Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben gecen ay resmen yumurtlamamı hissetim şimdi ablamla bir arkadaşımda kullanıyor hamile kalmak için halamın kızınında bebişi olmuyorda 2 aşılama yaptırdı tutmadı onun sorunu eniştemde ama

anladım. ben dokturam sormuştum bazı kürler var yapayım mı diye ama ben o sırada göbekten iğne oluyordum yumurta geliştirmek için bana izin vermemişti ama aşılama tutmazsa denerim bunu gerçekten iişe yarıyomu

evt bnde çok istiorum bnmde ilk bebeğim olucak inş allahım hepimizin dualarını kabul etsin herkesin gönlüne göre versin inş

Umarım duaların kabul olur canım. Aramıza yeni katıldın sanırım...
Bahseder misin kendinden seni tanıyalım. Kaç yaşındasın? ne kadardır evlisin? ne kadar zamandır korunmuyorsun?

evet canım dr izin vermiyor böyle şeylere hatta bir arkadaş vardı sitede dr gitmiş yumurtalıklarını görünce ne yaptın sen cok güzel yumurtan olmuş demiş oda dr kızar diye dememiş kür yaptım diye

kızlar geldim tekrar yemeğe gitmiştim decokacimcoook
bende 79 doğumluyum. hayırlı zamanda bebeğim gelir dye bekliyorum
sebinim bende bu ay olmaz gelecek ay kürlere başlamayı düşünüyorum. yaa dr da gidemedim f.asit için kendime kızıyorum vallaklava:

ben gecen ay kullandım kalmadım ama cörekotunu sevmeme ragmen içim bayıldı artık yemekten her sabah akşam valla ya neyse bugün son akşamda yiyecem sonra yok gıdaklamam 16 kasım benim

canım benimde bugün son daha yemicem kaşıntı yaptı fazla yedim galiba bu arada ben bide kabak çekirdeği yedim hergün bir kase bide antep fıstığı yedim bide bakmışım ki bu ay 3 kilo almışım

bende gecen ay başladım işe yarıyor diyecem ama ben hamile kalmadım ama bizim misafirlerimiz vardı ve fazla üstüne düşmedik ama yan etkisi olsa ben zamanında adet olmazdım heralde gecikmem olmadı benim ayrıca yumurtladıgını hissediyosun bak tarifini vereyim istersen yap 12 yemek kaşıgı bal 1 cay kasıgı tarcın 1 cay kasıgı çörekotu karıştır 10 gün boyunca adetin başlayınca iç sabah akşam ama çörekotlarını dişlerinle ezecekmişsin daha faydası oluyomuş

Bugün yine zorla Allahım şifa niyetine deyip yedim ama gelde bana sor nasıl yedim.Gaye mesela çok seviyo tadını ama ben baldan nefret ettiğim için sevmedim.

benimde bitti sononu içtim sabah bende alıcam ama pazartesiyi beklemem lazım mafoldumben

canım benimde bugün son daha yemicem kaşıntı yaptı fazla yedim galiba bu arada ben bide kabak çekirdeği yedim hergün bir kase bide antep fıstığı yedim bide bakmışım ki bu ay 3 kilo almışım

evet ya bende kilo aldım hemde 3 kilo senin gibi bendede kasıntı yaptı ondanmış demekki zaten bu ay yedim bitti akşam son daha yemiycem valla içim bayıldı 1 ay ara veririm eger hamiş olmazsam bida başlarım

ihmal etme canım ya.çünkü nereye baksam folik asite gebelik öncesi başalayın diyor.Çünkü 4. haftada bebeğin sinir sistemi ile ilgili bir şeyi kapanıyormuş.İlk 4 hafta çok önemliymiş.O arada vücudunda folik asit depolanmış olması gerekiyormuş.

ben düşük yaptıgımda bana folbiol vermişti ama bence bir yararı olmadı cünkü ben cok kansızmışım nöral tüp defekti vardı bebekte şimdi folic plus kullanıyorum dr o daha iyi dedi gebelik öncesi için 3 tane içiyorum günde işte

balıda sevsende bayıyo valla sebinim valla ben bayıldım resmen :1no2:

ben şimdi şöyle yapmayı düşünüyorum.ıhlamuru kaynatıcam soğutucam.sonra yarım yada 1 çay bardağına şeker koyar gibi karışımdan koyucam.çörek otlarını ezmeden attığım için onlar yüzecekler bal ve tarçın sıvıya karışacak.çörek otlarını kaşıkla alıp acı macı artık napalım çiğnicem.diğerini fondip yapıp 1 seferde içicem:içelim:

saglık ocagı yazıyor canım folic plusu

tamam canım ama çörekotlarını çiğnemen lazımmış biliyorsun

yaa canım sendede demek kilo yaptı inşallah işe yarar canım.ben daha az balla yapıyorum çörek otunuda azcık fazla koyuyorum çiğnemeye çalışıyorum olmayınca yutuyorum.sağao kürü yada incir kürünü denedin mi şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…