- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.801
bal tarcın cörekotunu karıştırp adetin 1 günü başlayış 10 gün her sabah akşam bir tatlı kaşıgı yiyosun canım kaliteli yumurtlamanı saglıyormuş
evt bnde çok istiorum bnmde ilk bebeğim olucak inş allahım hepimizin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin inş
adetin 2. günü başlanıyor diye biliyorum ben
anladım. ben dokturam sormuştum bazı kürler var yapayım mı diye ama ben o sırada göbekten iğne oluyordum yumurta geliştirmek için bana izin vermemişti ama aşılama tutmazsa denerim bunu gerçekten iişe yarıyomu
ben gecen ay kullandım kalmadım ama cörekotunu sevmeme ragmen içim bayıldı artık yemekten her sabah akşam valla ya neyse bugün son akşamda yiyecem sonra yok gıdaklamam 16 kasım benim
anladım. ben dokturam sormuştum bazı kürler var yapayım mı diye ama ben o sırada göbekten iğne oluyordum yumurta geliştirmek için bana izin vermemişti ama aşılama tutmazsa denerim bunu gerçekten iişe yarıyomu
bende 77 doğumluyum aysellimkızlar geldim tekrar yemeğe gitmiştim decokacimcoook
bende 79 doğumluyum. hayırlı zamanda bebeğim gelir dye bekliyorum
sebinim bende bu ay olmaz gelecek ay kürlere başlamayı düşünüyorum. yaa dr da gidemedim f.asit için kendime kızıyorum vallaklava:
kızlar geldim tekrar yemeğe gitmiştim decokacimcoook
sebinim bende bu ay olmaz gelecek ay kürlere başlamayı düşünüyorum. yaa dr da gidemedim f.asit için kendime kızıyorum vallaklava:
canım benimde bugün son daha yemicem kaşıntı yaptı fazla yedim galiba bu arada ben bide kabak çekirdeği yedim hergün bir kase bide antep fıstığı yedim bide bakmışım ki bu ay 3 kilo almışım
kızlar geldim tekrar yemeğe gitmiştim decokacimcoook
Bugün yine zorla Allahım şifa niyetine deyip yedim ama gelde bana sor nasıl yedim.Gaye mesela çok seviyo tadını ama ben baldan nefret ettiğim için sevmedim.
ihmal etme canım ya.çünkü nereye baksam folik asite gebelik öncesi başalayın diyor.Çünkü 4. haftada bebeğin sinir sistemi ile ilgili bir şeyi kapanıyormuş.İlk 4 hafta çok önemliymiş.O arada vücudunda folik asit depolanmış olması gerekiyormuş.
balıda sevsende bayıyo valla sebinim valla ben bayıldım resmen :1no2:
ihmal etme canım ya.çünkü nereye baksam folik asite gebelik öncesi başalayın diyor.Çünkü 4. haftada bebeğin sinir sistemi ile ilgili bir şeyi kapanıyormuş.İlk 4 hafta çok önemliymiş.O arada vücudunda folik asit depolanmış olması gerekiyormuş.
ben şimdi şöyle yapmayı düşünüyorum.ıhlamuru kaynatıcam soğutucam.sonra yarım yada 1 çay bardağına şeker koyar gibi karışımdan koyucam.çörek otlarını ezmeden attığım için onlar yüzecekler bal ve tarçın sıvıya karışacak.çörek otlarını kaşıkla alıp acı macı artık napalım çiğnicem.diğerini fondip yapıp 1 seferde içicem:içelim:
bende gecen ay başladım işe yarıyor diyecem ama ben hamile kalmadım ama bizim misafirlerimiz vardı ve fazla üstüne düşmedik ama yan etkisi olsa ben zamanında adet olmazdım heralde gecikmem olmadı benim ayrıca yumurtladıgını hissediyosun bak tarifini vereyim istersen yap 12 yemek kaşıgı bal 1 cay kasıgı tarcın 1 cay kasıgı çörekotu karıştır 10 gün boyunca adetin başlayınca iç sabah akşam ama çörekotlarını dişlerinle ezecekmişsin daha faydası oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?