Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bal bayıltıyor yani eee o zaman supremenin yaptığı gibi soğan kürü yapsak nasıl olur? Bu ay çalışmalara devam ediyoruz bakalım kasım sonu eğer kırmızılar gelirse soğan kürüne mi başlasam?
ya sebin haklısın valla ama iş hali istediğin herşeyi yapamıyorsun

Heyt beeee.... Fondip yap kuzum.... çek kafayı :)

yok denemedim canım sogan zannediyorum adet düzensizliği olanlar için benim adetim iyi şimdilik inciride hamile kalmayı kolaylaştırsın diye yapıyorlar ben baltarcını denedim bu ay olmazsa inciri deniycem

saglık ocagı yazıyor canım folic plusu

benimki folbiol verdi.günde 1 kere.bildiğim kadarıyla farkları folic plusda ilave bir vitamin var.kimi dr. hiç fark yok diyor.kimisi gebeliğe kadar folbiol verip gebelikten sonra folic plus veriyor.yazdırmaya gidince bir sorayım bakııım farkı neymiş

soganın tadına nasıl dayanacaksın aysellim içim kalktı valla

Ben soğan suyunu 4-5 gün içtim ama balı tercih ederim.

mercan76 ; sağlık ocağı yazıyorsa benim için daha kolay olur. Onlar hangisinden vereceklerini nasıl belirleyecek bunun bir ölçüsü yok mu?

banada dr önce folbiol verdi sonra eczaneye gittim eczanemiz tanıdık bizim saolsun 6 yıldır onla iş yaparız bana abla bir kere folbiol depolarda yok 2.si ise gebeliğe hazırlık için folic plus daha iyi sen onu yazdır dedi

mercan76 ; sağlık ocağı yazıyorsa benim için daha kolay olur. Onlar hangisinden vereceklerini nasıl belirleyecek bunun bir ölçüsü yok mu?

içindekiler kısmen aynı zaten ama yazdıgım gibi bizim kız daha iyi abla onu yazdır demişti zaten kutunun üzerindede gebelik planlayan kadınlar için yazıyor

selam kızlar nasılsınız bakalım? buraya yazdımmı hatırlamıyorum tekrar yazayım bari. bende perşembe hastaneye gittim nasıl olsa regl dönemimdeyim alttan muayene yapamaz git sonra gelde diyemez diye düşündüm rahat rahat gittim kaydirigubbakcemile3 derdim karından ultrason çektirmekti alttan kontrolden çok korkuyorum hiç başıma öyle bişe gelmedi hemde benim canım çok kıymetli ya evlendikten sonra o işi yapmamız 2 günü buldu tam anlamıyla ilişki olması ise 1 ayı :kedi: hamile kalınca nasıl katlancam o kontrollere ve doğuma hiç bilmiyorum :1no2: nasıl olsa muayene olmıcam diye devlet hastanesine gittim 3 tane k.doğumcu var 2 bayan 1 erkek ben aralarında en tutulmayan olanı yani genç bayan dr.u seçtim çünkü o boştu diğerleri kalabalık olduğu için beni dinlemiceklerdi annemde gitmişti ordan biliyorum. aldım sıramı dr.u bekledim geldiği gibi girdim içeri aceleside olmadığı için güzel güzel dinledi diğer bayan dr.a daha ağzını açmadan yat koltuğa diyo buna baştan regl olduğumu sölemediğim halde hiç öle demedi sonrada karından ultrason verdi regl bitince çektir dedi salı günü sabah 9 a randevu aldım pelvik ve üst karın ultrasonu çekilcek. inşallah kötü bişey çıkmaz kızlar operasyonluk bişe çıkcak diye çok korkuyorum inşallah hapla geçebilcek bişeydir üşütme falan olsa keşke :Saruboceq: annem ve teyzelerimde hep kistler çıktı onlara çekmiş olmaktan korkuyorum :çok üzgünüm: bu arada reglimin 2 gnü akşamı hiçbişeyim kalmadı ağrım falan geçti gitti şu regl ile atılan kistlerdende olabilir yada sağ yumurtalığımda bişey var çünkü ovulasyondan sonra başlayıp regl ile bitiyo ağrılar. hayırlı artık ne diyeyim başa gelen çekilecek benneyaptımki şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın öptüm hepininzi. opuyorumnanaktan

yok denemedim canım sogan zannediyorum adet düzensizliği olanlar için benim adetim iyi şimdilik inciride hamile kalmayı kolaylaştırsın diye yapıyorlar ben baltarcını denedim bu ay olmazsa inciri deniycem

inşallah bu ay olur ama olmazsa soğan kürüne başlıcam incirden önce onun yapılması gerekiyomuş soğan kürü temizliyomuş sonrada incir oda geliştiriyomuş

benim dr.um en son özellikle reglimin 3. günü gitmmei istedi ve muayene etti,ultrasonda rahmime baktı.ben de senin giib regl iken muayene olmaz sanıyordum ama bazen özellikle o günlerde istiyoruz dedi

hımm illa ki dr yazacak diye birşey yok değil mi bu folik asit için. Ayyy asit içmek için çaba harcıyorummmm

Kızlar ben hazırlanıp dışarıya çıkacağım... çok ilerletmeyin sayfaları emi.
Hem marketlere biraz bakınayım hemde eczaneye uğrayıp şu sivilcemsi şeye bir çare arayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…