sehirde değil kalp doktorum ya doktor değiştircem yada baska bi doktor bulucam hamilelik süresince. suan 10 aydır ankaradayım ve burda doktor soracağım kimsemiz yok deneyerek bulacağız yada birinden yardım isteyeceğiz.
amiiiiiiiiiiin,ama sende dikkat et kendine tamam mı?
senin yaş kaç tı canım?
Wayyy hamiş gelmişş:))) şekerler pnrali ablam oluyo VE hamişşş:) yeni öğrendik bir kaç gün önce pozitif sonuç aldılarr.... darısı başımızaaaa
senin duaların yeter ya,çok içten dua ettğini anlayabiliyorummmm
tamam :) su 1 haftadır çok yemek yiyiyorum sonrada pişman oluyorum önce kendimi dizlemem lazım. sende sıkma canını inşallah hayırlı olduğu bi zamanda gelir meleğin
senin duaların yeter ya,çok içten dua ettğini anlayabiliyorummmm
he bu araada az yemek yiyin,şişmedennn:) sonra ksımet olursa bol bol göbüş olucak hepimizde.. vahh vahh deriz
27 yaşındayım şubatta 28 olcam
sonra vermesi daha zor olur diyorum kendime durmadan zaten yok yok dikkat etmek lazım
bende Şubatta 27 olucam:) Şubat kaç kovayız bizz
balığım ben yaa 20 şubathiç memnun değilim halimden
hımmmmmmm be 13 şubat:) nedennnn?
ya cok sulugözüm, alınganım her şeye üzülür kafaya takarım, detaycıyım... saymakla bitmez
bebiş gelsin unutursn hepsniii inşş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?