KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

tatlım acil şifalar dilerim sana peki doktorun bebek yapabilirsin diebiliyormu ?
sana teek tawsiyem lütfen sağlığını ihmal etme lütfen çok dikkatli ol allah yardımcın olsun sana sıkıntı stres hiç yaramaz takma hiç bişeyi kafana lütfen cnm yaa inşallah bebşin seninledir sağlıkla doğrursun wee ameliyatını kolaylıkla atlatırsın ...
wee doktorunu mutlaka çok iyi seç ihmale gelmez bu işler allahım sana çok yardımcı olsun .....

bebegmın teyzesı topıgn hayırlı olsun canım:)ıns en kısa zamanda rabbım sızlerede versn

Wayyy hamiş gelmişş:))) şekerler pnrali ablam oluyo VE hamişşş:) yeni öğrendik bir kaç gün önce pozitif sonuç aldılarr.... darısı başımızaaaa

senin duaların yeter ya,çok içten dua ettğini anlayabiliyorummmm

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, doktorum olabildiğince az kiloyla (5-6 kilo) hamileliğimi tamamlamam gerektiğini söylüyor ve benim tansiyonum yüksek o yüzden tutunmazsa diye de korkuyorum suan tansiyon hapı kullanıyorum ama olduğumu hissettiğim an kesmem gerektiğini söyledi ve 3. ayım bittiğinde bebeğe zararı olmayan ilaçlar vericek. kalbim açısından hiç mikrop kapmamam çok önemli, işin açıkcası yaşadığım sehirde değil kalp doktorum ya doktor değiştircem yada baska bi doktor bulucam hamilelik süresince. suan 10 aydır ankaradayım ve burda doktor soracağım kimsemiz yok deneyerek bulacağız yada birinden yardım isteyeceğiz.

senin yaş kaç tı canım?

Wayyy hamiş gelmişş:))) şekerler pnrali ablam oluyo VE hamişşş:) yeni öğrendik bir kaç gün önce pozitif sonuç aldılarr.... darısı başımızaaaa

senin duaların yeter ya,çok içten dua ettğini anlayabiliyorummmm

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı da bizlerin başına inşallahh :)

cnm bende çok yakınmdan tecrübeliyim kalp olayına o yüzden çok hassasım allahım tüm hastalara şifa wersin aminnn

tamam :) su 1 haftadır çok yemek yiyiyorum sonrada pişman oluyorum önce kendimi dizlemem lazım. sende sıkma canını inşallah hayırlı olduğu bi zamanda gelir meleğin

he bu araada az yemek yiyin,şişmedennn:) sonra ksımet olursa bol bol göbüş olucak hepimizde.. vahh vahh deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…