- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.841
şifa niyetine ama ben bilemiyorum valla nasıl içerdim onu alışınca gluk gluk gidiyor demekki
hımm illa ki dr yazacak diye birşey yok değil mi bu folik asit için. Ayyy asit içmek için çaba harcıyorummmm
ben soğanı çok severim kürü de severim diye düşündüm:uhm: tadı çok mu kötü:çok üzgünüm:
dene bence kişiden kişiye değişiyor.mesela Gaye b-t-ç otunun tadına bayılıyor.Dimi kıs Gaye
Kızlar ben hazırlanıp dışarıya çıkacağım... çok ilerletmeyin sayfaları emi.
Hem marketlere biraz bakınayım hemde eczaneye uğrayıp şu sivilcemsi şeye bir çare arayayım.
ayyy şimdi aklıma şey geldi. bir keresinde annem gelmişti bize.bugün tvde duydum lahana suyu zayıflamaya yardımcı oluyormuş dedi.komşumun kızı ile birlikte kaynattık içicez.anacım ilk denemede öğür öğür canım çıkmıştı.dedim her gün km'lerce koşarım ama bunu içemem.ayyy çok fenaydı.komşumun kızı bir kaç gün içti.Ama delü kız içiyomuş peşine fındık fıstık atıyomuş ağzına tadı gitsin diye :roflol:
ohhh gezin gidin bakalım biz burda sebinle çalışalım di mi ama bu haksızlık:gitme:
bende çalışıyorum canımcım...ohhh gezin gidin bakalım biz burda sebinle çalışalım di mi ama bu haksızlık:gitme:
haklısın valla bacım bende calışsam keşke ama kızın okul saatleri uymuyor bana calışmayı cok özledim yaaaa gerci bebiş yapacaz ama ayy gecen ne oldu biliyomusunuz ben düşük yapmasaydım 1 kasımda doğum yapacaktım eşim dün gelmiş diyoki ıraz bebegimiz olsaydı 10 günlük olacaktı diye acıdım valla ya gözlerimde doldu Allahım beni ve isteyenleri fazla bekletmesin yarabbim :Saruboceq:
bende çalışıyorum canımcım...
canım benim yaaa hepimizin yüzü bir bir gülecek bebişlerimiz için konuşacaz tatlım benim
bende varım artık...pardon canım genelde sebinle biz çalışıyoruz da cumartesileri o yüzden öyle dedim tatlım
kızlar kacıyorum ben hazırlanıp cıkıcam sizi yakalayıp sohbet etmek cok güzeldi kısmet olursa yarın konuşuruz artık sayfaları fazla ilerletmeyin okuyamıyorum sonra direk dalıyorum konuşmaya calışan bacılarım kolay gelsinnnn öpüldünüz canlarımmm
kullanıyorum canım. Kasım'ın 11' inde regl oldum. Beklediğm tarih derken regl tarihi dimi?tudur sen folik asit kullanıyor musun?
Canım hem beklediğin tarihi söyle listeye ekleyeyim senikaydirigubbakcemile5
kullanıyorum canım. Kasım'ın 11' inde regl oldum. Beklediğm tarih derken regl tarihi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?